Code tillbaka igen 1 April

Code är tillbaka med det sexiga succekonceptet på Karisma i Göteborg med en oförglömlig torsdagsnatt, med Veronica Thorsell som värdinna för kvällen. Hon var senast aktuell ifrån WIPEOUT som gick i söndags. Prova på kroppstemporerad Sushi serverad från våra hunkars bara kroppar.

Johan Hessman & Adam Hövelmann
kör i DJ båset för kvällen. Nu har det kommigt en ny supergod drink, CODE's NYA drink HPNOTIQ.Nu är han hemma

I måndags kom han äntligen hem igen! Resan i London hade varit jätte bra. Nu hoppas jag vi kan åka dit ihop någon dag. På måndag fyller Richard 25 år, vad ska man köpa då? Han hade med sig en jätte fin present till mig från London. Ett par as balla cofflinks, Manschettknapparna är uppbyggda som ett litet urverk i roseguld. Han tänkte på en klocka jag ska köpa som skulle matcha dem. Om endå jag var så bra på att hitta passande presenter.
En fin bild från London

Ibiza

För att ta sig till Ibiza måste man ta flyg ned till Palma eller någon annanstans i Spanien. Åker ni till Palma kan man ta ett nytt flyg eller ta en transport båt över till party ön.

Men åker ni till Palma tycker jag att ni ska stanna 2 dagar. Malis är inte bara ett typisk pancho ställe. Den ballaste clubben jag varit på heter Titos och ligger precis vid hamnen. Den är lagom stor, packat av folk med partyhumör. Man går in i en his som åker längs berg väggen och sedan in bakom ett svart skynke och där är det världens nattclubb.

Ibiza är inte bara en party Ö, utan där kan man också ta det lugnt i solen på stranden. Staden är jätte fin och har gamla anor med magnifik arkitektur, så det finns massor att se. Dom har även bra utbud av shopping om man är sugen på det. dom bästa natt clubbarna ligger precis vad ringmuren. Men dem största som Pasha och Space ligger ca 20min utanför med taxi.


entren till Space. Leta efter gratisbiljetter på stranden slipper ni köa.
stället är större en Älvsjömässan och lika trångt som på Kinas gator av människorJag & Linnea. En svenskägd bar i Ibiza stad


Space

Titos i Palma


En bra låt som brukar spelas
I miss London

Torsdags drog Richard iväg till London. Saknar honom massor nu! Hade jag varit ledig hade jag också hakat på. Tycker London är en fantastisk stad! Saknar Debra som jag jobbade ihop med på Mälis i somras. När jag Ninos Ellen Miranda Isabell Anna Daniel var där i augusti så visade Debra runt oss, alla bra Shopps stores osv. Efter som Ninos fyllde år så blev det en galen fest vecka. Känner endå att jag långt ifrån har sett allt, så jag är mer en sugen på att åka dit med några polare och Richard.
Vad hände med 90tals gruppen Vengaboys 


Seg kväll

Skulle träffat upp min moster innan, men valde att jobba extra kväll och då skulle vi inte hinna träffas.
Danne hörde av sig, så vi gick en repa på stan. Köpte mig ett par as snygga jeans på Åhlens City. Dom har fått en bra herravdelning nu måste jag säga efter att dem gjort om. Måste ha gått väldigt bra på Herrsidan efter som den blivigt större.
Enda jag saknar är Tommas Burberry som är samma linje som Burberry, men lite billigare.

Sen tog vi en fika och snackade om allt som hänt den senaste tiden. Vi har inte setts sedan i somras förutom på klubbarna.

Efter det drog jag till jobbet. hoppade in extra för att dom behövde folk i garderoben. Var en ganska lugn kväll fram till 23 då kom alla på en gång, men det är så det brukar vara....

Idag ska jag ta en städdag hemma och sedan dra till gymmet. Kom hem så sent igår efter jobbet så det var skönt att få sova ut.


Tjurfäktning

Vad tycker ni om tjurfäktning? Jag var och kollade på en i Spanien för 2 somrar sedan. Det är en sport med gamla anor, men är det inte dags att uppdatera den? Så hemskt att det bara går ut på att trötta ut tjuren och sedan döda den efter en längre tids lidande...Min andra stad heter Göteborg

Förut tillbringade jag ganska mycket tid i Göteborg. Saknar denna mysiga stad. Ett tag när allt kändes ganska tungt, var jag sugen på att flytta ned. Har gjort en flytt tidigare, då till Motala. Var en väldigt liten stad, åkte dit för att plugga på Platenskolan med inriktning på Triathlon. Är inget jag precis saknar, var en för liten stad för mig och stängt på söndagarna.

Göteborg är lagom litet, men med stort urval av butiker och några få uteställen. Staden lever så klart mest på sommaren, liksom alla andra städer. I längden skulle jag trötta på det, fast det skadar ju inte att göra en liten avstickare ned dit.

Människorna är mycket lättare att prata med, om dom inte fattar att du är från 08… men det brukar släppa efter ett tag. I Stockholm är det lite svårare att få en närmare kontakt med en 08 om den inte är inflyttade från en annan stad. I Götet är det mer naturligt att prata med folk, sen har dem ju deras underbara dialekt.

I somras
var jag nere och hälsade på minna kompisar. Vi var på Liseberg och festade som tokar hehe. Men det finaste av allt var endå när jag kom ned så kom Marcus och hämta mig med bilen. När vi kom hem satt alla minna vänner på rad i vardagsrummet och hade gjort tacos till mig.Gänget


Jag och Marcus


Pernilla & JagAlexis, Simon, Marcus
Ny frisyr, nu är våren intågande.

Igår drog jag och klippte mig, var väldigt skönt att få bort det låga. Blev en helt ny frisyr. Känner mig lite ovan en så länge med den.

Äntligen har våren börjat komma. Nu så har man på vissa ställen börjat sopa bort gruset från vägkanterna. Fortfarande lite kallt en så länge, men jag trotsar vädret och drar på mig min skinnjacka ;)
Tiger Woods in South Park

SÅÅÅ roligt klipp!


Hemma fru/ Latte mamma

Vad gör man inte för sin kärlek? Nu har jag både städat, diskat och dammsugit. Trodde inte jag skulle bli den som skulle göra sådana "roliga" uppoffringar i ett förhållande. Förut har det alltid varit tvärt om…. Börjar tycka det är roligt nu, till och med sugen på att börja laga mat. Bästa är endå att vi delar på alla hemma uppgifterna.  

Efter städningen drog jag ut på stan för att träffa upp Hanna och Isabell. Hanna skulle vidare så jag och Isabell tog en fika i kungsträdgården ute i vårsolen.

Nu ska jag snart dra till simträningen. Imorgon ska jag dra och klippa mig, är så trött på mitt långa hår nu!Kungsträdgården

Min städlåt, Gammal goooing

Draktränaren

Idag var jag med och plockade upp alla godsaker till alla barnen och föräldrar som kom för att se Draktränaren på bio. Efter det drog jag till Sturehof för att jobba lunch. Var proppat med folk där inne. Var hur mycket barnfamiljer som helst och med barnfamiljer kommer också barnvagnar….. förmodligen så skulle dom gå sedan för att titta på filmen på Kungsgatan.Emma


 


Hungrig, vad gör man?

Var lite småhungrig efter gymmet. Kom inte på vad jag skulle göra för krubb. Ville laga något enkelt. Tänkte mig typ käka 2 hottdogs, så kunde man spara resten till en annan gång av det som blev kvar. Men när jag stod där bland hyllorna fann jag istället Operakällans matlåda. Hade kostat lika mycket som korven och korvbröden. Så jag tog och testade den.  Var faktiskt väldigt gott. ska försöka dra ned på resturangmaten, måste ta och börja lära mig laga riktig mat snart…..

någon med bra tipps?


By Gucci

Snygga sommar outfit´s

Det var ett tag sedan


Äntligen har jag fått träffa dig igen Jossan =) Skönt med en upp date, och få lätta våra hjärtan för varandra. Skönt att bara kunna skita i hur man ser ut, och bara vara i myskläder.

Puss

Daniel of Sweden

Mitt egendesignade soffbord. Fick lite inspiration ifrån Johan Hällströms soffbord och andra designers. Man får ta och plocka idéer från olika håll och sätta ihop till något nytt. Men för att kunna designa måste man dels kunna matreal och konstruktioner. Arkitekt kan rita men inte göra själva slutproduktionen, där kommer mitt jobb som möbelsnickare in.


 

Jag hade en ide hur soffbordet skulle se ut,
och en ritning på hur jag skulle gå till väga. Måtten ändrades lite och mitt mönster till soffbordets bordsskiva kom fram med tiden.

Ritade upp mönstret på ett papper. Sedan tog jag och tillverkade bordskivan i rätt mått. sedan ritade jag upp mönstret på bordskivan med exat rätt mått mellan det olika sträcken, för att få en bild hur det skulle bli.


Tillverkade alla delarna och nu började man se hur det hela skulle se ut i verkligheten.


För att sätta ihop bordet så kexade jag det, och limmade ihop det med hjälp av knäcktar. Kex är typ samma sak som en plugg, men med ett kex kan man förflytta lite i sidleds, medan en plugg sitter fast precis där man borrar hålet.


Soffbordet har en bra förvaring under bordet. Där kan man ha saker du inte vill ha i blickfonget när du kommer in i rummet. text modetidningar.


 
Soffbordet har ett fack uppe i bordskivan, där man kan förvara text tv dosan och annat tråkigt som man inte vill att det ska ligga framme.Efva Attling har gjort det igen!
www.efvaattlingstockholm.com

1800kr


Ut på stan i solljuset

Träffade Majkel vid 14 tiden för att ta en fika och uppdatera varandra vad som hänt den senaste tiden.

Innan jag mötte upp honom, så var jag och köpte tvättmedel. Mamma skulle nog svimma om hon såg mig stå där och botanisera ibland alla hyllor av tvättmedel….

Var en väldigt skön dag. efter fikan med Majkel så drog jag till Richard för att börja slänga in tvätt, så han kunde ta över sedan innan jag började på mitt jobb och han slutat på sitt.

Nu har äntligen Kristin kommigt tillbaka från Brasilien, efter en månads vistelse. Vi hade en as skön dag på jobbet, ganska lugn kväll.
Om ett år tänkte hon flytta till Brasilien. Då ska jag ta och åka över till henne när hon börjat komma till rätta.

Brasilien är ett fantastiskt vackert land. Tråkiga tycker jag bara är att man måste vara på sin vakt för att inte bli rånad, och sen är det jävligt kallt i vattnet. Var också där jag fick väldigt stor respekt för vattnen, hur otroligt starkt det kan vara bland vågorna som sveper in mot strandkanten. Kunde stå med vatten till knäna och känna hur man sögs med vågorna, satt man blev tvungen att kliva in mot stranden för att inte åka med strömmen ut i havet.


Majkel
Ut på äventyr

Jag och Richard drog till Hannas jobb, för att se hur hon hade det. var skönt väder ute i solen som fanns kvar vid 16 tiden. Var en jäkla bit att gå, men var skönt med en promenad.  När vi väl kom dit var vi mega hungriga och satte oss för att käka en god middag med Hanna, som hjälpte oss att få den bästa service. Var jätte fin utsikt från fönstret mot båtarna. Efteråt drog jag och Richard hem och dekade ihop.

Kollade lite på ”dejtning in the dark”. Tyckte reklamen verkade roligare en själva programmet. Får se hur nästa avsnitt är.


Balla Möbler


Snyggt skrivbord, önskade jag hade designat det själv. Men snart hoppas jag kunna göra ett eget lika dant =)
Price: 3004 Dollar
http://en.pidltd.com/en/office-furniture/workspace-tables/norm-desk_681.htmlGillar denna sideboard. Riktigt bra handarbete.
Price: 6195kr

http://www.direktmobler.se/index.php/produkt_info/tessa2/Snygg tv bänk.
fått insperation av denna tvbänk och ritat en ny.
Designat av Johan Hellström som jag praktiserat hos.
Price: 3995kr
http://www.direktmobler.se/index.php/produkt_info/bridge/ 

Snygg Klocka at ROOM


Price: 1250kr
http://www.room.no 


 


Den internationella kvinnodagen 2010

Den internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år.

Den internationella kvinnodagen uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Datumet firas också av Förenta nationerna (FN) och i många länder är det en nationell helgdag. Internationella kvinnodagen instiftades redan 1910 av den socialistiska världsorganisationen Andra internationalen på initiativ av Clara Zetkin. 1977 antog FN en resolution som rekommenderar ett allmänt firande av en internationell kvinnodag.Alla har förmodligen sett och hört att det var kvinnodagen i måndags. Hur har ni firat den? Var med och Jobbade på galan då. Veckans affärer korar dem 125 mäktigaste kvinnorna i Sverige.  

Det var en mäktig känsla av att stå där inne i konserthuset bland alla dessa kvinnor. På något sätt kände man sig väldigt liten i skaran av alla väldressade och välutbildade människor. Själva galan vart jätte bra, och scenen var jätte fin gjord.

Hade hand om Amanda - Jaw Lesson, fick se till att hon hade det bra, medans hon väntade på att få framföra sitt uppträdande i konserthuset. Vi klickade direkt med varandra. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.Scenen


 

 
1. Vad betyder 8 mars för dig?

2. Vad gör du på söndag?

Josefin Crafoord, programledare, ”Vakna med The Voice”:

1. - Inget speciellt egentligen men det kanske är jättebra med en kvinnodag eftersom världen inte är jämställd. Ändå: Det låter omodernt att ha speciella dagar och mässor bara för kvinnor. Ska vi ha EN dag om året och männen 364? Nej, varannan dag ska vara kvinnornas.

2. - Jag ska gå på bio!

Caroline af Ugglas, artist:


1. - Det är alltid bra med alla olika dagar, barnens dag, kvinnodagen och allt vad som finns. Men jag tycker inte att det räcker med en. Varför ska vi nöja oss med det? Ska männen ha resterande dagar? Det gäller att ta för sig. Fast det är klart att en är bättre än ingen.

2. - På söndag är jag hemma. Det är min familjedag och min hästdag. Då ska jag rida och leka med barnen!

Jenny Östergren, programledare, TV4:


1. - En dag att påminna sig kampen för ett jämställt samhälle både historiskt och framåt och att det är väldigt roligt att vara kvinna.

2. - Jag brukar ha kvinnodagsmiddag denna dag, med mina tre döttrar. Det tycker jag är viktigt!

Sarah Dawn Finer, artist:


1.- Det är fortfarande viktigt, tyvärr måste man nästan tillägga, att det finns en internationell kvinnodag. Speciellt i andra länder än Sverige, där det inte finns samma rättigheter för kvinnor. Genom att ha en kvinnodag visar man att det är möjligt.
2. - Då vaknar jag upp efter Melodifestivalen och förhoppningsvis firar jag att jag har tagit mig vidare till finalen i Globen!

Källa:
http://www.dn.se/
Amanda har en otroligt bra och vacker röst! lyssna och njut.


Vissa typer av människor ska inte bo inne i stan....
Skisser

Min ide skiss på tv bänken
Limmar ihop allt
Nu är det bara lådorna kvar som ska göras och lådfrontenAlla lådorna öppnas samtidigt
Vad tycker ni om min TV-Bänk jag gjorde i plugget?
Har blandat valnöt och björk, tycker det blev en snygg färgkombination.


The best perfume fragrence!

Tycker om fruktiga fräscha och lite kryddiga parfymer. Versaces är en av mina bästa favoriter. så nu vet ni hur jag brukar doftar heheImorgon kommer han hem, min prinsHar saknat dig så jävflaaa mycket, medans du har varit borta!
Min vän, min trygghet min kärlek"Ägget" av Arne Jacobsen 1902-1971

Tänk att ta möbelvärlden med storm, så som Arne Jacobsen gjorde med sin stol ägget. Denna stol har kommigt att bli en samligs trofé som alla vill komma åt.  Att köpa stolen på ett aktionsverk, får du räkna med att punga ut minst 30.000 kr för och ännu mer om du vill köpa en ny. Stolen designades för SAS Royal hotellet i Köpenhamn, Arne ritade även hela Hotellbyggnaden och inredningen där då iden till Ägget föddes.
Love my Cufflinks

Hittade dom här as snygga manschettknapparna. När jag såg dom kunde jag bara inte gå förbi utan att inte köpa dem. Märket heter Rock by Sweden och har designats av Laila Bagge. Påminner lite om Thomas Sabo.

http://www.rockbysweden.com/Skratt i höstmörkretLady Gaga intar Globen 7 Maj

Nu är det dags, det som både jag och många andra människor i Sverige har väntat på. Lady Gaga gör sin första stora spelning i Sverige. På fredag den 5 mars släpps biljetterna kl 10.00 Jag kommer ligga på hugget för att få tag i ett par.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, känd under artistnamnet Lady Gaga föddes 28 mars 1986 i New York. Hon är både låtskrivare och sångerska, och gjort låtar till Pussycat Dolls, Akon och Brittnery Spears.

I april 2008 släppte hon sin debutsingel Just Dance och i slutet av oktober samma år släppte hon sitt debutalbum The Fame. Var och tittade på henne i sommras på Gröna Lund i Sthlm där hon satte ett publikrekord på 26.000 personer som alla stod och skrek/hoppade till alla hennes hitts.Nu på Torsdag 4/3 sätts Göteborg på nattklubbskartan!

Det är dags för klubben Code att slå upp portarna på trendiga utestället Karisma i Göteborg. Karisma är idag redan en väl etablerad nattklubb som står för form stil och service. Detta kommer även nya klubben Code att lyfta fram med i sitt koncept, den första torsdagen i varje månad.  

Finns så många uteställen som har så kast ljud, men nu äntligen dyker det upp en nattklubb som satsat på folk med kräsna öron. Det kommer att spelas upplyftande pop och discofavoriter på övervåningen. För er som saknat Ibiza kommer det finnas en trappa ned, där det kommer att spelas Housemusik.  

Värdarna för kvällarna heter Alex Cedeno & Andreas Willman och kommer att få er alla party sugna att vilja dansa in morgonen.Code är ett hetrovänligt koncept men med partykänslan och glamouren från gayvärlden. Detta kan bara bli en dundersuccé!!Alex Cedeno & Andreas Willman


RSS 2.0