Nymålat på Thomas sabo


Idag stod jag och målade nere på lagret. Är det inte tråkigt med betånggrå färg? Thomas sabo har ju väldigt mycket gärva färger i sinna kollektioner vilket vi lät avspeglas i vårat p-rum. kul att få blanda färger som man annars inte skulle göra hemma. Hur Fab är inte detta då? jag gillade det minsan ialf.


 




Beond retros 5års fest.

Linnea (Thank you!) bjöd in mig Freddie o Andreas till Beond retros 5års fest. Visade sig att Richard o Linn också skulle dit. Så vi två åkte dit ihop. Kön ringlade sig lång på brännkyrkogatan. Efter 20min i kö i det kalla vädret kom vi in. Välde in mer och mer folk i butiken. Efterfesten skulle vara på Mare Levo. Freddie o Andreas hade varit där tidigare, så dom hade dragit hem. Vi blev hungriga när vi gick runt i butiken så vi bokade bord på Torget och åkte dit o käkade. Härliga Hanna M kom dit och käkade med oss. Sen blev det spyan och soap bar. Dansade hela kvällen så idag känner jag mig glad o pepp. Ska hoppa in extra på Thomas sabo idag. Senare ska kag hoppa in och jobba på nyöppnade hotellet Nobis på norrmalmstorg. Roligt med många bollar i luften. Man hinner ju aldrig tröttna på något jobb. Hehe.


 

Tycker taket inne i mellanbaren på Spybar har en liten rolig inredningsdetalj i stuckaturen.


Snygg vaa?


Nya dammsugaren

 

Provsmakade dem nya dammsugarbakelsarna från Delicato med pepparkakssmak. Var inte riktigt vad jag hade hoppats på. Gillar dem gammla mycket mer. Men de var endå roligt att dom.vågade prova på något nytt. Dock kommer jag inte ha de till fikat igen.

Golvvärme


Idag har jag varit med och lagt golvvärme i två stycken badrum. Var lite puligt. Finns olika sorter man kan välja imällan. Antingen sitter värmeslingorna fast på en matta som man sedan rullar ut. Bra att använda til om man ska lägga i hallen eller på en raksträcka. Lägger man i badrum som.jag har gjort nu så får man räckna ut hur mycket värmeslang man behövrer o sedan lägger man ut ett stålnät som man limmar fast slangen i. Man måste tänka på att inte lägga slangen förnära avlopp och toaletten. Annars kan det vara lätt att man skruvar i slangen sen när man ska sätta fast dem. Senare kom de några betong killar och la betong över golvvärmen och vippas ar vi fått ett golv.







Nu e jag påväg hem från jobbet.

 

Idag har jag jobbat ute i sigtuna och renoverat huset. När man kommer ut hit känner man ett inre lugn. All stress bara försvinner och man tar in alla dofter och ljud på ett annat sätt. Det är finast här ute på sommaren då man kan bada. Slottsträdgården är alltid välskött och solen speglar sig så vackert över vattenytan. Förstår varför detta har blivigt ett naturskyddsområde.

Idag har vi lyckats att få betongväggarna till terassen att komma på sin platts. Nu bõrjar vi nog alla på att känna att huset faktiskt har ett slut. Har kommigt upp nya saker helatiden och en massa ändringar. Men det ska bli kul när ångbastun blir klar, då kanske man kan basta efter jobbet.

Jultomten

Jag Richard och Hanna gick till NK för att spana in tomten och få se nya julskyltningen. Kön ringlade sig lång med alla barn och föräldrar som följt med för att lämna in årets önskelista. Där ute vid skyltningen var det ännu värre. Men det var endå en mysig stämmning bland alla människor. Nu känner man att julen verkligen är påväg. All utebelysning på stan har kommigt fram och snön har börjat smått falla ned från himmelen. Undrar hur denna jul blir? Vart ska ni fira i år?


Brasco



Sitter nere på Brasco och käckar med Richard. Han sitter och skriver sitt manus för imorgon till radion. Blev både frukost och lunch för oss. Käkade en jättegod cesarsallad.
Min gammla klasskompis Martina kom fõrbi av en slump. Inte sett henne på minst ett år. Det e kul när man träffar någon från förr. Vi ska försöka ta och ses snart igen.

Känner mig rätt trött från igår. Vi var på Torgets 10års jubeleumsfest. Var fullproppat med folk som det alltid är där på helgerna. Men nu hade dom dessutom tagit bort alla stolar och bord för att få in extra folk.

Fashion

 

Yes! Nu har NK magasinet kommigt. Med den kommer det info om varuhuset och vilka nya märkren dom tagit in samt ändringar på vissa avdelningar. Det skrivs också mycket om vad som händer inom modevärlden. Nu på lördag täcks nya julskyltningen av längs Hamngatan. Detta börjar kl 11.50, då kommer också Tomten. När jag var liten lämnade jag in min önskelista till tomten tillsammans med min moster. Det är något speciellt minne som sitter kvar. Allt var så stort i ljussalen och väl utsmyckat med julpynt. Dit ska jag också ta minna framtida barn.


Dags att klippa sig.

Igår hade vi varit på Colage Torget och Noppes. påvägen hem i taxin tar Marianne ett kort på mig.... Nu ser jag att det e dags att ta och klippa sig. dock var det inte så länge sedan jag gjorde de. aja nu har jag bokat tid till nästa vecka ialf.


Freddie

Tiden går snabbt! känt denna galning i 2 år nu. Vi träffades på en modelltävling vi båda gick vidare i, det var i samma veva som jag även träffade Linnea.
Känner man sig lite depp eller hängig kan jag ringa Freddie, och när jag lagt på luren så kan jag känna hur jag skrattar inombords. Han har även ett hjärta av guld vilket jag tycker är en av hans bästa egenskaper.

Linneas blogg heter http://mineam.blogg.se/
Freddies blogg heter http://freddiejohansson.blogg.se/


Den här bilden säger allt....


Mormor



Nu har jag varit och hällsat på mormor. Är väldigt svag för bakelser som ni redan kanske vet. Hon bjöd på kaffe och hembakta bullar o mackor. Kan det bli bättre? Idag läste jag i metron att man kunde ta en spårvagn som var byggt som ett caffe. Tåget rullar mellan djurgården och hamngatan lör-sõn. Tãnkte jag bjuda dit mormor någon dag.


Thomas Sabo

Äntligen har jag fått jobbet! efter ett års sökande har jag nu fått channsen. Har jobbat nu i denna smyckesbutik i 3 veckor. jag trivs som fisken i vattnet. jobbarkompisarna är helt underbara. Dessvärre har jag blivigt mer beroende av detta märke nu sen jag började.
här är lite godbitar...


                990 sek                          2390 sek                             1980 sek

             2990 sek                        1790 sek                                  1490 sek

            2390 sek                          1490 sek                                 3980 sek


Bevara kollot! HEHE


Hög tid att besöka H&M


Vänskap

Önskar ni också att ni hade mer tid för era vänner? Vad ska man göra för att behålla en vänskap? Måste man alltid vara den som ska vara drivande för att man ska mötas upp? Försvinner ens vänner när man träffar någon, eller är det för att man vill lägga ner mer tid på sin kärlek och därför i sin tur har man mindre tid för sinna vänner.
Via Facebook lyckas man hålla kontackten med dom, men en fika på stan eller bara chilla som förr är mycket svårare att styra upp.
Vänner flyttar ifrån till andra delar av världen eller plattser inom Sveriges gränser. Har simmningen varit en bidragande orsak till att man inte har kunat fördjupat sig med sinna vänner? Det som känns skönt ailf ãr att jag vet vilka som är minna närmaste, måste bara ge dem lite mer tid att kuna ses på. Blir glad när dem ringer och frågar hur det är, för det visar att dom tänker på en. Det är också roligt när man tar upp en gammal vänskap. Text från grundskolan eller gymnasiet.
Hur ofta har man inte sagt att vi två ska hålla ihop hela livet? Sen kommer den dagen som man då länktat sä mycket till (skolavslutningen) men straxt därefter fõrsvinner dem man umgicks då med. På arbetsplattsen finner man nya vänner, det blir som en liten härlig familj. När du slutar håller man kontackten ett tag efteråt. Men senare blir det mindre och mindre att man träffar varandra. Vi finner ju helatiden nya vänner och nya intressen. Tänkte nu att jag skulle börja ta upp kontackten med alla dem som försvunnit påvägen och som gav en något. Att kunna byta tankar ideer kännslor med.

Källaren är guten.

Igår göt vi hela bottenvåningen i källaren. I det här rummet på bilden blir det en el central ångbastu och spaavdelning. Ska bli kul att få se sen när väggarna kommer upp. Sen kanske man kan ta en bastu efter jobbet hehe. Nu sitter jag på tåget ut till sigtuna. Ikväll ska jag och Linnea ut på lite mingeläventyr. Om jag fattar det rätt var det folk i modebranschen som skulle komma, så det här kan bli en rolig kväll för oss två.

Ny soffa


Nu har äntligen nya soffan kommigt efter månader av väntan. Jag och Richard bar iväg den gammla soffan till hans kontor innan jag skulle dra till jobbet självklart skulle det komma snöblandat regn. Vi gick och konka på den gammla soffjäveln längs halva åsögatan. Malin fick ta emot den nya soffan vid leveransen, då Richard var tvungen att gå på ett möte och jag var på mitt jobb.

Jag köpte soffan via furniturebox och det har faktiskt mässt bara varit strul. Tyget till soffan hos fabriken var slut osv. Fick 10% i kompensation vilket var rätt bra.Men nu har den som sagt kommigt. Blev bättre en vad jag hade trott från början. Svårt att veta hur det blir när man bara sett en grej via netet. Nu ska vi köpa lite nya möbler och lampor, så e allt klart sedan.

Mys Lördag

I lördags var vi suga på att käka ute. Hanna bokade bord på cliffbarns. Käkade deras delikata hamburgare. Dock när jag fick se Mariannes älgwallenbergare ångrade jag mig en aning att jag inte testade på den rätten istället. Men men man kan inte få allt.
Har skrivigt om det här stället en gång tidigare, så jag behöver inte gå in så mycket mer på om resturangen. De som är roligt att upplysa om är att kl 23 börjar alla dansa på bordet. Så om du vill ha ett stilla resturangbesök bör du kolla efter något annat altenativ. Vi tänkte dra vidare lite senare, så för oss var det perfekt. Vi åkte till Leo som Dj på side track. Gillar man gå ut o föra innan så ska man gå dit. Hon spelar bra gammla och nya låtar. Sen att stället ligger precis vid mariatorgets tunnelbanauppgång gör det bara ännu bättre.

 

Kosta Boda

När jag besökte Hem och Villa mässan hittade jag dessa handfat och kakelplattor. Skulle kuna bli en rolig och ball investering till badrummet.

designen heter Kjell Engman.

Info från hemsid

 

Kjell Engman är en outtröttlig glaskonstnär med gränslös fantasi och berättarglädje som fritt får flöda i såväl bruks- som konstglas. Han hämtar inspiration från djurriket och musikens värld. Engman arbetar ofta med större installationer där han även använder sig av element som ljud och ljus. Flitigt anlitad för offentliga utsmyckningar både nationellt och internationellt.

http://www.artglassvista.se/glas/Kjell_Engman/glas_30805-Lagoon_Handfat_Fisk.html 






Kakelplattan finns i olika mönter och modeller





Ph visar upp sin musikaliska talang i Berwaldhallen.

Något ni bör se om ni får tid över, är Lena PHs uppträdande i Berwaldhallen. Hon uppträder tillsammans med Sveriges radio symfoniorkester. 
Det bjuds på några gamla godingar och några nya. Lena sjunger även en ny tappning på bad romans av Lady Gaga. Den som jag dock gillade mest var en houslåt som jag hörde på Ibiza en gång. Istället för att köra med dagens nya instroment och data redigeringar, spelade hon med symfoniorkestern. Blev ett ricktigt mäktigt ljud! Att spela den låten instrumental tycker jag är grymt imponerande. 
Ska lägga upp låten lite senare, så att ni vet vilken jag menar. Lena visar prov på sin härliga humor mellan låtarna och bjuder verkligen på sig själv. Tycker hon är en av våra apsolut bästa svenska artister. Det bevisa
hon även genom alla dessa år som musiker

Här har ni låten som symfoniorkesten spelade

 

 


Saknar sommaren nu!

Då var man påvåg till jobbet denna måndag med. Allt är som vanligt. Uppe samma tid, åker med samma tåg och det är samma människor som står vid perången varje morgon. Det som skiljer sig denna dag ifrån dem andra är att det har blivigt jäkligt mycket kallare. Saknar dom skõna varma sommar dagarna nu. Ett roligt minne från denna sommar var när jag Richard, Hanna och Jonas åkte till sundsvall för att kolla på Roxsette. Har inte sett dem tidigare, klart man varit på Gyllenetider när dem spelade på ett fullsatt Stadium i Sthlm, och på Per Gessle him self osv men aldrig Roxsette. Därför var det extra roligt pluss att man fick komma hemmifrån också. 
Nu när sommaren som sagt är över och hösten som varit intågande länge nu, har jag börjat kika runt lite på biljetter till Thailand i februari. Vägrar att stanna hemma denna vinter som sägs ska bli den kallaste på länge. Här är lite bilder från i somras. 

 


Min ros till dig!


RSS 2.0