Happy Birthday Jossan!!

Igår fyllde min älskade Josefin 20 år! Vi firade det hemma hos henne. Hon hade gjort jätte god mat, kunde inte sluta äta. Hehe. 
Satt och snackade med henne och hennes kompisar hela kvällen.
Köpte Gynnings drinkbok till henne. Tycker den är väldigt bra, efter som man får så bra tipps om drinkar, och hon är bra på sånt. Desserten var kolossalt god! Det är ju min svaga sida, det här med desserter…

Josefin är en tjej med det största hjärtat jag träffat! Jag har många vänner jag kan känna såhär med, men just med henne är det något speciellt efter som vi har haft väldigt mycket tid ihop.
Det är skönt att ha en vän man kan ringa och snacka med om allt verkligen. Vi pratar verkligen om allt, utan på att på något konstigt vis skämmas för det vi sagt. Det är det som är så skönt.
Men våra konversationer kan bli väldigt roliga när vi inte fattar vad vi säger till den ena i luren… så hon och jag funkar inte så bra i telen hehe

Senare på kvällen drog vill till Grodan vid Sergelgatan. Där var det riktigt drag måste jag säga! Var så skönt att vi alla kom in på listan, så man inte blir så splittrade.
Stanna där till 2, innan jag drog vidare till Café Opera. Måste nog säga att jag borde ha stannat kvar på grodan. Var kul och träffa sina andra vänner med, men det var inte lika bra drag där….
Slapp ialf pröjsa, hade aldrig gått in annars.
Men det är lite synd för dom här festerna har alltid varit galet kul. Jag dansa ialf fram till 5 på morgonen. Så nu känner jag mig ganska seg. Blir nog bara hemma dag idag. Tror jag hoppar Blondinbellas fest på collage ikväll. 





Bio premier

Igår drog jag och Roger på bio, för att se filmen Trubbel i paradiset. Hade inte en aning om vilken film det var först, förens jag såg plakaten. Har velat se den här filmen jätte länge.
Vi drog in, men sket i alla fotografer för se & hör. finest osv…  och satte oss i bio med en gång. Där inne kunde man se alla som stod och posade utanför. Alla kom verkligen dit.

Jag gillade filmen, men efter en stund kändes den ganska lång och att det inte hände så mycket mer en relationsproblem. Filmen träffade inte mig förens i slutet, då ena killes gamla ex dök upp på singel ön. Hon sa att hon ångrar att hon drog iväg och att hon hade hoppat runt med folk hon inte ens kunnat namnen på, men i slutändan så var det endå han som hon alltid tänkte på varje gång.

Blev träffad av att den andra sa well kommer alltid säga vad jag tycker och tänker och jag kommer alltid vara den där känsliga killen, men jag är stolt  för den jag är. Kände mig så väl in i hans rollfigur. Har varit med om samma sak några gånger….

Senare blev det efterfest på Sturekompaniet. Roger presentera mig för alla hans treviga vänner, men måste endå säga att jag gillade Shirley Clamp mest, hon tog sig verkligen tid att prata, och var as rolig. Brukar alltid känns mig lite obekväm vid såna här tillställningar, men den hr var den roligaste jag varit på! Träffade 2 underbara tjejer från Melodifestivalen, men kommer inte ihåg vad dom hette nu :(

Vågade inte gå fram till Malin Åkerman först, men Roger drog fram mig och vi stod och snackade ett tag. Roliga var att hon faktiskt kom kände igen mig men mindes inte vart ifrån. Träffade henne i NYC på hotellfrukosten när hon skulle spela in med Philip och Fredrik i High Chaparall. Vi fick en liten mingel bild ihop =)








Denbenhams

Detta var första modevisningen jag gick. Var i gamla Debenhamsgallerian och Babsan var konferencier. Var en jätte rolig visning.
Fyllde i något formulär och tävlade med massa andra personer och jag var med i slutfinalen.
Kom dock bara 2a, men man ska inte klaga. Kom ialf med bland dom 3000 ansökningarna dom hade fått in.

La upp lite filmer med från visningen




Första ingången




Andra ingången



Babbsan tyckte jag hade fylliga läppar

 


Bio kväll med Krille

Idag var det en rätt lugn dag. hängde mest hemma, men sen tog jag mig i kragen och drog till gymmet för att senare träffa upp krille för att kolla på Majkel Jacksons film.

Har aldrig riktigt fattat hur står Majkel Jackson var egentligen till nu.  Han är verkligen perfektionist ut i finger topparna. Han hör, ser allt i minsta lilla detalj som är fel för att sedan korrigera det rätt. Avundas honom faktiskt lite granna efter denna film. Alla låtar han har gjort har faktiskt blivigt till hittar.



Tiden går fort när man har roligt Freddie!

Nu är det snart ett år sedan jag träffa denna underbara Göteborgs pärla. Vi träffades bara upp en dag, jag och Freddie och hans polare Frida.
Drog till Momma och satt och drack lite och snacka skit. Ett par dagar senare står vi och dansar på samma golv inne på Cafe Opera.
Månan efter det är vi med och tävlar i samma modelltävling, sen har tiden bara rullar på.

Trotts att vi inte kunnat setts så mycket pga avståndet, känns det nästan som jag känner honom in och utan till. Freddie kan få mig att skratta så tårarna sprutar ibland. Han är galen på sitt lilla vis och samtidigt allvalig och ödmjuk. Att hänga med honom är en glädje varje dag. låter smörigt det här, men det är verkligen så. Ni som känner honom vet vad jag menar…

Här är hans lilla blogg http://freddiejohansson.blogg.se/ 






Låtarna jag förknippar med honom. Kan till och med se honom stå och dansa HAHA!

Lykke Li
Helen Shapiro - Walking back to happiness



Snart Halloween

Då börjar det snart i år igen… Halloween. Förra året blev riktigt lyckat! hatar att klä ut mig i vanliga fall, men Majkel, Björn och Jonas från Gävle kom ned och hjälpte mig.
Vi hade en liten förfest där vi gjorde oss i ordning, sen drog vi vidare till en annan fest på Hötorget. Där var det riktigt dra drag kommer jag ihåg som alltid dära hehe.
Senare drog vi alla till Cafe Operaterrassen och hängde där till 5 på morgonen.  

Lite bilder från festen.





Shopping

Träffa upp Krille idag, vi började med att luncha på NK innan vi drog vidare på stan för att shoppa.

Hittade en as snygg skin jacka, tro det eller ej så var det faktiskt på Zara. Börjar gilla deras grejer as mycket nu! Verkligen design kläder till väldigt förmånliga priser. H&M har också börjat komma upp sig sen dom tog in alla designers.

Drog och fikade på ett nytt fick på Östermalm. Har gått förbi detta fik flera gånger, dock alltid när det varit stänkt och tänkt att jag ska gå dit någon gång. Men man glömmer alltid bort det där, så idag testade vi det. Var grymt bra ställe!! Kommer bli stammis där nu.

Nu ska jag dra till simträningen =)





Gynnings drink bok

I denna bok står det alla gynnings favoritdrinkar. Gillar den as mycket för att det är så fina bilder både på henne och på drinkarna. Den är grym att ha med på festen om man har med sig allt till drinken.

Har ingen favorit en, för jag har inte hunnit testa igenom alla.



Seg dag...

Varit en riktig seg dag, har nog fortfarande inte hunnigt återhämta mig efter helgs bravader…
Träffade upp min polare Rickard idag, var och tog en fika med honom i Gallerian. Go vän som jag verkligen uppskattar att jag har!
När vi skildes åt drog jag vidare själv på stan en snabbis för at kolla in en skin jacka jag är sugen på att köpa. Tyvärr fanns så klart inte storleken kvar så klart. =(

NK hade en as snygg möbelskyltning idag. Blev lite imponerad faktiskt.

Sen drog jag hem för att packa väska till simträningen. Anmälde mig idag till nästa simtävling i Saltsjöbaden om 2 veckor. Ska bli as kull att få tävla igen, var så länge sedan jag gjorde det nu.
Mjukstartar med att köra alla 50m sträckor. Räknar inte med något jätte resultat, utan vill mest bara kolla hur ja ligger till.




 NK skyltningen



Shleeeten!

Igår blev det som sagt fest igen… nu kommer jag behöva ta det lugnt! Är så galet trött!

Drog till Krille igår kväll på en liten förfest. Daniel Alex från Köping och Robin Ninos och dom andra kom över med. Blev en schysst början på kvällen! Runt tolvtiden tog vi en taxi vidare till Zipper, där var det as mycket folk som vanligt. Inatt ställde man ju bak klockan, så det är väll därför man känner sig exta sliten…

Drog vidare på efterfest hos Johan idag igen.
Har aldrig skrattat så mycket på evigheter som den här kvällen. Hände massa roliga och mysiga grejer, så det kanske får stanna där….
Slagga över där och på morgonen drog jag Daniel och Alex till restaurangen Tevere på söder och käka en varsin pizza innan dom skulle dra hem till köping igen.
Blev lite sugen på att haka på, men det kommer nog fler tillfällen.

Nu blir det lugn musik och en slappkväll!

Puss Hej


Daniel

Ninos

Alex & Jag

Robin Krille Carl

Strippstången fick inte vara ifred den kvällen...



Ett jäddra drag igår!

Drog hem te Krille igår vid 20 tiden på en liten förfest. Var bara han och Pauline som var där, men sen kom Robin och några kompisar till honom.
Lite senare drog vi till Johan på kungsholmen, där dom flästa redan var på lyset…
Jag Pauline Krille och Carl grabba tag i en taxi to the club där vi var kvar till dom stängde.
Blev en liten trevlig efterfest hos Daniel - http://innerstadsliv.se/

jag & Carl försökte vara lite musikaliska framåt småtimmen…. Ingen Idol för oss men blev en as trevlig kväll!
Ikväll kommer Daniel och hans polare från Köping. Ska bli as kul att ses och dra ut sen någonstans...



Krilles 12* tolvor.... sjuka e att dom smakar hallonsaft ;)


                                    Jag & Pauline
                                       
 
                                                         Anton


                                       

PÅ clubben



Efterfesten. Jag och Carl sjunger


Fest i helgen

Idag ska jag och Krille ut och festa. Kommer nog bli helt galet ikväll, men läktar mest till imorgon. Kommer lite nya polare te Sthlm.

När jag och Krille var i Gbg i februari bodde vi på hotell mitt i smeten. Vi hade as rolig förfest på rummet med massa av hans roliga polare. Senare när vi skulle vi dra till Pernilla, Jonas och Marcus på korsvägen om jag inte missminner mig, dök det upp en Hummer limo som vi var tvungna att ta haha.

Förfesten hos dom andra var som vanligt alltid lyckat. Vi tog Hummern senare på kvällen till Parklane, snacka om att alla undra vilka vi var hehe.… En av minna bästa helger, har faktiskt alltid haft kul i Gbg, men även Love problem to... Saknar alla där jätte mycket! Är gbgare alltid så mycket goare och gladare en här i sthlm? Finns klart många trevliga Sthlmare med, men väldigt få av dom. Speciellt när hösten kommer… What happen?

PS rekommenderar inte ha för och efter fest på ett hotellrum… det blir dyrt….



Regnväder...Djuraktivister

Idag hängde jag med Jossan igen. Vi skulle möta upp hennes gamla jobb polare från Gotland som hon jobbade med i somras. Drog till mitt favo fika ställe på Drottninggatan. Dom har as skyssta sallader och fika bröd där. Efter det tog vi en vända på stan innan dom var tvungna och dra hem.

Kom någon konstig människa på stan idag. Trodde först det var någon random människa som sätt mig på krogen eller något och var tvungen att komma fram och säga hej. Men sen började han fråga om min pälskrage på jackan.

– Vad tycker du om att man dödardjur för pälsen skull?

–Vet du om det djuret behandlades väl när dom tog pälsen?

Svarade snällt på frågorna, men sen började han bli otrevlig och började provocera. Sen plockar puckot upp sin kamera och filmar mig Jossan och Elin. Hans tjejpolare springer efter med någon skylt om pälsar och djur…

Tycker inte det är okej att döda djur för pälsens skull. Men jag tycker endå om att bära päls för jag tycker det är snyggt. På broschyren till jackan står det hur djuren behandlas osv. visserligen kan företaget ha en annan verklighet. Jag som konsument borde kanske kolla upp det mer. Pälsfrågan är en svår sak, men människan har endå burit pälls i alla tider.

Okej att dom här människorna vill visa sina uttryck för vad dom tycker om pälshandel, men dom behöver inte vara otrevliga mot folk. Eller värsta fall sätta eld, spraya ned och sabotera för pälshandlare. Nu börjar det komma mer och mer fuskpäls, men pälsen kommer alltid bestå tror jag.




Mys kväll med Jossan

Igår drog jag te Jossefin, hon kom och hämta mig med bilen. Ja även hon har körkort…. Måste ta och börja med mitt… Vi slira runt lite för att sedan dra te Statoil och köpa glass till filmkvällen.

Blev en riktigt trevlig kväll. Började kolla på första delen av män som hatar kvinnor, men vi bytte över till Andra Avenyn. Av någon anledning är det mitt favoritprogram på tv just nu, har följt alla delar enda sedan starten HAHA Låg och småsnacka hela natten innan jag drog hem igen.




Haha lite spontan vedeoblogg



Dagens Outfit ;-)


Skrev mitt inlägg innan Expressen. Vem hade rätt angående Vaccineringen! Me =)



http://www.expressen.se/halsa/1.1750592/de-blev-sjuka-av-vaccinet 

Det blev sjuka av Vaccineringen. En artikel från Expressen.se

Det är inte kul med influensan, men hur bra e Vaccinet då? nu ska man börja testa på djur... Hemskt!



Bilder från visningen


Minna Egen tillverkade Skåp

Det här skåpet gjorde jag i 3an på gymnasiet. har det som mitt smyckes skåp nu.
Fällde in lite frostat glas i luckan. blev as snyggt tycker jag ialf.



Mitt andra skåp jag gjorde i 1an på gymnasiet.
gjorde en snygg fanering på luckan. dom påminner lite om varandra.
har det som mitt perfymskåp nu.




Vad tycker ni om dom? går det att sälja på möbelmarknaden?
Sälja dom till IKEA?

Fallande träd

Vaknade imorse av att det börja falla träd på baksidan och flera motorsågar var igång. Tur man inte hade mardrömmar den kvällen. Hade man ju fan undrat vart man hade vaknat upp någonstans….

Hängde vid datorn hela morgonen typ, sen drog jag och gymmade. Var as skönt, har inte hunnit gymma på hela helgen. Blev ju personalfest och blogg Awards.

På kvällen drog jag och Isabell till kungliga tennishallen och kollade på Sthlm Open. Har aldrig gått och kolla på tennis förut, så det var rätt kul och se. Men ingen sport jag själv känner jag skulle bemästra.


oj 300 pers

oj idag såg jag att jag hade fått 300 läsare. vad kul, inte för att jag tror dom kommer besöka mig dagligen. men endå kul att man fick så många personer att läsa mitt liv... kul grej att få skriva av sig ibland. kan inte alla funktioner en, men tänkte försöka fixa någon head over line. har dock inte en belkaste hur man gör. men alla andras e as snygga!

Happy Smile



FRED smycken

Har en stark passion för klockor och smycken.

Detta armband är ett av minna absoluta favoriter. Hitta det i en flygkatalog när jag flög till Rio de Janeiro. Detta är ett Franskt märkte som funnits sedan 1908 och utvecklat smycken till vad det är idag. Armbanden är i 18 carats rött, vitt guld och man kan välja om man vill ha det med diamanter. Det är något Gucci inspererat kan jag tycka.

http://www.fred.com/


Skrämsel propagandan svininfluensan



Fick influensan när jag var i Spanien i somras. Märkte inte av det först, började hosta väldigt mycket och så det gick ned i halsen. Sen kom väldigt hög feber och kände mig dåsig i hela kroppen och huvudet. Orkade inte röra mig ur sängen nästan på hela dan. Vissa dagar kunde men gå upp eller senare på kvällen när man hade legat i sängen hela dan.

Influensan reagerar olika på olika personer. Men verkar som dom symtom jag haft har även många andra haft. Men vissa kan även börja spy och i värsta fall få lunginflammation. Det är då den kan bli rickigt farligt.

När man trodde man var frisk kom det tillbaka ett par gånger. Det var nog det som var jobbigast att inte veta när man kunde börja träna igen. Tränar man med en förkylning eller infektion i kroppen kan det få väldigt allvaliga konsekvenser.

Jag överlevde denna jobbiga influensa och alla mina andra kompisar som har haft den och fått den. Det här med och sprita händerna tycker jag är urlöjligt… sjukhus tycker jag att det är bra att den har kommigt in. Men i handväskan come on! Influensan smittas inte på eller från saker, utan i luften. Anledningen till att man får så kraftiga hostningar är för att kroppen försöker få ut den, vilken den då lätt smittas vidare i omgivningen.

Influensan är extra farlig för äldre och sjuka och väldigt små barn som inte hunnit haft så många sjukdomar en. Hörde om en man som inte kunde använda sina lungor i P3. Han var extra orolig efter som han inte kunde hosta på samma sätt som en ”normal” kan med sina. Enda sättet att få bort det är genom hostningen. Så han låg i väldigt hög riskson.

Vaksineringen då…. Jag behöver ju inte ta den efter som jag redan har haft den. Fick hem ett brev för ett tag sedan angående vaksineringen. Där stod Bla alla biverkningar sprutan har. Allt från att man kunde få ledvärk till klåda och uppstötningar iform av att man spyr, hjärninflammation osv. personligen skulle inte jag utsätta mig för detta. Det här ska även stå på förpackningen.

Jag börjar tänka på alla skräckfilmer om ett nytt virus som invaderar jorden och alla människor börjar äta varandra…. Kan det bli verklighet?

Värsta är att Sverige har lagt ned 20 tals miljoner på detta vacsin. vi ville förhandla om att sänka priset för att vi tror vi inte kommer behöva 2 omgångar av det. men läkemedelsföretaget vägrar sänka priset och säger att ma måste ta dosen i 2 omgångar för att det ska verka.

1+1=2 med andra ord är det bara pengar dom vill tjäna.

Lite fakta och lite att tänka på insändare

Tänk vilken otrolig tidspress företagen som tillverkar det här vaccinet är under just den här gången, och hur otroligt mycket pengar dom har att tjäna, varenda regering i världen kräver typ omedelbara leveranser av enorma mängder, då kan man ju ana att dom kanske skiter lite i tillverkningssäkerheten och testningen av vaccinet.
Hur farligt kan ett slarvigt och felaktigt tillverkat vaccin vara?

Vaccinet kommer att innehålla tiomersal vilket innehåller kvicksilver, det är ett av de ämnen som effektivast dödar vita blodceller. Vaccinet innehåller även formaldehyd vilket är giftigt. Ta det inte.

instämmer. läkarvetenskapen är precis lika primitiv nu som den alltid har varit, de tar ett par årtionden innan den breda massan inser de bara.

Vaccinet kommer att innehålla tiomersal vilket innehåller kvicksilver, det är ett av de ämnen som effektivast dödar vita blodceller. Vaccinet innehåller även formaldehyd vilket är giftigt.
Ta det inte.
http://www.smittskyddsinstitutet.se/vanliga-fragor/allmanna-vaccinationsprogrammet/aktuella-fragor/#5
Läkemedel som använder tiomersal som konserveringsmedel innehåller cirka 25 mikrogram kvicksilver, vilket motsvarar 2-3 portioner insjöfisk.
När vacciner innehåller restmängder av tiomersal är mängden vanligtvis cirka 50-1000 gånger lägre.
Låter ganska farligt faktiskt. Jag ska nog hoppa över vaccinationen.


Lugn dag och Planering

Idag har det varit en gansak lugn dag, sov till 12 el något. Sen drog jag till Joselines restaurang Tevere på södermalm i SOFO området.
Visade minna skisser jag hade gjort och planerar lite för renoveringen. Kommer bli jätte kul att få börja renovera detta. Bästa av allt sen när det är klart och känna att det är jag har varit delaktig det hela arbetet. På kvällarna sen kommer det bli ett litet förhak innan man går ut på krogen.
Kommer bli toppen, är säker på att detta ställe kommer bli så inne att man blir tvungen att boka innan man går dit. Är redan ganska mysigt och läget är väldigt bra. Önska bara att det var lite närmare tuben.


Godnatt swetes



OMG!!! har han tagit helium el? Galet roolig!!! och hunden i bakgrunden...



Tänk och göra såna Blogg inlägg HAHA!!

Gångna Sommaren i Bilder

Min sommar har faktiskt varit underbar! Jobbade rätt mycket på mälarpaviljongen och träffa nya underbara vänner där, som jag faktiskt tror jag kommer att ha för livet.
Var ett par dagar i New York och kollade in club och shoppinglivet dära. One word. IT´S AMASING!!

Hängde ganska mycket på Öland och övningskörde. I know!! Är 22 bast och har fortfarande inte körkort. Min lillebrorsa tog det när han var 18. Ingen press här inte…. Nu har jag faktiskt inte kört på ett tag, man kanske skulle ta upp det igen nu när man endå är ledig om dagarna.

Var i skärgården och kolla in Volvo Ocean Race 2009 i Sandhamn, blev jädra drag på festen sen...

Tillbringade 2 veckor på sjön i Palma och Ibiza runt med minna vänner. Fick dock nya influensan förmodligen på clubben Space som ligger på Ibiza, lika stor som Älvsjömässan. Så jag låg liggandes i sängen ett par dagar. Hade väldigt hög feber och kände mig uttorkad. Men jag överlevde den med. Tror det är media som har förstorat upp det här…

Har också blivigt väldigt besviken på en vän som stod mig mycket nära som gick bakom ryggen på mig och minna andra vänner med. Men han får förmodligen sitt straff en dag han med. Jobbiga är att  detta var en vän jag aldrig trodde kunde göra något sådant. Men skenet kan bedra en….

Umgåtts mycket med minna andra vänner utanför simningen och jobbet, vilket har varit väldigt kul!

Det enda jag känner att jag har missat och dragit ned på är faktiskt träningen, men det ska jag ta igen nu =)

                                                                   Jag och Linnea




                                 Linnea Jag Andreas Bror


Träningen

Ska bli så skönt och hoppa i bassängen ikväll, bästa med simmningen är att man bli så avslappnad och alla tankar försvinner och man känner att man är nollställd i huvet efteråt.




Tycker synd om killen asså! Haha

Blogg Awards är Sveriges svar på Hollywood

Idag var jag på blogg galan och såg prisutdelningarna osv. var en riktigt ball tillställning som jag kan tänka mig att komma tillbaka till nästa år.

Alla vackra människor samlas på samma ställe för att få en glimt av rampljuset. Vad är det som har gjort Kisse, Kenza, Blondin Bella till så framgångsrika och ideal personer?
Tycker att Kisse kan vara riktigt otrevlig så jag förstår inte vad folk ser hos henne. Eller också har hon bara inte velat visa sin riktiga sida. Kenza verkar vara en ödmjuk tjej. Och Blondin Bella verkar vara väldigt snäll trevlig och väldigt positiv. Foki tycker jag var as ball igår! grymt trevlig tjej med fötterna på jorden.

Det är häftigt att man kan bli känd på att skriva om sitt liv eller en nisch man riktat in sig på.
Men för vissa stiger den här kändis skapet lite över huvet. Jag förstår det, inga av dom här är ju speciellt gamla, och vem hade inte ändrat beteende när alla tittar på en och foto blixtrarna blixtrar så man får epilepsi.

Låter som en gammal gubbe kanske, men vart tog ödmjukheten vägen? Är man lite tjock eller ser lite annorlunda ut så ser man ned på denna person. Varför det? Värkar som dom som är lite annorlunda endå står emot det här och vill slåss tillbaka och mun hugga, men till och med jag får ett litet agg emot dom då. Varför puttar text Amir på mig när jag inte gjort honom något.

Har man fått en kändis status så vill alla stå bredvid och pousa framför kameran tillsammans. Det är lika dant i ”riktiga” kändisvärlden med… Men måste säga att Blogg Awards ger en också möjligt het till att träffa alla vackra människor och få nya och bra kontakter som kan leda till ett och annat.
Personligen tycker jag om att stå i spotlighten och framför kameran, men jag skulle fortfarande vara den jag är och behålla min ödmjuka sida.


Innestadsliv.se


Fötterna gör ont och naglarna värker… Jävligt bakis idag....Galen personalfest med andra ord…

Spela in reklamfilmen igår som sen ska förhoppningsvis kunna säljas vidare och i så fall sändas en hel del nästa år under valet… Alla som medverkade var jätte duktiga. Ska bli roligt och se resultatet sen. Ska försöka videoblogg med. Haha



Med tidsbrist sprang jag o Linnea runt på stan igår och inhandla naglar lösfransar och peruker. För en gång skull tänkte jag bara freak out och bara köra…. Inte ofta man får se den sidan av lilla mig. Många kan tycka jag är en ganska allvalig och stadig person.
Hann dock endå inte till personalfesten vid 18 tiden så jag kom som jag var och sedan fick jag och Jean Poul smita in köksvägen och på en timme försöka få ihop något. Jackie och Navid hjälpte mig med peruken och klänningen. Alla andra hade redan klätt ut sig till tjejer, förutom kokarna… Vi käkade på restaurangen och sedan gick vi vidare till Orion teatern på söder efter det drog hela personalen till clubben. Hade fri access till baren så därför kan man ju förstår vilket tillstånd man var under kvällen som följde….

Men resultatet blev ganska bra endå. Ser ut som Cher eller någon ful kärring. HAHA som tur var kände ingen igen mig at the club förutom när jag kom och krama om dom o sa att det var jag haha

Fick 2 av kokarna att tända till, om jag hade varit tjej sa dom då, viktigt o på peka haha. Ramla ned i trappan från övervåningen, skämde ut mig för ett ex och kunde fan inte gå på muggen på hela kvällen. Ont i fötterna och naglarna värker. Men jag är glad endå. Har varit jävligt kul kväll, men inget jag känner jag skulle vilja göra igen haha.

STACKARS ALLA RICKTIGA TJEJER SOM GÖR DET HÄR VARGE DAG!

Att ni pallar med det här varge helg är ju ett under....


Cher, Anna Nicole Smith, Tina Turner

























P-fest och Reklam inspelning imorgon

Imorgon är det personal fest för Mälarpaveljongen, kommer bli galet kul!!! Den här gången ska jag Försöka se till att undvika stripp stången….

Nu är det maskerad tema med, o har inte den blekaste aning om hur jag ska klä ut mig. Tycker sånt här e as jobbigt, men samtidigt jätte kul om man hittar något bra.
Imorgon vid lunch ska jag även spela in en liten reklamfilm för rysk tv tror jag det är, ute i midsommarkransen någon stans.
Förra gången jag jobbade med dom så gjorde vi en liten film om Sthlm och Astridlindgrens värld på djurgården. Tydligen gjorde den filmen dunder sucse med 3 miljoner tittare i Rysslands TV3. Jag blev så klart dubbad då hehe


Halloj!!

idag har det varit en rätt skön dag. Var och fikade med Krister idag i gammlastan och tjöta om lite som hänt på sista tiden. Efter det drog jag till Joselin restaurang och planerade den framtida nya inredningen som ska byggas.

Vi bollade lite idéer fram och tillbaka och jag är helt säker på att detta kommer bli ett kanon hak!! Känns kul att hon och jag har väldigt lika smak, så det känns lite som man har ganska fria händer på hur man kan bygga upp stället. Gick hantverk och inredningssnickeri på gymnasiet så lite har man endå snappat in vad det gäller inredning och design. Eller GOD SMAK som min design lärare sa…

Måste säga att jag har väldigt bra smak på inredning och detaljer, därför ska det bli så kul att kunna använda tanke knölarna och förvärkliga det här projektet.
I framtiden vill jag bli en framstående möbeldesigner vilket jag vet kommer bli en dag =) tycker om och blanda stilar färger och design, låter jätte konstigt kanske för den stilinriktige, men jag tror inte på att man ska köra en grej.
Jag lyckas alltid få ihop det på något jäkligt bra sätt endå, vilket ni kommer få se när inredningen är klar till restaurangen. Förhoppningsvis kanske man får fler jobb på det här.

Här är en bild på en byrå jag gjorde i plugget som sedan blev mitt projecktarbete. Blandade lite olika matreal och ny stil med lite gammaldags. Vet inte vad man ska kalla detta för stil, men bra tycker jag den blev ialf. Gillar mosaiken jag fräste in i lådfronterna, den är alldeles klart turkos med lite glitter i med rätt ljus på.



Tjena babes!!

Idag har jag gått på stan hela dan med Krille faktiskt. Började med att kolla  läget på Thomas Sabo butiken, har sökt jobb där. Dom har så galet fina smycken!

Efter det drog jag och Krille till ABCD butiken, hittade varsin as snygg Givenchy halsduk och hålla oss varma i inför vintern som tågar in nu. Fan snöa nu när jag var på väg hem från simträningen…

Senare drog vi till NK och luncha i deras restaurang högst upp på övervåningen. Käkade köttbullar med potatismos båda två hehe. Smarrit värre! ;-) drog och fika på fiket bredvid Nathalie Schuterman. Tog en hasselnöt latte och kladdkaka, men det blev en alldeles för söt kombination.

Nu har man varit och simtränat för ikväll. Var lite hjälptränare för lilla gruppen idag. Funkade as bra!



Imorgon ska jag och Krille gymma. Var och fixade SATS kort idag med.


Thats me! =)



Här kan du köpa tröjorna http://www.addictedrobo.com/ 

Svenska Hollywood Fruar



OMG!!!! Så galet roligt klipp!!!

Sidsta dan på Sthlm Fashion Market

Igår var det sista dagen på Sthlm fashion market. Måste säga att det har varet galet kul och kunna bidra med min lilla del att få dom här visningarna till verklighet. Längtar redan till nästa visning! Alla var superduktiga som gick med!!! Igår hade vi som sagt visningar kl 15, 18 och 21 vi blev bättre och bättre för varje gång.
Har ju fått improvisera det mesta och fått lite direktiv av Christopher Bergström hur vi skulle göra visningen. Har fått jätte bra kontakter nu, så förhoppningsvis kanske man kan dra igång en liten modell karriär.

Efter visningen drog jag hem dumpa sakerna, drog ut och klubba. Var galet mycket folk ute igår. Tro det eller aj om lilla mig men hamna till och med i bråk med något pucko… men lyckades ta mig ur det. Folk gör konstiga saker på fyllan. Efter det drog jag och Krille på efterfest hos Jojje. Blev en jätte lyckad kväll!!

Gick med http://shop.mocyclejeans.com/  kläder under visningarna. Det är gryyymt snygga kläder som sys upp i Italien. Kommer att bli det nästa inne märket inom snar framtid!  Älskar deras jackor. Några vi hade påviningen har inte kommigt ut en.

 


Run way model

Näst sista dagen på Sthlm fashion market. Vi började inte förens kl 18, så jag tro det eller ej träffade upp Krille och käkade på en as god kina restaurang vid Sturegallerian. Efter det drog vi te Marco polo butiken och jag köpte mig en ny skjorta och en snygga kofta för vintern.

Klockan började närma sig 18 så vi fick lite brott iväg te Alvik, för make o hår skulle börja 18. Sen är det ju lång väntan som vanligt innan allt är klart. Kl 20 var första visnigen, den gick kanonbra! Tror alla som var där fick en liten skock av det hela. Ingen hade tydligen förväntat sig att vi skulle göra en lite aorlunda show… men alla gillade den verkligen. Kl 22 var nästa och den blev lika bra. Idag är det 3 visningar vi ska göra. Kommer bli galet kul!!!  



Videon för Sthlm Fashion Market

STHLM FASHION MARKET är en modesouk på 2200 kvm som integrerar mode, musik, konst och design på ett nytänkande sätt . Vi har skapat en plats där du kan fynda mode bland ett 80-tal etablerade märken och kedjor, med rabatterade priser på 50-90%.

På STHLM FASHION MARKET kan du även dansa till årets hetaste klubbkollektiv, se konst-och modeinstallationer, fotoutställningar, artister, och happenings.Dessutom finns det både mat och dryck i våra åtta barer.

Klicka på texten för att se videon


http://www.sthlmfashionmarket.se/



Dag 1 Sthlm Fashion

Tjenare!

Igår gick jag första visningen. Drog och gymmade innan så jag blev av med alla bullarna man käka dagen innan hehe …. Några av minna och gemensamma härliga polare till dom andra modellerna kom dit och stötte oss. Visningen gick kanon bra! Tråkiga var att vi fick tidigare lägga allt pga att folk ville börja dra sig. Kl 22 e ju gansak sent för en torsdag och folk som har shoppa vill ju bara hem sen o bli av med kassarna.

Det började med lite dans uppvisning, och dom var as duktiga! Mitt gäng startade 20.40 alla var färdigdressade sminkade och stajlade. Var as nervös, men de är ett bra tecken med på att man tycker det här är jäkligt kul. Speciellt när adrenalinet börjar pumpa i hela kroppen när man hör den höga musiken dunka genom högtalarna och man här publiken i bakgrunden. Kom i kontakt med en as trevlig fotograf under kvällen, så vi tänkte göra lite sjysta plåtningar ihop fram över. Wiiii!!! =)


I am happy to day!!!!!!!!

Gaaaaaaaaahhhh!!! Idag sms Rami mig om jag ville haka på någon mode show. Klart man inte tackar nej till det! Lite senare visar det sig att jag och Linnea ska gå med i samma visnig på fredag. Tydligen var öppnings showen imorgon, men ska ju på After Dark då. Nästan så jag skulle kunna tänka mig hoppa över det, för att få gå visningen.

Det som också ska bli lite extra kul e att jag och Linnea var med i en modelltävling gör Ford Models förra året och vi kom vidare båda två, och nu ska vi gå med varandra igen.

Här är lite bilder från den visningen.


Sightsing i nyköping

Idag åkte jag och hälsa på Ebbe i nyköping. Han skulle ha rundvandring för dom nya 1orna, så jag fick haka på. Var en jäkligt stor skola trotts allt i lilla Nyköping. Det jag gillade mest var ljudstudion hade verkligen allt där! , synd man inte kunde sjunga…. Hehe

Senare drog vi på stan och kolla runt vad Nyköping hade att erbjuda. Blev en burgare på sibylla…
Övrigt var det en rätt mysig stad, med kanalen och allt. Fick tankarna lite tillbaka när jag bodde i Motala… fick en ny affärside om det skiter sig med jobb. Man skulle bygga en liten restaurang invid kanalen ungefär som Mälis. Tror det skulle gå väldigt bra, spec på sommaren.

När jag kom tillbaka till Sthlm så drog jag och gymmade som vanligt. Stötte på Roger på tuben, o hade sällis fram till Odenplan. Väldigt sjyst kille. Kul att han kom igång med sin tidning Queen. Fick några ex förut av honom och måste säga att dom var rickigt bra! Tycker SJ kunde köpa in dom så man hade något bra och läsa på tågen. Väldigt mycket och läsa om kungafamiljerna.



http://www.bonniertidskrifter.se/varumarken/queen/ 


You dont have to be ritch



En av minna favoritlåtar med Tom Jones ;) Värsta stripp dance låten

Lugn helg

Blev en riktigt lugn helg, vilket var jäkligt skönt! Slippa känna sig bakis och seg i kroppen. Blivigt lite mycket fest på sista tiden och lite intriger… skönt att slippa det. Tror jag har lyckats ordna upp det nu ialf. Sen tänkte jag spara mig till P-festen på Mälis nästa vecka.

Helgen har mest gått åt till att at det lugnt, filmkväll, massage och träna på gymmet. Tog en catchs up fika med Sofia i gamlastan på ett jätte mysigt fik, för att snacka lite skit och strukturera upp mitt liv lite… varit lite upp o ned sista tiden…  Drog åter igen till älvsjö mässan i lördags och köpte 2 st ljusstakar. Blev as fint på väggen när jag fick upp dom. Lär få användning för dom nu när det börjar bli höst och mys mörker ute….  

Idag har jag varit på gymmet igen. Sen drog jag o träffade upp Jocke från gbg och drog vidare till Pärs jobb för att ta en fika. Var jätte trevligt. Nu ska jag snart dra te simträningen, ska bli skönt o komma i vattnet.  På torsdag ska jag gå och se på After Dark, kommer bli jätte kul! Var där förra året då dom uppträdde. Ska bli kul att få skratta igen =)


Hel dag med mammsen

Idag blev det en heldag med mammsen, vi har varit och klippt oss båda två. Vi blev väldigt nöjda med resultatet måste jag säga. Efter det dog vi till Hem och Villa mässa i älvsjö för att strosa runt och för att få lite inspiration för hemmet. Köpte oss lite praliner och varsin latte och satt och fikade en stund. Nu ska jag vidare till simträningen =)

Här är några go bitar jag gillade från utställningen.


En speciell dag

Idag träffade jag upp världens goaste kille Rami som jag jobbade med på Mälis i somras. Vi drog och fikade på drottning gatan och satt och snacka skit mellan himmel och jord. När man hänger med honom så kan han verkligen få en att skratta så tårarna sprutar. Ni som känner honom vet vad jag menar… Till er andra hoppas jag att ni får lära känna honom. Har verkligen saknat denna underbara människa nu när han flyttat till Köpenhamn för att dansa. Hoppas han med startar upp en blogg så småningom.

Efter det drog jag te gymmet på Sats och tränade. Jäkligt skönt att kommigt igång nu. Har fått sådan jäkla träningsvärk bara i bröstmusklerna nu när man tränat dom lite extra till nästa sommar HÖHÖ



Senare på kvällen mötte jag upp Isabell som var med till London och gick på invigningen av Beyond retros ny öppnade butik på drottning gatan. blev en väldigt trevlig tillställning. dom bjöd på bål och massa trevliga människor och bra musik.


Thomas Sabo

Mitt favorit smyckes märke heter Thomas Sabo och ligger på biblioteksgatan 5 i Stockholm. Deras smycken är väldigt unika och speciella. Thomas Sabo är ett tyskt märke och startade på 80- talet.

När jag var i New York i somras blev alla expediter som galna i halsbandet med svärdet och hjärtat. Så jag tror definitivt på att detta märke skulle kunna expandera runt i världen. Här är några av minna favoriter. Nu har dom även börjat med klockor, vilket är väldigt kul för det är mitt andra intresse.

http://shop.thomassabo.com/sweden/sterlingsilver.html



RSS 2.0