Armani på Biblioteksgatan lägger nedGiorgio Armani är Italiens svar på amerikanska Ralph Lauren. Med en bakgrund hos den italienska legenden Nino Cerruti startade han sitt eget märke 1974. Idag är det nästan omöjligt att hålla reda på alla hans linjer och pratar du Armani kan du mena allt från Exchange till Armani Casa.

Väldigt sällan jag handlat något i denna butik, var nog mer när jag var mindre. Dock tycker jag det är tråkigt att denna butik lägger ned. Känns som statusen på Biblioteksgatan börjar försvinna. Snart kommer märket COS in på svenska marknaden, och deras butik är tänkt att den ska ligga på Biblioteksgatan. 

kommer då Sand och Filipa K också att lägga ned i sin tur? Nu kunde man se ganska tydligt att det inte gått så bra sista året för Armani butiken. Det är sällan jag sett folk där inne när jag gått till och från jobbet. tycker det är ganska tråkigt faktiskt. Nu finns det en avdelning på NK så märket kommer ju inte dö ut helt här hemma.Söndag

Vaknade rätt pigg kl 10.40. Skyndade att klä på mig så att jag skulle hinna ned till frukosten som jag trodde stängde kl 11. Visade sig att det var 10.30, blev riktigt less o och gick upp och la mig.

kl 12 ringde Pernilla och ville ut och bruncha. Gick upp igen och klädde på mig. Vi gick och käkade Shushi vid kungsport. Måste säga att den var minst lika bra som på Ljung grens på Götgatan i Sthlm, och betydligt mycket billigare.
Efteråt gick vi runt lite på stan och tog en fika.

Gick tillbaka till hiteller vid 14 för att packa för hemfärd mot Sthlm. Tyvärr han jag inte träffa Alexis och Fredrik för jag fick lite ont om tid för att hinna till flyget. dock blev flyget försenat och vi trodde furst inte att det skulle lyfta alls den dagen, men som tur var satte Malmö Aviation in ett nytt plan.
Världens största latte typ =)På flyget hem

 


I love GöteburgareI lördags gick vi ut på stan efter hotellfrukosten. Dem andra gick i förväg en stund för jag kände att jag behövde sova vidare ett tag. Knatade ned på stan vid 13 tiden. Richard och Tony hade shoppat för fullt. Gbg har så mycket bättre utbud av butiker än Sthlm. Men det absolut bästa är att när gbg har rea så finns allt kvar i storlekar.

Blev det yttligare en festkväll med mitt Gbg gäng. Åkte över till Pernilla vid 22 tiden. Där var det som alltid mycket folk. Vi satte igång och spela lite gamla goa 90talslåtar. Tycker faktiskt många artister gjorde bättre låtar förr.

Dagen innan hade jag blivigt av med minna skor på hemmafesten hos Jonas. gick och letade o letade efter dem. tillslut hittade jag dem dock i svart färg istlt för bruna som jag hade. jaja tänkte ja förmodligen har den andra personen tagit minna bruna då. Fick upp på Facebook dagen efter att det råkade vara Josef som tagit dem, han trodde han hade trampat i lera så han hade smörjt in dem i skokräm. Vi bytte tillbaka dem hemma på festen hos Pernilla.
var ju gött att jag fick dem polarade. =) Hadevelat se hans min bara när han trodde att han hade trampat i lera.

Vi satte igång och spelade snurra shotten. Precenten jag köpte till pernilla i födelsedagsprecent. Den hade tydligen varit välanvänd.... hehe
Jag lyckades att bara få i mig 5 shotts medans Pernilla och Jenny fick nog i sig en 8 minst. Dem andra skulle vidare till en annan klubb. Jag åkte till BEE bar för att möta upp Richard Hanna, Tony och såklart DJ Markus som stod för dem bästa låtarna den kvällen. Ska bli kul när han kommer upp till Sthlm, då blir det party!!

På stan med Hanna Richard och Tony. Dem andra två i bakgrunden var lite utanför....Snurra shottenFesten

Igår blev det som sagt partaj hos Jonas. Han fyllde 26 och alla var där i hans lilla lägenhet. Vi var nog en 30 pers. Direkt när jag kom in innanför dörren blev jag bjuden på 4st gellishotts. Så ni kan ju bara ana hur jag var resten av kvällen... efter hemma festen drog vi alla till Parklane.

Var jättemycket folk och väldigt snygga människor. Varför e alla så mycket gladare o trevligare i gbg?
Cher uppträdde heheNu är vi påväg!

Allt är packat och klart. Hoppas jag har med mig allt nu, om inte annat kan jag kanske köpa de nere i gbg. Vi har landat och hämtat alla väskorna, nu är de bara hotellet som saknas.

Vi ska bo mitt på avenyn så de blir nära parklane sen inatt. Men innan parkan,ska vi fira Jonas 26 årsdag tillsammans med resten av gbg gänget jag har här.Dörrarna står fortfarande.

Åkt ut till djurgården för att kolla på en utsällning inne på Liljevalch. Passa på att kolla till minna dörrar jag tillverkade innan sommaren till spårvagns garaget. Kul att få se dem i färg istlt för i furu. Men dem var sjukt tunga så vi hade lyftkran för att få på dem på gångjärnen. Dörrarna e 10m höga och 5m breda. Går ni in på tidigare inlägg från i sommras så tror jag att jag har skrivigt om arbetet. Annars så ska jag göra de.Före och efter

Nu jar jag rivigt ned kaklet inne på en av de 6 toaletterna. Tog ett bra tag innan sista mosaikplattan lossna. Sen ska nytt kakel upp. Idag ska jag Richard, Hanna och Tony flyga ned till Göteborg och göra stan o avenyn osäker.

Ska passa på att gå in på Jarl Sandins ur butik. Står att dem ska ha Locman klockor där på Locmans hemsida. Tänkte om dem hade någon kvar.
Ska också passa på att gå till ABCD butiken. Den är så mycket bättre i gbg än i Sthlm. Vi flyger från Bromma 19.20.Nu är terassen färdig gjuten

Nu är väggarna och taket gjorda till terassen.
Igår började vi dra in all el till den. Ska bli spännande och se hur det blir sen när väggarna kommer upp. Jag fortsatte igår med att ta bort mosaiken ifrån köksväggarna. Det ska komma upp ett nytt kakel i blått och vitt. Ska bli jättekul att få lära sig at kakla sen.
Det blev varmt efter en stund.08.00

Jobb är inte alltid roligt, speciellt inte om man börjar tidigt på morgonen. Det enda posetiva är om man ser att det kommer bli en fin dag. Kan känna en inre lycka när solen kommer fram. Speciellt nu när den varit gömnd ett tag.

Med mera köp.

Igår behövde jag köpa ny linsvättska. När jag kom till optiken på söder vid tjärhovsplan fick jag veta att de fanns tre olika sortes linsvättska med olika styrkor på rengöringen osv. Gick på gammal vana o köpte samma jag hade tidigare. En stor flaska och en lite mindre jag kunde ha på resor. Men i efterhand hade de varit bättre med 2små, för vättskorna räker bara ett halvår från att man köpt dem. Kan uppleva att linserna torkar ut och fastnar på ögonen frammåt kvällskvisten. Butiksbiträdet rekomenderade mig ett medel hon själv använde och tyckte var bra, som man tog på linsen innan man satte in dem i ögat. När jag stod vid kassan och skulle betala såg jag att dem sålde ut vissa glasögon. Har kollat på ett par Marc jacobs sen i början på förra sommaren. Bågarna jag tittade på hade bara 30% rabatt, men jag var fräck och frågade om jag inte kunde få 50% som dem andra så köper jag dem idag. Hon gick till sin butikchef och frågade och jag fick ett ja till svar. Blev väldigt glad då! Dock blev de endå dyrt men jag slapp betala 3690kr som dem hade kostat innan. Nu är sommarens brillor fixade. Dock kommer jag redan få användning utav dem redan i April då jag och Richard drar till Egypten.

Dags att klippa sig!

Varför inser jag alltid att det är dags att görna något åt kaluffsen när man inte kan göra något med den. Hade tänkt gå och klippa mig hos min kompis Freddie, men jag kunde inte vänta så länge. Thomas min frisör e dessutom bäst! Han hade tajt chema men han var snäll och bokade in mig endå. Ska klippa ned på sidorna o behålla längden där uppe så som jag harft ett tag nu. Trivs i den frisyren. Lägger ev upp en bild sen så får ni se hur det blev.

Nästa jobb

Igår hoppade jag in och jobbade servis i Globen. Var ett jättestort företagseveneman som skulle ha en personalfest. Detta är lätt den största personalfest jag sett. Scenens belysning var väldigt påkostad och till och med artisterna som var där var riktigt bra. Måns S `mums mums`var konferanser och underhöll publiken med sin musik.
Var ca 2000 personer som var där och åt och drack, och med en 3 rätters meny och lite smårätter mellan det kan man ju lungt säga att man fick springa endel mellan köket och golvet....
men det var jäkligt kul, och nu har jag ju något nytt att lägga till på mitt CV.

2000 desserter

Godmorgon

Nu är jag ute i Sigtuna igen och jobbar med huset. Det har verkligen börjat på att komma framåt. Dock tror jag inte att det kommer bli klart till i April som det är sagt. Tror det kommer att bli slutet på Maj. Det är svårt att bedömma hur lång tid ett sådant här byggprojeckt kan ta. Just i detta fall är det förmycket folk inblandade med alla arkitekter.
Jag har börjat dra rör och el kablar till 1 av det 6 elcentraler huset ska ha. Sen har jag hjälpt till lite med att spackla igen väggarna som vi bilat in rören i, så nu börjar det kännas som att det finns ett slut på denna bygg historia.
En av sex elcentraler.
Per fixar hål till spottlightsen i gipsskivan.

Förhandsvisningen av Åsa-Nisse

I torsdags Var jag på förhandsvisningen av Åsa Nisse. Filmen är inte alls lik dengamla traditonella Åsa Nisse.Den har blivigt väldigt morden och fått mycket mer inslag av humor en tidigare. som text i början kommer Nisses fru Eulalia och hennes väninna gåendes i stavgång. Ur den gamla filmen kommer dem oftast med matkorgar eller hinkar med vatten. Kjell Bergqvist och Michael Segerström spelar radarparet Åsa-Nisse och Klabbarparn.


Hela Sveriges skådespelarelit medverkar i den här nya moderna svenska klassiker.
I Knohult i Aneby församling, knappt sex mil nordväst om Vetlanda, står tiden tämligen stilla. Eulalia är trött på sin Nisse som ägnar sig åt uppfinningar i sin verkstad eller tjuvjakt i skogen istället föratt laga gårdens vattenpump.
När Eulalia i protest börjar bada i Champis och vattna blommorna med sprit ser Åsa-Nisse inget annat råd än att laga pumpen. Som med alla hans uppfinningar får pumpen några extra finesser… När han drar igång den så mullrar det till i marken och upp kommer olija i stället för vatten!! Nu har inte bara Åsa-Nisse utan hela Knohult chansen att bli förmögna! Men Dunderpumpen visar sig vara kraftigare än någon kunnat ana och när skånska oljemagnater med Sveriges regering i ryggen vill ha sin del av oljan så de stänger av deras Tv nät, i hopp om att kunna förhandla med Åsa Nisse som blivigt utvalt till president i lilla Knohult.
Hoppas att det kommer att komma en ny del av denna roliga film. Blev väldigt glad när jag fick se Richards namn i slutet av filmen med =)

Filmen har premiär i Småland och hela Sverige den 11 FebruariUtbildningsmöte


Igår var jag på utbildningsmöte för Thomas Sabos nya kollektion på hotellet Best Western, som förut hette Rica hotell. Kommer komma ruskigt snygga grejer nu! Mötet var väldigt intressant. Pratade rätt mycket om säljarstrategi osv. Hela mötet var på engelska och jag är imponerad av mig själv att jag fattade så himmla mycket och jag kunde diskutera om saker jag tyckte var bra eller dåliga. Detta kunde jag trotts min duslextsi som jag inte ens kan stava till... så jag tror man kan övervinna endel av sin ordblindhet. Kom på en ny sak inför framtiden till Thomas Sabos kollektion. Märket började tillverka högkvalitets ur för ca ett år sedan. Och vi säljer smyckesskrin, men inga klockboxar för typ 5-10 klockor. Cheferna från Tyskland tyckde detta var en superbra idee och anteknade genast detta i sinna block. Hoppas dom säger att det var en kille i Sverige som kom på denna briljanta ide ;-) annars hade jag önskat att jag hade sagt det den dagen jag träffar Thomas Sabo i egen hög person, och tagit 10 % för iden hehe

Dags att återuppliva Mammuten


Idag kunde man läsa i aftonbladet att man i Janpan ska föda upp mammutar, genom att använda celler från en nedfryst mammut och inplanetera in cellerna i en afrikansk elefanthonas egg. Undrar hur det kommer att gå. Visserligen skulle det vara häftigt att se en livs levande mammut som har varit utdöd i miljoner år. Men jag tror inte man ska leka med naturen på detta viset. Sen måste ju det komma celler från den afrilanska elefanten. Vad skulle de kunna ge för eventuella komplikationer? Eller tänkte dem att den också skulle klara värmen som afrikanska elefanten gör?

Grammisgalan 2011

Skrev lite granna igår om förberedelserna för grammis 2011, så nu tänkte jag skriva om fortsättningen. kl 15.30 började kändisarna att anlända till Kungliga Operan. Jag och vi andra volontär arbetarna satte igång och ta deras jackor så att det skulle bli snygga bilder till pressen. Fick bära allt från Erik Gadds jacka till min stora idol September, och jag fick utbyta några snabba ord.
I år var det verkligen toppen artister som kom med till galan och var nominerade i de olika kategorierna. Fick vara med och jobba Stage Right vilket betyder att jag skulle se till så att artisterna skulle komma rätt till media centret som vi kallade det för att utbyta några ord. var inne i salongen så jag kunde ta några bra bilder. Spelade in framträdandet med Lykke Lii. De är också en artist jag verkligen gillar, tycker hon är så ball i sitt musikaliska skapande och sätt att vara på. Blev en överaskning för mig att hon dök upp.
Efterfesten blev så jäkla bra! Stämningen bland alla människor var verkligen på topp! Jag, Richard och vi andra som var med dansade som tokar hela kvällen.
imorse eller snare kl 14 då jag vaknade av att Marianne kom och plingade på dörren, för hon och Richard behövde jobba lite. Gick ned till ica för att köpa mjölk. Kände mig lite iaktagen av folk när jag kom iförd i minna mjukisar och tröja och vinterjackan. Då tänkte jag bara, Haha titta på ni bara. jag har varit på Grammisgalan och på efterfesten, som ni kanske ser.

Bea Szenfeld som prisutdelare
Robyn vann 4 statyetter
En bra kör som uppträdde
Oskar Linnros

Förberedelser och Grammis repetitionen

Nu är det inte lång tid kvar till Grammisgalan börjar. Kollat lite på repetitionen. Jag Hanna Wille och Malin råkade låsa ut oss på balkongen när vi skulle kyla ned champangen. Som tur var hade vi telefonerna på oss så vi kunde ringa Emma som kom och öppnade åt oss. Annars vet jag inte hur denna dag hade kunnat sluta hehe. Tycker Eva Dalhgren är bra som konferenser.

Eva Dalhlgren

Locman

Fick lite frågor om jag lyckades få tag på Locman klockan. Skrev ett mail till grossisten i Italien för att se om dem kunde hjälpa mig.
Fick svar idag att klockan Crazy Horse har slutat tillverkats. Vilket jag faktiskt tycker är as dåligt!
Locman klockorna är kända för sina extrema starka färger och former. Alla deras modeller kom till Sverige för ca 4 år sedan. Då fanns inte marknaden för färgrika klockor. Dessutom är klockan väldigt dyr så bara det gjorde att folk drog sig lite för att köpa den. Jag köpte min orange klocka på NK sthlm och min andra ljusgröna på NK gbg. Lyckades köpa dem innan man drog tillbaka dom till agenturen igen.
Idag borde man ha släppt klockan på svenska marknaden. Nu har Triwa och massa andra liknade klockmärken med starka färger kommigt hit. Personligen är jag ganska trött på alla dessa plastklockor folk har på armen. Deras affärside var att man skulle kunna matcha klockan med sina kläder och till ett bra pris, så att man hade råd att ha flera klockor.
Jag har googlat lite efter ställen att köpa en Crazy horse klocka, och det enda jag hittat är net sidor att köpa den på, så får man får lägga på låset om man ska få tag på en.

Imorgon startar Grammisgalan

Idag kl 16 åkte jag till Kungliga Operan för att gå igenom grundinfon inför Grammisgalan imorgon. Vi tittade runt i alla rummen vi skulle jobba och springa runt i. Måste säga att operahuset är fantastiskt vacker inuti. Kommer bli jätte kul och spännande att träffa alla dessa musiker producenter osv imorgon.
I år var det väldigt många bra artister som kommer att komma till galan. Ska ta och stryka skjortan nu tänkte jag. Efterfesten kommer nog att bli gryyym!
Castingen för Panos Emporio gick väldigt bra. Dock var jag lite obekväm med att stå i bara kalsonger inför en jury som ska bedöma hur man går och ser ut. Kändes som dem gillade mig. Får svar om jag får jobbet den 20 januari.
Här kommer lite bilder från idag.Ska på casting idag

Snart ska jag på casting för Panos Emporio. Tydligen hade han bett Alexander att kontakta mig angående castingen på Cafe Opera idag, så då kände jag att jag inte kunde tacka nej.
Har jobbat med Panos tidigare, sist var det på Noppes sommarfest. Bilderna som togs på mig och Tobias kom med i avsnitt 6 i Ladies på Östermalm. De var lite kul.
Ser att det snart är dags att klippa mig med....
Ett gammalt klipp från en visning

Britney Spears Nya låt

Vad tycker ni om hennes nya singel? Jag tycker det är en hitt. Den kommer definitivt att spelas massor på radion och på dansgolven. Kan till och med se hur dem remixar låten så att den kommer att kunna spelas på Pacha och Space nere på Ibiza.

Gjort lite research och hittat lite bilder på den nya kollektionen POP NOW från Thomas Sabo

Everything is pop and pop is everything! From music to art to ad, powerful messages with a touch of bad, partly comic, partly ironic but always iconic, popular stuff, boombastic and tough, street culture, couture and kitsch, with colours that are spicy and rich, neon from head to toe, this is a true styler’s show. So feel the obsession for glamour, funk, and fashion, enjoy the mix of punk, metal and flash, it’s not a matter of cash, and start to rethink the vibrant beauty of pink, fancy the classy chic of a cleaner cut and kick some butt, be the catcher of the eye and let other people wonder why. You know the answer, for you are the advancer, breakdancer, catwalk glancer. Pop is fresh and young and free, full of intensity like you and me. Agree?


                                

Roliga döskallar
To die for!! Den här måste jag köpa sen! Har den andra lilla roboten så nu ska han få en kompis. HEHE
Från den gammla kollektionen från Thomas Sabo. Kallar honom för Roboten Richi, efter Richard.
Fika på kontoret

Nu har jag hamnat hos Richard och Malin på kontoret. Richard lockade över mig med muffins som blev över från Spöket Laban galan igår. Provat både choklad, och blåbär muffinsarna nu, men jag gillar nog blåbär bäst.
Snart ska vi gå och kolla på lägenhetsvisningen, sen ska vi dra och gymma på Sats.


Lägenhetsvisning på Bondegatan

Rum: 2
Boarea: 48 kvm
Avgift: 3328 kr
Pris: 2 490 000 kr

ÅÅÅHHHHH! Richard hittade min drömlägenhet idag! Just nu ser den ut som skit kanske, men den har ju sådan stor potensial att kunna bli en av dem ballaste våningarna. Just nu sprutar det ut ideer ur tanke knölarna vad man skulle kuna göra.
Kakelugnen var ju fantastisk! gillade den där gröna sköna färgen ;) faktiskt hittat en liknande kakelugn i en inredningstiding, men den var lite mer i Empirstil. Sen skulle de vara kul i detta fall för mig och Richard att kuna bygga något från början och ihop. Nu har ju jag liksom flyttat in hos honom.
Tänkte slå ned väggen från köket till vardagsrummet. Läste att det var andra lägenheter på andra våningsplan som gjort det med, så det lär inte vara några problem. fram med släggan bara med andra ord =)
Både sov och badrum var ju to die for! Tänk att kuna ha en ricktig stor och snygg sängram i sovrumet pluss alla dessa garderober. I badrummet kan man ha ett riktigt skysst stort handfat och även skåp till handdukarna osv. lägenheten hade också blivigt godkänd för att få bygga en balkong, vilket kulle göra att värdet skulle gå upp på den sen. Pluss att Richard får en aldeles egen rökruta att stå i haha
Skulle vilja lära mig att kakla badrum, så skulle jag kuna göra de själv sen. Ska se om jag inte kan få vara med och kakla på huset i Sigtuna. Länktar till vi drar elen till alla spotlights så skulle jag kunna göra grovjobbet själv hemma också får en elektriker komma göra det sista. Nu känner man ju endel också =)Trappan ska jag bettsa svart. Räcket tänkte jag riva och göra ett snyggt räcke i smide som Richards pappa kunde få göra.

Sedan ska de vara ett snyggt glas el plexiglas under räcket. Har alltid drömt om att ha en trappa upp till sovrumet. Kanske är knäpp, men jag har faktiskt drömt om de.

Eller om man klär in trappstegen i kråmad plåt och skita i räcket. det kan ju vara ballt.

 
Hur får jag tag på en ny Locman klocka?

Har suttigt framför netet och letat efter en Locman Crazy Horse klocka. Har 2 stycken sedan tidigare, men skulle vilja köpa yttligare en. Vill ha den med stållänk och pärlemorur. Dem andra två har jag i orange och grönt ormskin. Klockan säljs inte längre på NK Sthlm och Gbg inte häller på Stjärnurmakrna i Globen. Måste man åka ända ned till Italien för att kunna köpa klockan? Kikade in på deras hemsida, men då finns inte den kvar i deras sortiment :(

What to do?
Ha begär från MacQueen

Gillar dessa bågar skarpt! Tycker det gav en extra ball tatch när döskallarna kom med på bågarna hehe
Eller vad säger ni? Tycker det är svårt att passa i guld dock, om jag inte lyckas bli gyllenbrun till sommaren förståss.Garderobsränsning

Idag åkte jag och pappa till IKEA i kungenskurva. Vi gick runt och strosade bland alla avdelningarna och pratade om allt mellan himmel och jord.  Passade på att köpta två stycken nya hyllor till garderoben. Tidigare hade jag allt hängande på stång, men det blev för trångt för att kunna ha det så. När jag ändå slängde ut allt för att sätta in hyllorna, så passade jag på att rensa ut det gamla.

Ska jag slänga det eller kan man lämna in kläderna någonstans till folk som behöver dem bättre.Snart kommer den nya vårkollektionen


NK reanÅhhh vad jag sett fram emot denna exklusiva rea dag på NK i 2 veckors tid. well well nu när dagen äntligen kom var den verkligen så bra?
 
Hade lånat ut mitt svarta kort till en vän och glömt ta tillbaka det, men tack och lov hade jag med mig inbjudan jag fick på posten i fickan så jag kom in ändå. 
Jag kom dit vid 14 tiden och gick runt mellan alla avdelningarna. Eller ska jag snarare säga in och ut. Hittade verkligen ingenting jag kände att jag ville ha. Hade hoppats på att Burberry skulle sälja ut lite skjortor eller pikéer men inte en enda hittade jag.
Skor jag hade kollat på hade dem plockat bort och tagit in andra jag inte sett tidigare och reat ut dem.

Hittade en rätt ball kritvit kostym med en blå rand i siden på sidan av byxorna och i kavajen på kragen, men sen kände jag att jag bara skulle kunna ha den en gång o sen skulle den bli skitig. Hade kostat 8990 och fick den för halva priset. men men som sagt den var ju vit...

Sket i att gå in på Manlig depå på entrén plan. var så galet mycket folk som stod och slet i alla olika boxersskotrs. Vägrade att gå in där och försöka roffa åt mig ett par och sedan stå i kö i 20 minuter, då fick de faktiskt vara.
Råka springa in i Andreas Fejerson på plan två. Han hade minsann hittat massa saker och tyckte rean var fantastiskt.  Hade jag haft Stl L eller XL hade jag också varit lika glad….


Snart går årets Grammisgalan av stapeln

Förra året var Carin Winter konferanser för Grammisgalan. Var med på denna tillställning och jobbade på slutet av röda mattan så att det inte skulle bli för trångt vid fotoväggen. Var jätte spännande att få vara med och träffa i stort sätt alla svenska musiker.
i denna video är Kenza prisutdelare


Hitta en sida med låtar jag spelat in vid olika tillställningarhttp://www.24listen.com/http--danielnyback.blogg.se-.html


Grattis i efterskott!

När jag Richard och Hanna gick på stan hittade vi snurra schotglaset. Kände att det skulle passa perfeckt till Pernilla från gbg. Missade hennes födelsedag sist då jag var tvungen att jobba. Tyvärr hann jag inte vinka av henne på stationen igår så hon fick hämta den på jobbet. Hon blev jätteglad och sa att hon skulle använda den ikväll. Ska ringa henne ikväll och se hur de gick. Haha

Made in Russia

Idag mötte jag upp Fredrik och Alexis på stan. Skulle gå till banken och ordna med mitt bankomatkort för att jag hade råkat slå fel kod 3gånger. Så jäkla typiskt! Dom låste upp kortet på banken så att jag skulle kunna använda det igen. Efteråt mötte vi upp Pernilla och Dan. Vi gick och käkade på en mongolisk resturang vid norrmalmstorg. Fredrik, Alexis och Dan var tvunga att gå sedan. Jag och Pernilla gick runt på stan. Lite senare kom Richard och höll oss sällskap. Vi drog till nya konditoriet i sturegallerian och fikade. Hanna kom förbi sen och höll oss sällskap. Plötsligt kommer en färgklick in i sturegallerian. Trodde de var en maskot för något. Visade sig att det var en Ryss med familj som gick runt och turistade i Sthlm.


 

Trött!

Igår hamnade vi på patricia igen... minna gbg polare är ju på besök i sthlm. Alla sa att vi skulle ha en lugn kväll denna söndag. Bara käka och mysa ihop. Men men vad blev det sen.... är man ett gäng som beslutar sig för att stanna kvar efter maten, kan det bara sluta på ett sätt. Vi parta fram till 4.30 vilket säger allt om hur natten blev.Bild från båten


Bilder från NyåretJaq putsar bestickDukningenSnygg RichardJanne med första delen av förätten, sen blev det hummersoppa.Malin & RichardLeo med LippiHanna & JagRichard och Marianne vid tolvslagetJag och RichardCamilla och JagDessertenEmmaLeo Daniel N & jag
Lars & Marianne
RSS 2.0