Melodifestivalen 2010

Tidigare har Melodifestivalen alltid varit en myskväll hemma med familjen, men på senare tid har den börjat tillbringats med mina underbara vänner. Den här veckan var jag faktiskt hemma med familjen. Var jätte mysigt. Mammsen gjorde mat som vi satt och åt framför tv:n. Efteråt hade hon gjort en jätte god Tiramisu.  

Denna vecka besökte musiktävlingen Malmö. Har det varit några bra låtar i år? Tävlingen är dock inte över en ialf. Ska bli lite spännande att se vilken låt som vinner hela tävlingen. Kul att Jöback är tillbaka på scenen igen och tog hem segern till Globen. Var ju ett tag sedan sist han uppträdde i melodifestivalen, dock gillade jag inte låten så där värst mycket.

Richard drog till Åre idag för att spänna på sig skidorna, saknar honom redan. Är så glad att han blivigt VD för en PR byrå nu, så jag tycker han är värd denna resa. Hoppas han kan koppla av från jobbet bara.

Fick en mysig torsdag med honom. Vi var och kolla runt på stan. hittade 3 par byxor och en as snygg T-tröja, som jag ska ha nu till våren/sommaren. Börjar byta lite stil nu på min typ av klädsel. Gillar fortfarande att blanda lite allt möjligt, och jag har det jag tycker är snyggt. Bästa är endå ett par snygga byxor och en schysst oversice tröja till det, med något snyggt enkelt smycke. Tänkte lägga ihop lite av det jag köpt med det gamla och göra lite olika outfits.
Grattis till Anna Bergendahl och Peter JöbackEn säng att drömma sig bort i

En av Sveriges största modeskapare, Lars Wallin, har låtit sig
inspireras av välklädda hotellsängar världen över när han designat
den sovrumskollektion som han nu lanserar tillsammans med Carpe
Diem Beds.

Carpe Diem Beds of Sweden är en svensk sängtillverkare med säte i Lysekil. Sängarna är byggda enligt svensk hantverkstradition av företrädesvis svenskt material och är gjorda för maximal tryckavlastning i kombination med tidlös design och en medveten miljöstrategi. Carpe Diem Beds finns via återförsäljare i ett tjugotal länder runt om i världen och har huvudkontor och produktion i Lysekil. Företaget har 45 anställda
och beräknas ha en omsättning på cirka 130 miljoner kronor under 2009.

Lars Wallin betraktats som Sveriges främsta couturedesigner. Han har gjort sig ett namn med sina extravaganta vackra coutureklänningar i de exklusivaste material. Lars utbildade sig på Beckmans och grundade sedan sin verksamhet 1990. 1995 vinner han Damernas Världs Prestigefyllda designpris Guldknappen och 2006 designar
han sin första herrkollektion. Lars Wallin är kunglig hovleverantör sedan 2002.

Fakta:

  • Sängkläderna är tillverkade i 100 % egyptisk bomull.
  • Sovplaggen är i 100 % silke och finns i S, M, L för kvinnor och M, L, XL för män.
  • Morgonrockarna tillverkas av svenska Pelle Vävare och är i 100% bomull.
  • Pläden är gjord av mjukaste Toscanalamm, fodrad med sammet.
  • Överkastet är gjort av sammet och silke i storlek 280 cm x 280 cm

Text från sidan : Lars Walin design of Carpe Diem


I get orgasm

Som ni redan vet så är jag gaaalen i snygga klockor. Vet inte vad det är, men snygga klockor kan man inte få för många av. Alla passar in i olika tillfällen. Klocka till mannen är som ett vacker smycket till en tjej. Nu börjar även herrar få smycken till sig. ENTLIGEN!!!! (Gert Fylking)

Klockorna är gjorda i safirglas. stål, roseguld, carbone, vatten täta till 100m och klockorna är mekaniskt gjorda. DVS det är mekaniska och går utan batteri.

Här har jag hittat nästa klockinköp. Från Guess collection
 

   

Svart stål och roseguld                       Snygg stållänk klockaHej Alla glada babes!

Är ni bittra över det kalla vädret? Arga över SL och SJ förseningar inställda tåg och felskyltningar? Gör då som biträdande VD på SL, flytta närmare med gångavstånd till jobbet.

Jag kan inte annat en bara förundras över hur folk blir som grottmänniskor i denna hysteri på alla perronger runt om i stan.

Var på väg till simträningen, då det anslutande tåget ska vänta in det andra tåget. Lokföraren tittar på klockan. Shiiit vad klockan är mycket, nu drar jag. Dock tänker han inte då på att det anländande tåget kommer precis in på perrongen, vilket gör att ett halvt tåg med 600 passagerare inte kommer hem. Tycker synd om hans kollega som fick stå där och ta emot all kritik och ett kortvarigt slagsmål utbryter.

Vi i vårat I-land tappar humöret när tågen blir inställda, och är beredda på att hoppa på andra människor för det. plötsligt känner jag hur ett medeltids Sverige kommer tillbaka till 2000-talet.


Bästa korthållaren!

Hade väldigt länge gått och kollat in olika korthållare. Köpte en plånbok som jag hittade i Spanien för 3 år sedan, när jag var där på ett träningsläger med simningen. Problemet med den var att den var för stor att kunna ha i fickan på sommaren. (smart man är i efterhand)

Killar kan ju tyvärr inte ha handväskor, som faktiskt är väldigt praktiska. Finns ju så klart små plånböcker med, men jag har inte hittat den rätta en.

Började då kolla in olika typer av korthållare i skin, metall, stål osv. jag vill ha en korthållare med många fack där jag även kan ha platts för sedlar.

Nu hittade jag den när jag var i Barcelona och de är ett av minna bästa köp!


 Den har 8 fack för kort
Ett fack för sedlarMaria Montazami tog över QX galan med storm

I måndags var det så QX galan. Jag Richard och Marianne drog dit för att kolla på det. Var 2 år sedan jag var där senast.

Alla inom gay kändis eliten var där, men också våran stadsminister Fredrik Reinfeldt som ställde upp som prisutdelare och fick ta emot ett stort jubel när han kom upp på scenen. Petra Mede var konferencier under hela galan och fick även själv ta imot ett pris.

Men största jublet av alla ifrån publiken fick endå Maria, folk ställde sig upp och skrek. Måste varit en ball upplevelse för henne.

Efterfesten var jätte rolig och vi dansade in tisdagsnatten.


Petra Mede

Agnes Carlsson

Maria Montazami

Mina favoriter systrarna Graaf

Idol deltagarna

Richard Leo Marianne Daniel
Bild från
http://www.clubpigalle.se/?page=1
Dagens kluring

Besökte mormor idag för att ta en fika hemma hos henne. När jag satt där och pimpla i mig andra koppen kaffet, började jag tänka på knutpunkten för pendeltågen i Älvsjö…

Igår när jag skulle hem till Richard så var det en olycka på sträckan Älvsjö- Sthlms södra.
SL väljer att spärra av hela pendeltåglinjen där emellan. Inga tång kan passera där trotts att dom har 5 spår i denna knutpunkt.

Valde då att ta saken i fråga och ringde därför upp SL kundtjänst för att se om dom kunde svara på min dumma fråga.
Varför väljer ni att spärra av hela den sträckan istället för att bara låta stänga det spår där olyckan skedde?

Fick till svar att räddningstjänsten måste kunna jobba där utan att något tåg skulle komma farandes förbi. Men det är ju en ganska stor platts så det argumentet håller inte. Men jag godtog det endå som svar.

Frågade också om det kunde ha med att göra att man inte vill visa denna olycka för andra människor,  då sa han
-ja precis det är den största anledningen till att vi spärrar av hela den sträckan.

Vill ni se en överkörd människa? Undrar hur man mår efter det. Självklart måste look föraren må jätte dåligt, men en förbipasserande nyfiken resenär då? Varför ska man skydda människor för att se värkligheten?

Vad tycker ni?


My lovle Diva is back! New singel
RSS 2.0