bokpremiär av ”Fattig miljonär”

Igår var det bokpremiär av ”Fattig miljonär” i en as ball butik på fridhemsgatan 43. Bra tipps för julklappar! Butiken hade verkligen allt! Från heminredning till kläder till väldigt udda men balla föremål.

Butiken var fullproppad av alla människor av olika slag, blev en superbra mingelkväll! Jag och Hanna hängde runt lite, och träffa balla människor och drack Jägermaister i provrör. Man fick välfylda Goddiebags påvägen hem. =)

Lite senare drog vi till Momma på söder och käkade några av deras jätte goda rätter. En jätte mysig restaurang jag starkt kan rekommendera om man är sugen på att äta ute någon gång. Åkte dit med Richard, Marianne, Hanna och .C.O. blev en super trevlig kväll och bra avslut för kvällen.

Fattig miljonär
– Lyxliv till budgetpris
Fredrik Robertsson

I Fattig miljonär ger Fredrik Robertsson den ultimata guiden till hur du inte bara överlever – utan faktiskt kan leva lyxliv utan att ha ekonomin för det. Bjud vännerna på afternoon tea och låt grannarna betala, ta dig in på modemässor och njut av champagnen och kändisfesterna, lär dig att kopiera fashionabla heminredningsstilar som gör ditt hem exklusivt för en billig penning. Det är bara några av tipsen som gör dig till en lyxlirare fast pengarna tagit slut. Med fast hand och en portion humor levereras även en blandning av husmorstips om hur frukten håller längre och konkreta råd om hur du fixar högre lön eller förbättrar din CV, så att du blir kallad till intervjun för det där snitsiga jobbet du verkligen vill ha – och kan fortsätta att leva i sus och dus.

Källa
http://www.normal.se/1100/1100.asp?id=3641



Julsång  


Kommentarer
Postat av: simone

sV: hej Daniel, håller med dig där, riktigt gott är det ;)

2009-11-26 @ 16:30:30
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: zara

sv: Tack i förskott :). Men det är nästa torsdag som jag blir 19 :D. Du får gratta då oxå om du vill haha :)

2009-11-26 @ 18:50:23
URL: http://foreversucks.blogg.se/
Postat av: adam

Jaja får väl uppadera snart:P Kanske ikv:P



Jaså intressant bok, nästan så jag måste köpa den!:P

2009-11-26 @ 18:56:04
URL: http://theblueshoe.blogg.se/
Postat av: Tobias

Ja väldigt bra start :) har dagen varit bra?

2009-11-26 @ 21:49:11
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Albin

Det låter som en riktigt bra bok! Blir att införskaffa. :) Jo minsann det var riktigt trevligt, dock dog min mobil strax efter att vi pratade så det var mindre roligt. Får hoppas min tripp till Huvudstaden denna helg bli mindre dramatisk. ^^

2009-11-26 @ 22:46:20
URL: http://AlbinAxelsson.com
Postat av: Rezzie

Härlig ställe :D vill börja julhandla snart! tycker det är såå roligt och slå in presenter å grejer! kanske hål i plånboken men värt det :) Hmm har du någo bra julklapps tips för en kille som är runt 23 år?? ( min bror alltså)

2009-11-27 @ 13:04:40
URL: http://metrobloggen.se/RezzieW
Postat av: mina

God kväll ..Ja det kommer bli världens sötaste prins ..såna skönheter som föräldrar så kan inte mer än prinsen bli en sötnos :) Ha en skön kväll.

2009-11-27 @ 16:39:49
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0