How could an angel break my heart


Gala =)

Hmm vill göra något roligt i helgen. får se vad man kan hitta på då...
Länktar till Galan i Januari!! Hoppas Jonas Bane från Andra avenyn blir nominerad igen. En trevlig o snygg pöjk


Sunday

Trodde det skulle vara sista gången förra söndagen då jag jobbade på Mälis, men fick hoppa in extra igår.  Tackar vi för =) Kommer faktiskt sakna det stället.



Saturday Happy Birthday Hanna!!!

Jobbade extra på Marco Polobutiken i lördags, för att dom firade att det var ett år sedan butiken byggdes om. Stod och delade ut lite tilltugg av olika slag till deras utvalda kunder. Det var en väldig trevlig tillställning. Jobbade ihop med Zoo som jag träffade på Mälis förra året, vilket var väldigt kul för det var så länge sedan jag träffade henne. Efter jobbet tog vi en fika i Kungsan och snackade, var en väldigt trevlig och solig dag.


Senare drog jag hem och tog en snabb power napp, för att sedan åka och träffa upp Linnea och åka vidare till Hannas 24 års fest. Blev verkligen en lyckad fest för henne måste jag säga. Var en mix av alla hennes gamla och nya vänner. Fick dok dricka upp nästan hela skumpan själv för Linnea drog tidigare till Berns och plus att jag drack drinkarna som serverades under festen. Gissa hur jag var resten av kvällen….

Vi lekte en lek som hette ”Flipp cup” som Hanna lärde sig i London när hon pluggade där. Gick ut på att man skulle dela upp sig i två lag. Först skålar man med motståndarlaget och dricker upp glaset. Sedan sätter man glaset en bit ut på kanten av text ett bord och sedan ska man flippa så glaset vänder sig ett varv och står upp igen. Klarar man det är det nästa person som gör samma sak. När alla e klara i ena laget så har man vunnit. (det e gryyymt svårt) men mitt lag vann 2 gånger ialf.
(ta dock plastglas)



Drog sedan vidare och träffa upp Josefin och hennes tjejpolare på Centralen. Begav oss vidare till Zipper och festa till dom stängde…



Måste säga att den godaste Champagne som finns är Lanson Rose Label. Jag och Oliver gjorde ett test för 2 nyår sedan med olika sorter och prisklasser, drack en flara champagne för 10000 kr flaskan, men måste säga att den här slog alla dom jag drack, till och med den dyrare.  


Bästa Fredagen ever!

Igår var jag för en gångskull uppe tidigt och gymmade, har en tendens att kunna sova till 13 annars. Sen drog jag hem och fick ett städryck, så nu e rummet i topptrim med ;-)


Vid 18 tiden drog jag in till söder för att käka med minna klasspolare från fortsättnings året jag gick på St: Eriks gymnasiet. Blev ett underbart Thai ställe jag verkligen kommer att komma tillbaka till! Det var så fantastiskt vackert och romantiskt. Fanns till och med sandstrand och solstolar för en fin sommar dag. Kommer lätt bli mitt ute hak nästa sommar!!



Linda kände för att åka hem sen på kvällskvisten, så jag och Sofia drog vidare till restaurang Mumma. Var väldigt bra stämning när vi kom in där, och min älskling Joselin jobbade ibaren. Kan inte bli bättre!! Började bli lite på lullan båda två och Sofia ville dra till Peridise så vi drog dit o festa dom sista timmarna. Var hemma vid 4 o sen skulle jag jobba på Marco Polo butiken kl 9 o det var mindre kul… men jag kom upp ialf.

Peridise


Avreagera dig? sjung med!



Denna låt sjöng jag och Debra på i köket på Mälis. Ni gäster som ev kan ha hört oss, hoppas ni inte tog illa upp.
våra sång röster duger nog inte till Idol castingen, men vi hade jäkligt kul...

Happy Birthday

Idag landa Antoine från Paris till Sthlm och ska fira Peters och hans födelsedag, kommer nog bli en helgalen kväll. Kan inte bli något annat en galet när man hänger med Peter, vet aldrig vart man hamnar.
Ska uppdatera mer senare…

Vi drog in på en bar på söder och satt o tjöta där i ett par timmar. Var väldigt trevligt. Kände mig dock lite halvfull på ett enda glad vin där hehe. Hade inte känt så mycket o tränat innan. Senare drog vi vidare till Zipper som var helt tomt! Men vi bestämde oss för att hänga där endå och röja själva. Är fel dag att gå ut på dagarna innan löning. Var rätt segt på East med när man jobbade där.


Bartendern sa till och med att hon skulle behöva 11 flaskor vin för att komma igång på den här festen HÖHÖ! men vi lyckades endå ;P



En kall dag....

Idag har jag lekt hela dan med Josefin på stan. Skulle möta upp henne imorse, för en gångs skull var jag i utsatt tid kl 9. Dock blev madam 1 ½ timme sen… Gick runt på stan själv och inte ett skit var öppet. Märks att det blivigt höst nu, Vill snart ta fram vinter jackan! När hon äntligen kom drog vi till tekniska för att ta en fika. Efter det drog vi till hennes mammas jobb och lekte kärlekspar hihi…. Nu ska jag snart dra till simträningen, ska ta en power napp furst. Vi höres!


Tillbaka i bassängen

Idag har jag mest chillat hela dan. Bästa var endå simträningen. Är så skönt att få komma igång igen. Fick agera lite tränare idag med småttingarna och visa lite teknik övningar i vattnet, så nästa måndag ska jag ev träna dom små liven igen. Ska bli kul. Har inte varit så barnförtjust förut, men nu börjar jag tycka det är lite kul, man lär ut och dom tar det till sig. Har inte kunnat träna så mycket under sommaren pga jobbet på Mälis, så det har mest blivigt gym när jag hunnigt.


Gjorde ett test på 50m fritt och jag lyckades komma ned på 26.54 det är jävligt bra med tanke på hur lite jag tränat, och nu känner jag mig genast mycket mer motiverad. Dom andra drar te Gotland i helgen och tävlar. Kände att jag inte ville haka på pga att jag inte tränat något under sommaren, men nu är jag lite sugen.



Banyantree.Bangkok

Drar ni te Bangkok i Thailand så ska ni försöka få ett bord på Banyantree innan ni åker hem till kalla Sverige igen.

Detta hotell har en enastående restaurang på tacket som ligger på 59 våningen, med utsikt över hela stan. Maten är delikat. Detta är en lyxkrog, så man får inte så mycket mat på tallriken, men det är lätt värda investerade pengar för att se denna magnifika utsikt. Ta med sin älskade partner dit är något jag rekommenderar, bättre dejt kan det bara inte bli. Komma smälta som smör för varandra när ni sitter där uppe bland molnen....

http://www.banyantree.com/bangkok/gallery.html 

Hissen


Helgen....

I fredags blev det förfest hos en polare på gärdet, jag Samir drog dit vid 22 tiden, folk hade redan börja kommigt när vi ar där. Blev en rolig kväll, drog vidare till klubben där vi shaka as. Blev lite drama med under kvällen…


Lördags kom jag upp ganska tidigt, typ 12 tidigt för mig ialf… sen drog jag till Steninge slott och promenerade. Det är en otroligt fin natur där, och ligger bara 30 min från stan mot Arlanda. Var som allting runt omkring en stanna upp och man hörde bara ljudet av naturen och förbipasserande äldre par som gick och höll i hand.

Stressen man kände var som bort blåst och kände till och med ett inre lugn. Sen drog jag tillbaka till stan och käkade. 20tiden drog jag till Sabai song spa och tog en massage, dom är grymma där och inte så dyra. Kvällen blev det fest igen, det lilla drama som uppstod dagen innan blev nu ännu större … Nu har jag lagt det bakom mig och kommer aldrig se tillbaka. Livet är för kort för att älta…

http://www.steningeslott.com/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=36


Sista dagen på Mälarpaveljongen

 

Idag gjorde jag min sista dag på sommarjobbet. Detta var min 3dje sommar nu, är en sådan hatkärlek till detta jobb. Många andra håller nog med mig som jobbat där under åren lopp...
Bästa med jobbet är att man träffar så goa människor, som man kommer behålla kontakten med. Här har jag faktiskt skaffat mig vissa vänner jag förmodligen kommer att ha för livet.


Idag var det en riktig sommar rush, och nu är det september... Vädret var jätte skönt, o jag tror jag till och med fått lite färg. Kommer sakna gemenskapen man fått på jobbet, men den hittar man nog med på nästa ställe.


Daniel är ute som vanligt i sista minuten... Men jag vet att jag kommer hitta något snart. Börjar bli lite sugen på Göteborg, rätt mysig stad faktiskt. Vore rätt skönt och komma ifrån Sthlm ett tag med. Vad som en händer så tror jag det blir bra.




Love You My Blondie Babe

Träffa denna underbara, vackra och roliga tjej i casting kön för Ford Modells förra året.

Ibörjan kunde vi tyvärr inte ses så ofta för hon bodde dalarna och jag i Sthlm. Nu har hon äntligen flyttat ned hit och vi har så jäkla kul ihop när vi ses.
Tycker om att träffa människor, speciellt människor som man verkligen får något utbyte av varandra. Såna som man kan ringa när man känner sig nere eller bara behöver lite peppning, såna som man vet att dom kommer finnas där när det är stormigt i livet.



Denna härliga pingla
har jag fått möjligheten att få hänga med i 2 veckor på en båt i Palma och Ibiza runt. Vi har varit på dom galnaste nattklubbarna, dansat asset av oss på VIP läktarna och blivigt tinnitus skadade. Ibland kan det gå ett tag i mellan då vi ses, men vi slutar aldrig tänka på varandra o när vi väl ses har vi så jävla kul ihop. Hon kommer gå långt, det kände jag redan på mig när vi gick modell visningen ihop i Stingsen gallerian.

Dom som får chansen att lära känna henne, kommer fatta hur jävla underbar denna kvinna är! Hon är sig själv kör sitt race och hon skäms inte för den hon är.


London blev det i helgen

Jag och några av Ninos polare drog te London över helgen för att fira hans 20 års dag.
Träffade nya vänner, som jag hoppas kommer fortsätta att träffa även här hemma.

Vi började med att korka upp en liten skumpa och ge lite presenter, till lill prinsen ;P
Sen bar det iväg i våra party hattar, har dock aldrig känt mig så löjlig, det var jäkligt kul! Man måste ju bjuda på sig själv ibland...
I London shoppade vi på stan och blev en hel del fika, fest och galleri, it´s London... Första gången jag besökte denna underbara stad. Kommer garanterat tillbaka igen!

Lyckades glömma mitt bankomat kort i kortläsaren på A&F butiken så klart, har alltid skrattat åt andra och tyckt att hur korkad kan man vara och glömma sitt kort. Nu är det bevisat att även jag kan glömma det. Hade sådan jäkla tur att när jag och Daniel kom dit dagen efter var det inlagt på kontoret.

Vi skulle flyga 6 på morgonen så vi beslöt oss för att ta sista bussen vid 3, så vi var ute och parta till den skulle av gå på en tequila bar. Blev pruttfulla hela bunten, men vi klara oss till bussen tack vare Debra.
deka på bussen, och lyckades tima in slutstationen, så jag fick väcka alla.

När vi väl hade checkat in bagage, är plötsligt ena tjejen försvunnen. Jag går runt och letar och finner henne på golvet där hon sa att hon måste packa om sin väska för att det var övervikt. Snäll o full som jag var hjälpte jag med henne och packa om. Senare går vi till gruppen som sitter på golvet lite längre bort, då Ninos utbryter
- Vart har du fått den väskan ifrån?
- Det är min väska, min skjorta låg i den.
haha nej utbrast alla, du hade bara en handväska med dig. Hon tar och öppnar väskan igen och får se att det är någon annans grejer i med. En stund senare kommer en as ful rysk tjej skrikande Thats my bag you fucking hor!!! hon började slänga ut grejerna ur väskan, och så småningom kom det en vakt och lugna ned ryskan. Vi bad om ursäkt och vi sa att hon hade fått fel väska bara. Ryskan godtog ursäkten med sur min....




Flickan som lekte med elden



I måndags var jag och Josefin på galapremiären av Stieg Larssons bioaktuella film Flickan som lekte med elden Det var en väldigt trevlig tillställning, det bjöds på snittar och champagne, mat efter filmen, och prat med skådespelare och resigör.


Jag har aldrig förstått grejen med att folk säger att svenska filmer suger, jag älskar beck och rederiet och många andra filmer. Förhoppningsvis så kommer folk inse att svensk film inte är så dåliga endå, efter att sett denna kanon film!!!

Detta är uppföljaren av Män som hatar kvinnor som också är en kanon film. Man behöver inte ha sett första delen för att förstå vad den handlar om, för den är rätt bra återberättad ibörjan av den andra delen av filmen. Kan inte bärga mig för nästa episod av filmen kommer.


Välkommen till min nya blogg!



Trodde aldrig jag skulle skaffa en blogg
, men jag börja inse att det händer ju faktiskt massa saker i mitt liv som skulle kunna vara roligt att få förmedla världen. =)
Därför ville jag skaffa mig denna blogg, det är även väldigt skönt att få skriva av sina tankar och idéer ibland. 

Vill dock inte denna blogg ska bli allt för lik en dagbok bara, utan mer om vad som händer i mitt liv, och hoppas det kan intressera andra människor. det är väll därför man läser andras bloggar.


RSS 2.0