Idag firar vi ett år ihop



Tiden går fort när man har roligt! Idag firar vi ett år jag och Richard. Vi ska fira nyår som blivigt traditionsenligt hemma hos Marianne. Vi har piffat och puffat hemma hos henne idag. Vi blev klara vid 17 tiden. Sen drog jag och Richard hem och jorde oss iårdning.

Ikväll ska vi fira nyår och ett år tillsammans. Kysssar till min prins

Lite bilder från det gångna året tillsammans.



Hojhoj!

Idag var det mycket att göra som vanligt. Men men det är bara kul. Vi hann dock inte äta förens 17-18 så man var rätt hungrig. Hade glömmt att köpa matlåda så jag sprang bort till T-jarlen och köpte en. Självklart hade dem strategiskt nog ställt alla muffinsar o bakelser i entreen. Kakmonster som jag e kunde jag inte låta bli att köpa en muffins och en till min kolega. Vi var en man kort idag pga sjukdom så jag tyckte vi var värda en muffin var. Gick ner i prummet och satte på kaffe och gick upp med hennes muffin. Hon blev jätteglad och jag fick upp hennes humör så att hon orkade jobba resten av kvällen.



Fick bli thaien idag på hörnet

Varför är det så jävla tråkigt att laga mat? Saknar helt insperation. Imorgon får det väll bli blodpudding. Tråkiga är att det alltid blir disk efteråt.... aja time to grow up i gess.


Världens underbaraste!

När jag kom hem igår efter en lång och intensiv dag på jobbet, hade Richard börjat laga mat när jag kom hem. Man blir aldeles varm i hela kroppen när någon gör en såndan grej för än. Nästan lite nykär till och med. Det blev pasta och kyckling med färska spenatblad i. Det var så gott att jag höll på att föräta mig.

Blev resturang igen....

Vi gick it och käkade på Torget. Hade jobbat hela dagen. Det var hur mycket folk som hällst. Alla skulle i stort sätt byta sina julklappar. Fel stl på ringar o armband osv, så det var rätt skönt att sätta sig någonstans och käka. Valde deras cesarsallad och en chockladfondant till dessert. Cesarsalladen var fantastiskt god! Allt smakade så färskt. Den kan jag rekomendera.

Patricia

Igår drog vi och käkade på Patricia. Till förrätt käkade jag den legendariska hummersoppan, och kalvfile' till varmrätt. Var jättemycket folk där igår, men vi gick hem rätt tidigt. Var lagom med en mysig utekväll med god mat och trevligt sällskap.

NK Vintersaga


Rolig kväll!

Vi åkte hem till Johan på förfest. Sjöng lite på singstar. Johan ägde mig... men jag hade inga lincer och låten var svår hehe. Johan var ju grym som alltid på att göra drinkar, så kvällen blev rätt blött.. men vi hade jättekul!

Ut ikväll

Idag kommer Richard hem från Avesta. Han har varit där och firat jul med sin mor och bror. Ikväll ska vi ut och käka någonstans. Leo B skulle Gj på torget ikväll så vi tänkte ev dra dit. Sen blir det nog kanske utgång någon stans. börjar inte förens kl 12 imorgon så de är skönt. Börjar länkta lite till nyår nu.

Tänkte jag skulle dra till gymmet efter jobbet. Det kan behövas efter all julkäk och fikande som varit. Tänkte lova mig själv det här året att bli bättre med träningen igen. Måste ta och komma igång med simningen! saknar den så mycket!


Julbordet på Hasselbacken & grattis bror på födelsedagen!

I år beslöt vi oss att vi skulle äta julbord ute istället för att laga en massa mat hemma och få räster över. Det har alltid varit sådan stress hemma hos oss på jul. Maten ska årdnas julklapparna ska slås in osv. Nu bokade vi bord på Hasselbacken ute på Djurgården. Vi sket i att köpa julklappar till varandra, det är ju faktis gemenskapen som är den viktigaste. dock kunde inte jag och mamma hålla oss så vi köpte en grej var till oss.

Var superbra julbord och jag tror alla andra kände att det var en lättare jul i år en tidigare. Efteråt åkte vi hem till mormor och drack glögg och mös. Min bror som nu mera jobbar som reseledare jobbar i år nere på Lanzarote, så vi startade upp datan och vi alla pratade med honom via skapye. kändes som han endå var med oss på något sett. Vi sjöng för honom efter som han faktiskt fyller år idag.

Vid 23 beslöt vi oss för att gå ned till kyrkan och vara med på natt mässna. Vi är inte direkt troende så vilket det kanske låter som nu. men det var rätt mysigt måste jag få säga. Vi ville testa något nytt vilket vi gjorde. Känner att vi skulle kuna göra samma sak igen nästa år.



En bild på oss från förra sommaren när vi var påväg ut till Fjäderholmarna


Besökte morfar idag på julafton.

Jag mamma och min bror åkte till kyrko gården idag. Vi skulle skotta bort snön från morfars grav och tända lite ljus för honom. Var super kallt ute, men var endå mysigt på något sett. Har inte besökt honom sen i sommras. hade inte ens sett stenen som kom på platts i september. Han gick bort i april. Tog väldigt lång tid att beställa stenen efter som det blev semester tider och allt. Fick mms av mamma hur den sett ut när hon besökt graven sen när dem kom upp.

Var fler människor som var där och besökte sinna bortgonga anhöriga. Vad tomt det känns när en närstående går bort sådär. Fällde faktiskt några tårar när dem andra inte såg på... Besökte honom dagen innan han gick bort. Mamma kände på sig att det inte var så långt kvar så hon ringde mig. Missade honom precis innan han han somna in. Andreas hann säga till honom
- kom nu gubbe så går vi ut på balkongen och tar en bira och lite varmkorv. morfar log tillbaka och somnade in.

När jag kom dit så hade han som sagt redan somnat in. gick in själv i hans rum och tog hans kalla och stela hand. kändes som han fortfarande levde på något sett. Gav honom en kram, det kändes stelt och hårt men det kändes endå skönt att få krama om honom. nu på senare tid när jag börjat fatta att han faktiskt har gått bort och allt kan jag önska att jag han dit och säga att jag älskar honom, men jag är säker på att han redan visste det. När han blev dålig så började jag krama om honom. Kramarna blev varmare och varmare för varge gång. visste ju att imorgon kanske det skulle vara för sent. Sista kramen jag fick kännde jag var extra stark. Han visste nog egentligen att det inte var så långt kvar.





Bästa Julklappen!

Lyckades tillslut få tag på julklappen. Åkte in innan jobbet på tisdagsmorgonen för att se om dem hade fått in den. Då hade dem fortfarande  inte fått sin leverans en.

Expediten sa att hon kunde ta mitt namn och nummer så skulle de ringa om den dök upp. Pratade med min kollega om det, och hon sa att hon har fortfarande väntat på att de skulle ringa om en väska sedan i somras så förmodligen kommer dom inte att ringa. Men tro det eller ej det gjorde dem. Jag sprang över till LV på rasten och köpte nyckelfodralet till Richard. Hade en sådan tur att dom fick in den!!!

Efter jobbet åkte jag hem där Hanna och Richard väntade på att få dela ut sina paket. Vi öppnade i tur och ordning.

Hade aldrig kunnat gissa att Richard hade köpt lika dan espresso bryggare som jobbet hade gjort. Har pratat om den så mycket där hemma hur bra den varit. Han måste ha tröttnat på mitt tjat hehe. Så nu dricker vi riktigt kaffe på morgonen.

Mitt andra packet jag fick som skulle vara ettårspresenten, var ett klockskrin. Nu kan jag förvara alla minna klockor i samma ask. Älskar  klockor precis som andra kan vara i skor eller kläder...



                                            
                                       Klockboxen




                                     Espressobryggaren



                                           
                                       Nyckel fodralet



Jävla skit!

Är altid ute i sista minuten... likväl vad det gäller att handla julklappar. Julklappen till Richard var ju då såklart slut. Det skulle komma en leverans imorgon och på torsdag. Så jag hoppas den kommer in imorgon. Annars får jag ta och tänka om.:-(

Hemma julmys

Nu är det mindre än en vecka kvar till jul. Butiken som jag hade tänkt köpa Richards julklapp i var tydligen stängt på söndagar. Så jäkla typiskt!!!! Gick till butiken 2 gånger för det var en som jobbade där inne första vändan jag gick, och jag antog då att dem skulle öppna senare. Andra vändan hittade jag öppettid skylten som var väl gömmd i ett av skyltfönstrerna nere på golvet. Ska göra ett nytt försök imorgon. Hittade min egna julklapp ialf på gate one. Fick bli en mysig tröja. Tyckte den hade så snygg krage. Men nu i efterhand undrar jag om den var värd pengarna.... Efter jobbet åkte jag hem där Hanna och Richard väntade. Köpte med mig lite lussebullar röbetssallad köttbullar bröd osv. Vi tänkte vi skulle försöka komma in i julstämmningen.


Dags att köpa julklapparna.

Sitter och käkar frulle nu. Blev te och risgrynsgröt. Det var mumms! ;-) Ska dra ned på stan snart för att inhandla julklapparna innan jag börjar jobbet. Har funderat ett tag nu på olika saker som jag hade tänkt att köpa, så jag känner faktiskt ingen stress för det hära.

Daniel du är med på tv!

Fick ett sms av Josefine.
- Daniel du är med på tv.
Jag tog det väldigt ironiskt så jag skrev tillbaka.
- Vadå på efterlyst eller?
fick inget svar tillbaka på det så jag antar att hon jobbade när jag skickade mitt svar. någon timme senare började det pluppa upp lite sms från folk att dem också hade sett mig. tillslut ringer Hanna och berättar nyheten att det var i ladies på östermalm jag var med i.

Panos Emporio frågade mig och min kompis Tobias om vi ville vara med och gå en visning på Noppes sommarfest på Cafe Opera. Vi tackade ja båda två. När vi kom dit skulle vi visa upp badkläder tillsammans med några tjejer. Vi fick väldigt bra respons på badkläderna allihoppa. Efteråt blev det fest utan dess like. dock skulle både jag och Tobias upp dagen efter så vi blev inte så långvariga.




Nordens största julinomhusmarknad

Ute i Sigtuna vid steninge slott finns nordens största inomhus marknad. Här kan man köpa dem unika julklapparna. Det finns mycket proslin och hantverksaker. Måste säga att det är vär en titt. Dock är det ganska dyrt att äta där. Det är jättemysig natur runtomkring slottet och man känner faktiskt ett inre lugn när man har vandrat omkring i slottsparken.

Åt upp en hel skål med popcorn

Tänkte vara hemma denna fredag. Drog till gymmet vid 20 efter jobbet. När jag kom hem brassade jag på lite käk. Blir ensam hemma satt jag sappa fram ett bra program och gjorde popcorn. Dock åt jag upp hela skålen själv, så nu har jag ganska ont i magen... :-( imorgon blir det jobb igen. Blir säker ennu mer människor i butiken. Var helt galet idag, men det är också kul att se hur populärt det har blivigt. Hittat en as snygg klocka jag funderar på att köpa så småning om. Den är gjord av svart keramik och stål. Vore kul om Thomas Sabo sattsade på att göra en mekanisk klocka till nästa kollektion.

Bästa Nesspressobryggaren!

Detta är garanterat den bästa bryggaren. Latten smakar till och med bättre en dem flästa kaffee'n ute på stan. Jobbet köpte in den förra veckan. Är sugen på att köpa en lika dan själv. Den är jätte lätt att sköta. Man lägger bara i en patron med kaffe och trycker på en knapp. Man skummar mjölken i begållaren, och mjölken blir alldeles krämig och perfekt till en latte!

två tröttisar....

Myskväll blev det efter jobbet igår. Richard hade köpt hem kyckling pasta och permosanost. Vi lagade mat ihop och dukade upp lite mysig framför tvn. Bästa som finns när man är två :-) p

Visst är sthlm vackert!?


Vill du bli en stjärna för en dag?

Klicka då in på http://blistjarna.se/ eller www.blienstierna.se så får du instruktioner hur du går till väga. Detta är jätte roligt program, och ni kommer få skratta endel vill jag lova, eller snarare häpnas hur ballt det är.

Qx mingel och sedan vidare till mysiga Momma

Jobbade på TS. Fick veta att det var Qx mingel på Nobis av Richard och Marianne. När jag kom dit stod härliga Jenny, Oscar och Rasmus utanför och rökte, så vi stod och småpratade en liten stund. Var länge sedan jag träffade dem.
När jag kom in möttes jag av Jonsi och Kennet, som alltid får en till ett skratt. Konstigt att man enbart bara träffar vissa människor ute och inte mer privat.
När jag mött upp Richard och Daniel Ny och Leo B så drog vi till Momma och käkade lite. Jag tog deras goda grillade biff. vi satt där en bra stund och pratade tills Diamond Dogs kom och uppträdde. måste säga att dem är väldigt roliga och underhållande.

Då var det Lucia

Så var det då dags för årets Lucia Anna Franzon att lussa på skansen. Denna Lucia dag har jag bara jobbat på TS. Åkte sedan till Richars kontor då han jobbade över. Vi började bli hungriga så vi gick till Missisippi in och käkade. Tänkte jag skulle träna, men efter maten blev jag så trött. Imorgon går jag upp tidigare och gymmar innan jobbet börjar. Vad har ni gjort denna Lucia dag? Kollat på något luciatåg eller handlat julklappar? Man har kommigt ifrån med lucia traditionerna sedan jag slutade skolan. Kommer ihåg när jag gick på dagis och ettan och tvåan, då jag var med och lussade. Vet inte om jag saknar det, men det var väldigt mysigt då när julen började närma sig. Nu känns det som tiden bara springer iväg. Om 11 dagar är det julafton. Har inte köpt ett enda packet. Tänkte jag skulle ge mig ut nu i veckan och köpa ett till Richard ialf. Är ni klara med era julklappar?

Flator, fest, hångel & dans

Igår drog jag ut med Sofia. Vi hade inte setts på jättelänge. Dagen innan frågade hon om jag ville gå ut på flatklubb. Hade aldrig varit på det tidigare, och jag har altid varit nyfiken på hur den sidan är. Man har ju haft sinna fördommar.... Trodde de skulle vara massa tjejer som såg ut som karlar och som skulle vara buffiga o stökiga. Men de var snarare en väldans blandning av rakade huvuden och vackra tjejer.

Innan vi drog till festen på klustret gick vi till Folkoperan på söder för att snacka och dricka lite. Dock när jag kännde doften av mat kom jag på att jag bara hade ätigt en gång. Beställde in köttbullar, och jag måste säga att de var det godaste köttbullar jag någonsin har ätigt. Detta ställe rekomenderar jag starkt. Mysigt var det också.
Vid 23 gick vi ned till Klustret. Kön var jättelång! Var lika långt för dem som hade förköpt biljetter som för dem som inte hade köpt några. När vi väl kommer in ser jag Leo B jobbar uppe på scenen för att prata om modevisningen som skulle vara för kvällen. En stund senare kommer Emma in och börjar dansa samtidigt som hon visar upp sin outfit. Blev ett stort vrål i publiken. Stämningen var som en ibiza klubb, dock är ljudnivån mer anpassad här i Sverige.

När jag resumerar allt detta, finns det bara ett ord och det är att flator kan festa!!!!


Explotion på Drottninggatan idag

Vet inte om ni sett eller hört något, men idag exploderade två stycken bilar intill drottninggatan. Glad för att jag jobbade i butiken idag och inte befann mig där i närheten. Vilken panik det måste ha blivigt bland all folkmassa. En person ska ha dött och ytterligare en har förts till sjukhus.
Var någon av er med när detta hände?


Julklappstipps


Bälte från Gucci ca 2200 sek


Thomas Sabo 3790 sek



Thomas Sabo 1790 sek


Guess Colection 6990 sek Åhlens city.



Thomas Sabo


Matlåda för veckan.

Tack för att de finns färdiga matlådor att köpa. Önskade att jag var bättre på att laga, men de e så tråkigt att göra de själv. Trotts att man försöker laga extra till en matlåda, blir de aldrig något över. Lagar ni ofta mat själva?

Tvättade till 3.30

Nu ska jag ta upp det sista lasset med kläder. Känndes som detta tvättberg aldrig skulle ta slut. Skrev om de på min wall på fejan. Fick lite svar tillbaka. Men de bästa var endå Sammes. Han tyckte vi skulle ta och tvätta ihop med några stycken o dricka lite vin mellan tvättarna. Hur roligt låter inte de? Att man kan göra något tråkigt till roligt, de gillar jag. Dock tänker jag inte släpa på min korg ute på stan. Dessutom skulle jag behöva en kombibil för de....

En passande låt till detta tvättande...



Min julklapp.

Fick min julklapp från TS igår. Var två stycken handdukar med döskallar på. Blev faktiskt väldigt glad av dessa. Dem kanske inte är så speciella, men det var mer att jobbet hade tänkte på en. På fredag ska vi på Thomas Sabo gå ut och äta julbord på Grand Hotell. Operakällarens julbord är väldigt bra, men detta julbord ska tydigen vara ännu bättre. Sen tänkte jag och girlsen dra ut någonstans på kvällen.

Pattan igårkväll.

Pernilla och Josef från gbg var här och hällsade på. Vi blev totalt 10 personer som skulle ut och käka på patricia. Har inte varit där sedan i vintras, och man har inte precis missat något... Maten är fantastisk som vanligt! Personalen var också väldigt bra igår. Vi blev inte klara förens. Vid 1 tiden. Magnus Samme Michael o jag drog till baren och för att beställa drinkar, trodde jag..... blev tequela race med tre shottar efter varandra. Så idag när jag vaknade har man inte mått så bra. Glad för att Richard gav mig beroca innan han gick till jobbet imorse... hade bokat tvätt vid 10, men de blev det inget av tyvärr. Nu ska jag snart dra till jobbet. Kanske är knäpp men jag tycker bara det ska bli kul!

Hur bra är inte hon då?

September har varit min idol länge nu. Har alla hennes 3 album som hon har släppt. Tycker det är fantastiskt att Petra valde att ställa upp i tv programmet så mycket bättre. Där fick man se hur ödmjuk och smart tjej hon är. Det är förfärligt av den recensent som skrev ned hennes skiva kan jobba med det han gör. Speciellt när han dessutom inte ens hade lyssnat på plattan. Är så glad för hennes skull att hon har fått ett ansikte i Sverige nu. Men hon har som sagt redan hunnit släppa 3 disco pop album och ett fjärde är nu på gång. Mikrofonkåt låten toppar just nu alla listor och på nattklubben blir folk som galna när dom hör den. Hoppas nu på att hon får vara med på Grammisgalan också så småningom vinna ett pris.

Favo märket i jeans

Bästa passformen i jeans för mig är Hugo Boss. Dom sitter som ett smäck!!! Hugo Boss gör galet snygga byxor i olika modeller. Köpte dom här brallorna på Gate One i gallerian.

Nya linser

Åkte ut till globen för att hämta ut minna nya linser på synsam. Har valt att inte ta några färgade linser, för att de är så många som tycker att jag redan har sådan fin ögonfärg. Sen känns de roligare att kunna stå för att de är min naturliga ögonfärg. Är det inte fantastiskt att en silikonbit kan få oss att se som vanligt igen? Förr i tiden var det bara glasögon som gällde. Är ju dock inte helt problenfritt med linser häller. Det är lite bökigt att få i och ur dem ibland. Ikväll blir det glöggfest. Förra årets fest blev jättelyckad, så satt jag har samma förväntningar på att denna ska bli lika bra.

Påväg till jobbet

Vad man blir på gott humör när solen skiner. Sen att man jobbar med det man tycker är roligt gör ju saken bara ännu bättre. Nästa gång jag jobbar på TS blir på fredag. imorgon ska jag ut till Sigtuna igen. får se hur långt dem andra kommigt på huset nu.
Funderar på att åka ned och hälsa på min bror som flyttat ned till Lanzarote för att jobba som reseledare. Skulle behöva lite mer sol just nu. JÄÄÄVLAR VAD KALLT det blivigt nu!!! Så en solresa vore toppen! han lovade att jag skulle ha gratis boede där, så de e bara att boka resan med andra ord.


Hallå!!!
Varför har Ö-malm bättre skottat en S-malm?
Är det mer gammla tanter och gubbar som bor på ö-malm eller?







Skepp & hoj!


Ihelgen åkte vi med Birka Paradise. Richards pappa följde med på båtturen, så nu har jag fått lära känna honom lite bättre. Var lite nervös i början...
Vi käkade jätte god mat på À la carten och vi dansade in natten mellan rullatorer & panchisar.
Blev lite inhandlat i taxfreen med. Marianne tippsade mig om Clarins fondation med lite mörkare ton i som man ska ha på efter dagkrämen, den var faksitsk ricktigt bra.
 


RSS 2.0