Förhandsvisningen av Åsa-Nisse

I torsdags Var jag på förhandsvisningen av Åsa Nisse. Filmen är inte alls lik dengamla traditonella Åsa Nisse.Den har blivigt väldigt morden och fått mycket mer inslag av humor en tidigare. som text i början kommer Nisses fru Eulalia och hennes väninna gåendes i stavgång. Ur den gamla filmen kommer dem oftast med matkorgar eller hinkar med vatten. Kjell Bergqvist och Michael Segerström spelar radarparet Åsa-Nisse och Klabbarparn.


Hela Sveriges skådespelarelit medverkar i den här nya moderna svenska klassiker.
I Knohult i Aneby församling, knappt sex mil nordväst om Vetlanda, står tiden tämligen stilla. Eulalia är trött på sin Nisse som ägnar sig åt uppfinningar i sin verkstad eller tjuvjakt i skogen istället föratt laga gårdens vattenpump.
När Eulalia i protest börjar bada i Champis och vattna blommorna med sprit ser Åsa-Nisse inget annat råd än att laga pumpen. Som med alla hans uppfinningar får pumpen några extra finesser… När han drar igång den så mullrar det till i marken och upp kommer olija i stället för vatten!! Nu har inte bara Åsa-Nisse utan hela Knohult chansen att bli förmögna! Men Dunderpumpen visar sig vara kraftigare än någon kunnat ana och när skånska oljemagnater med Sveriges regering i ryggen vill ha sin del av oljan så de stänger av deras Tv nät, i hopp om att kunna förhandla med Åsa Nisse som blivigt utvalt till president i lilla Knohult.
Hoppas att det kommer att komma en ny del av denna roliga film. Blev väldigt glad när jag fick se Richards namn i slutet av filmen med =)

Filmen har premiär i Småland och hela Sverige den 11 Februari



Kommentarer
Postat av: Tara

Svar; taack :)



Diggar den där bilden alltså ! ^u^

2011-01-22 @ 21:48:15
URL: http://tarajulias.blogg.se/
Postat av: Chrille

sv: Tack så jättemycket :D

2011-01-23 @ 01:02:10
URL: http://chrstffr.blogg.se/
Postat av: JoelSv

Sv. ja det smakade bra :)

hur är det med dig? länge sen ju!

2011-01-23 @ 11:33:09
URL: http://joelsv.blogg.se/
Postat av: Mariam

Hejsan!

Jag är med och tävlar i veckans blogg hos http://matildacarolinee.blogg.se/

Rösta gärna på mig NR 15 <3

2011-01-23 @ 11:36:47
URL: http://mariamstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0