Min favorit

Älskar mitt halsband från Thomas Sabo. Köpte det för ca 3år sedan. Ville ha en liten morot till mig själv för att jag jobbat så hårt på Mälarpaviljongen. Svärdet kostar 2790kr dõskallen 1790kr hållaren 290 kr kedjan 990kr Fanns med i KING tidningen en gång i tiden. Men då hade den även än liten bibel till. Ska stå för tro hopp kärlek och död.

Gammat till Nytt

Tagit bort kakel och betonggolvet. satt hinkar i taket för spottlights.
Gjutigt nytt golv och satt in golvvärme.


Gipsat igen taket och borrat hål där spottlightsen ska sitta i sina hinkar.
Blev tvugna att riva all mosaik efter som vi rivigt upp gilvet och där med förstört tätskiktet mellan golv och vägg.


Nytt kakel och nu är lamporna på platts.
Vad tycks?



Min största skräck!


Enda sedan jag var ca 8år och mamma läste fõr mig i tidningen att en svensk familj fick en ovanlig påhällsning inne på toan, har jag fortfarande haft men att få vara med om detta själv en dag. Kollar alltid en extra gång innan jag sätter mig. Hoppas verkligen att jag slipper vara med om detta själv. Denna gång var det en tysk familj som fick uppleva denna skräck upplevelse. Tråkiga e ska tillläggas att dom inte fick tag på boan. Så kolla en extra gång innan ;-)

Hello Sigtuna

Köpte precis en latte på pressbyron innan jag gick på ett fullpackat pendeltåg. Jippi! Dock slipper jag ha någons svettiga arm i ansiktet för dom flästa gick av vid centralen så jag fick en sittplatts, o här ska man sitta i ca 1tim. Självklart stiger det på lika många på centralen som det gick av. Tur att man ska till slutstationen....


Älskade Linnea

Idag ringde Linnea och frågade om vi inte kunde hänga påstan i solen. Var länge sedan jag träffade henne nu, så det var kul med en catch up.
Vi satte oss på Snapps uteservering vid Medborgarplattsen. Var så skönt att sitta i solen o mysa med Linnea. Efter det åkte vi in mot stan och kollade runt i lite butiker. Jag hittade några snygga tröjor på Topman till sommaren jag ska ha. Linnea hittade ett par galet snygga skor på Rizzo.
Efter ett par timmar gick vi till kungsträdgården och tog en fika. Linnea var sedan tvungen att gå, så jag sa hej då till henne och väntade på att Jenny och Richard skulle komma.
Jenny och jag gick til Kungstornet på kungsgatan och tog en fika, för dem skulle stänga glashusen i kungsträdgrden. Dålig tid att stänga på, kl var bara 18.
Vi gick sedan och mötte upp min pudding Richard vid åhlens city. Hittade en as snygg klocka från Guess Collection jag skulle vilja ha. Dock kostade den 7890 kr så det blir till att spara.
Snapps

Bowling Fredag

Igår efter jobbet blev det bowling på Kungsgatan med Marianne, Hanna, Wille, Henrik, Johan och Lars.

 

Drack några glas vin och stämningen var på topp, så nästa steg blev Waterfront building där vi intog baren. Visade sig att Socialdemokraterna hade sin efterfest, efter att ha utsett en ny partiledare. Vi satt och pratade m några sossar vilket faktiskt var trevligt.

 

Efter det åkte vi och dansade på Peridise ett par timmar innan vi åkte vidare till Berns och hämtade ut våra vip kort.

 

Måste säga att det var en riktigt trevlig kväll igår. Tack alla för det! PS Jag och Hanna vann bowlingen med exakt samma poäng hehe. galet!

 

Wille Jag Lars
Hanna & Wille


Vem blev sugen på caviar?

Sitter och väntar på tåget nu. Börjar inte jobbet förens kl 14, men de e skönt o va i god tid. Ja vad har hänt Daniel?... mycket tjat av vänner, jobbet och PVn Richard har tydligen hjälpt. Var sol för en liten stund sedan o från ingenstans började det snöra. Jippi! Or not!! Fan vad jag längtar till nästa vecka. Då ligger jag på playan o solar. Sitter här i min ensamhet på perongen och hittar en caviarburk uppställd fint på en liten pelare i kuren. Vem e det som har käkat upp en hel burk o ställt den där? Carl jan kanske?

Like this songs!


Franck Montialoux

Förutom väskor och accessoarer så designar Franck Montialoux värdefulla smycken.
Hur balla e inte dessa ringar då? Finns att köpa på NK Details Sthlm. Dock kostar dom ca pris 6900kr.
Men de är o andra sidan i en begränsad upplaga.
Jag gillar döskallen med pirathatten =)


Nu har mitt nya kort äntligen kommigt!


Ja jag blev ju som sagt av me min plånbok för 3 veckor sedan. Nu har jag fått igen alla minna förlorade kort. Blir en del man samlar på sig under en livstid hehe.
M de nya kortet blev jag bjuden två glas skumpa i champangebaren på NK. Ska ta me mig Richard och utnyttja de erbjudandet. Kan ju vara kul o sen ta en shopping runda.

Äntligen!


Det börjar nalkas för vår. Nu börjar snön smälta bort och fåglarna är tillbaka och kvittrar i träden. Man märker inte av det så mycket inne i stan, men här utanför som i Sigtuna märker man det tydligt.
Det är så härligt när himmelen är bar och solen lyser upp allt, man blir på så mycket bättre humör.

work


Idag har jag byggt 30 st elementskydd. Haha sjukt de låter, men de e vad jag har gjort. Skönt de e nu när vädret har slagit om till vår. Dock var de galet lerigt o geggit runt huset. Fastnade till och med i leran med skon. Paff jag blev när jag gick o den bara satt kvar... aja nu har jag slutat för dan, vilket e jäkligt skönt. Hoppas ni m har haft en bra dag?!

Ny arbetsvecka

Jaha då var man i slutet på Sthlms ena sida. Vette fan om jag e väst el öst vet ialf att jag inte e norr eller söder om stan. Det e alltid lika kul o se vad som händer under en arbetsdag. Hoppas huset blir klart till sommaren, så kanske man kan åka dit o bada sen.
ska ev åka o simträna ikväll. Har inte gjort de på säkert en månad nu. :(

vill ha ny klocka

Det finns tre stycken Thomas Sabo klockor jag vill ha. Vet dock inte vilken jag ska välja. Är lite sugen på den med keramik och stål. Å andra sidan är det bättre pris på dom andra klockorna. Vilka tycker ni e snyggast?

Gay maffian på stan

Vakande upp imorse vid 8. Skulle åka och gymma med freddie, men kom inte iväg förens 10. Ville göra en mysfrulle till Richard, så jag gjorde te till oss och stekte på lite ägg och bacon.
Som sagt vid 10 drog jag till Freddie och Andreas, dock kom vi inte iväg förens 12. Freddie skulle göra frulle och klä på sig. Det tar ju som sagt sin tid... Har verkligen mött min överman vad det gäller att hålla tiden. Well 2 timmar senare efter frulle o dans i vardagsrummet så var vi på gymmet.
Gymmade i 2 timmar idag. Känner fortfarande av i magen. Denna dag körde Freddie hårt me mig. Jag fick pucha honom på armarna och han m mig på magen. kännssom de aldrig händer något me den hur många situpps man en gör.....
Efter gymmet gick vi hem till Freddie. käka några makor medans han duchade, o ja vipps 3 timmar senare var vi i stan. Vi gick och käkade på texmex, de har så jäkla bra tacos där. Träffade upp Sebastian och Andreas sen på en fika på Espresso house på NK.
Sebastian & Jag

Andreas & Freddie



Kärleksfulla vänner hehe



vem av oss passar bäst i panosbaddräkten, jag eller Gurkan från årets BB?


Min duktiga kock Richard

Efter promenaden idag var vi och handlade käk. Var nästan så att vi tänkte köpa färdigmat på Thaien, men vi kännde att vi skulle vara duktiga idag och laga vår egna mat.
blev spagetti och köttfärsås. Richard e verkligen grym på att laga mat! Börjar lära mig nu hur man ska göra haha
Till efterrätt åt vi semla och jag gjorde en latte.
Känns som vi tagit vara på denna soliga dag. Kan få så ångest av att bara sitta hemma en dag, speciellt om det är fint väder ute.

Promenad i vårsolen

Jag och Richard gick ut i vårsolen vid 14 tiden, efter att ha sovit ut o ätit lite frulle. Gick runt på söder för att sedan ta en sväng förbi Marianne på en kaffe.
Idag anväde jag mina nya Marc Jacobs solglasögon för första gången. Me like =)



Nytt halsband

Älskar mitt nya halsband. Köpte en skorpion med svarta stenar. Har önskat mig den nu under så lång tid. Nu har jag gjort slag i sak och köpt den.
Ibland måste man ha en liten morot man kan belöna sig med om man jobbat mycket, tycker jag. Skorpionen är från Thomas Sabo och kostar 2790kr. Men den finns med utan stenar för 1790kr


Sitter på Lidingöbanan.

Då var jag påväg till Josefine som ska ha sin inflyttningsfest idag. Suttigt o väntat på lidingöbanan nu i en halvtimme, somnar snart.
Förbannad jag skulle bli om man missa tåget här ute m någon minut. Trodde de skulle va skyssta tåg här, de e ju endå "Lidingõ" men tåget ser ut som om dem e hämtade från Ryssland någonstans. Högtalarna sprakar så man hör inte ett skit va konduktören säger vad de e för station, och skyltat e det inte häller.




Slut på arbetsdagen

Idag var det grymt fint väder då jag skulle till jobbet. Trots de kände jag ändå att jag längtade till att få stå bakom disken bland alla smyckena. Gick jättebra idag.
Richard och Hanna kom förbi jobbet innan stängning o bjöd med mig till Sturehof. Käkade deras legendariska rimmade lax. Efteråt gick vi till Anglais och tog en fika i solen.

Ikväll blir det fest hos Josefin på Lidingö. Får se vart natten slutar. Ska ialf möta upp Richard det är en sak som är säker!


Matdags.

Jobbat klart för idag på Thomas Sabo. Nu e jag hemma och lagar mat till mig och Richard. Galet hungrig! Det får bli färsk pasta med bacon. Hade i champinjonsås fäska champinjoner avocado och peppar.
Blir hemma fredag idag tillsammans m min karl. Ibland behöver man bara ta de lungt.



Gymmat m Freddieboy

Då var man färdigtränad för idag. Ska dra till jobbet straxt. Känns lite tråkigt att inte börja förens vid 14. Men men bättre sent en aldrig som man brukar säga...
Blir nog en ganska lugn helg, eller så kommer jag få äta upp de för att jag skrev det....



Förhandsvisning på No Strings attached

Blev inbjuden av Finest att få gå på filmen no strings attached. Richard kunde inte följa, med så jag tog med Andreas och Freddie.
Tycker faktiskt filmen var väldigt bra. Den var mysig. Dock kändes det som att man skulle ha haft med sin partner när man såg den. Filmen handla så klart om kärlek, och jag kunde delvis relatera mig själv i den.
Man gör allt för att den andra man dejtar ska känna samma sak för en som än själv, men den inser inte det förens det är försent....
Ni får väll se filmen så förstår ni vad jag menar.



HAHA snacka om ångest och vakna upp såhär

Nu är resan bokad

1 April åker jag till Lanzarote och hällsar på min bror Andreas. Blir borta ca en vecka från kalla Sverige. Länktar redan nu, men det är tack och lov bara 2 veckor kvar. Ska ligga på solstolen och bada i poolen hela dagen och bara känna att jag har semester för en gångs skull.

Ska också bli kul att få se hur Andreas har där nere. hoppas på att de blir bra väder. Var där för oj hmm 6 år sedan på träningsläger med min simklubb. Nu kanske man ser ön på ett nytt sätt när man är lite äldre.

Bodde på denna sportanläggning med simklubben. Här fanns 50m bassäng golfbanor löparbanor basketplaner fotbollsplaner wallyboll surfing osv

Ska rida kamel, med brorsan hehe



Matis

 

Igår köpte jag ansiktsprodukter från Matis. De är faktiskt det absoluta bästa ansiktsprodukterna jag har haft. Dock kostade serumet och ansiktskrämen 1680 kr men jag märker skilnad redan nu på lystern i ansiktet. Har provat ett bra tag nu att inte ha något alls, men känt att jag har blivigt torr i ansiktet, så igår köpte jag nytt. Har provat både declior, dermalodica och Md men tycker Matis har varit det bästa hitils.

Skönt väder igår.

Igår prominerade jag och Freddie hela dan. Vi gick till Mikas i gammlastan, men det var ingen som var där just då. Provade och ringa, men de sa att de e bättre om vi mailar dem så kunde vi boka in en tid då. Efter det gick vi runt i gammlastan. Gick och käka på sushi stället vid kulturhuset. De e verkligen grymma där. O lunch buffen kosta bara 99 kr.
Efter det gick vi o kollade på kläder inne på Zara, men hittade inget. Tog sedan en fika i kungsträdgården och där med utnyttjade den sista timmen som var kvar av solen.

På kvällen käkade jag Richard och Marianne nere på den Italienska resturangen på Åsögatan. Sjukt dyrt för pasta, men de var också väldigt gott! idag börjar slotts sprinten. Tog lite kort på banan vid slottet.



Prommenix?

Jag och freddie tänkte ta en pommenad i vårsolen. När jag kom hem till den gammle gbgaren ligger han skönt halvnaken i soffan m öppet fönster och solar. Jag lägger mig på vardagsrummet o solar mig. Nu ligger han i soffan o jag på golvet o pratar skit o lyssnar på gammla goingar. Och den jäveln blir brun på köpet Hehe. känns som alla bekymmer har försvunnigt och nu börjar jag entligen känna att sommaren e påväg.
vi funderar på att gå till Mikas idag o testa om dem vill ha oss två fjollor.

 

Tack Christer G wennerholm

Visst har vi fått fina spårvagnar? Men är det verkligen värt den miljardsattsningen vi skattebetalare har lagt ned på den? Har det inte skapat mer kalibalik en nytta fõr oss 08or? Det är ingen ide att text ta en taxi från hamngatan, för de går fortare att gå nu mera. Hoppas verkligen inte att politikerna fortsätter m denna spårvagnspolitik. Spårvagnar finns de gott om i Göteborg, och låt dem därför stanna där också. Bilden e tagen idag från Hamngatan vid Max hamburger resturang.


thanks Facebook.

Skulle träffa upp Sofia idag, men hon ställde in fõr de kom lite saker i mellan. Kollade facebook på bussen, och fick se att Samir Magnus och några fler hade checkat in på frydays vid stureplan, så jag ringde upp Samir och bad honom ta in en burgare till mig. Blev en mys söndag på stan sen med alla. De enda jag önskade var att de skulle ha varit lite sol som igår.

Heeeja Sara varga!

Blev käk på Roxy innan vi åkte över till Henri o Oscar. Just nu sitter vi i soffan och kollar igenom alla bidragen. Hoppas verkligen på att Sara tar hem segern ikväll! Undrar bara hur låten låter på engelska.

7 grader +

Kan det bli bättre än när man får gå hem efter jobbet och de e sol ute? Jag blir alltid på gott humör när solen kommer fram. Gick jättebra på jobbet idag. Ikväll blir det melodifestivalen hemma hos Henrik & Oscar. Jag Richard o Hanna ska åka dit snart. Först ska vi bara gå ned o käka på mississippi in, de har ricktigt bra mat där. Sen ska jag ladda upp m popcorn o kola framför tvn och tokrösta på Sara Varga. Älskar den låten!

Bra investering

Nu ska jag blåsa ut min dator en gång för alla. Jag och pappa har varit på mediamarkt och köpt mig en förflyttningsbar hårdisk på 640 gb. Ska ha den hårddisken som back up om något skulle hända. Sitter och sparar ned alla bilder och dokument. Sen ska jag radera allt på datan och börja om från början med den.

En bra låt!


Länktar till den dagen Jag får en Thomas Sabo inbjudan!

Har alltid drömt om att få komma på två stora fester.

Den ena är Bretling festen i Genve och den andra är Thomas Sabos release fester i Munchen, för hans nya kollektioner som kommer 2 gånger om året. Kanske ser mer ut för världen en vad det är, men hade endå varit kul att få uppleva dessa gigantiska och påkostade fester.

Hoppas jag kanske kan jobba mig upp inom företaget så man en dag kanske kan få en inbjudan. Jobba med designen skulle ju vara grymt kul att få göra.



Inbjudan till Thomas Sabo

Thomas Sabofesten


Klippdags!

Just nu sitter jag i frisörstolen och väntar på att bli klippt. Tommas på Rise vid gullmars e verkligen bäst! Men de har jag sagt varje gång nu när jag klippt mig hos honom. Han har blivigt upplär av han som startade Tony&guy butiken i Sthlm och sedan efter de startade Tommas eget.
Han frågade mig vad jag brukade ha för hårvaxs. Då sa jag att jag tar det som kommer med goodiebagsen, oftast är de Osis+ som kommer med i påsarna.
Var faktiskt evigheter sedan jag köpte ett hårvax nu när jag tänker efter.


Frulle m Freddie

Vaknade upp och kände att jag ville hitta på något. Ringde Freddie och bjöd över mig själv på frukost.
Köpte m mig en macka och två semlor till oss på cafe Munken. Dem har ricktigt bra priser på allt. en jätte bagett m ost skinka sallad o tomat o med ricktigt smör kostar bara 45 kr. Pressbyrons o 7Eleven kan ju bara stoppa upp något i... med sinna trorra o dyra mackor.

Efteråt drog jag till gymmet. Stod på Crosstreinern i 25 min så nu måste jag ha bränt semlan caffet o mackan hehe. Börjar bli lite små hungrig nu. Idag var jag även duktig som gick och ändrade min ansiktsbehandlingtid i stället för att dubbelboka mig som jag har en tindens att göra ibland.

ÅHH! imorgon ska jag klippa mig, ska bli så jäkla snkönt!


Här ser ni fettot själv! med macka i högsta hugg


Fettis tisdag

I tisdags tog jag o Richard en fika på cafe Munken på söder. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord som vi behövde prata om. Solen sken och det var jätte härligt. Tog årets första Semla efter som det var fettisdagen. Eller jag har väll alltid fettisdagen tror jag...har ialf blivigt så de senaste veckorna.

Efteråt träffade jag upp Freddie på Lunch. Vi gick till en mongolisk buffe vid kulturhuset. Var ricktigt bra! och det bästa av allt så kosta det bara 99 kr. Så jävla jobbigt nu när jag inte har något kort, men bra också kansek, man handlar ju inte lika mycket hehe. Tack och lov hade jag lite kontanter som jag kan använda.

Ringde idag till Nordea för att se om kortet var påväg. men då säger det att jag aldrig har beställt ett kort. JIPPI!!!! bästa fall kommer de till fredag, men de har jag svårt att tro så de lär bli på måndag.

Fan vad jag tycker om att hänga me dig Freddie. Du gör mig faktiskt alltid på gott humör efteråt vi träffats. Dock kan jag bli trött på dina dubbelbokningar o konstigheter ibland... Men och andra sidan kan jag vara lika dan ibland, dock tror jag att jag har mött min överman vad det gäller den saken.... hehe


Min fettis dag HAHA



Freddie la upp sin sushi snyggare en mig... Så jag snodde den bilden av honom.

 


Sveriges 125 mäktigaste kvinnor har utsetts.


Började skriva lite om detta i mitt förra inlägg. I måndags var jag alltså med och jobbade på kvinno galan som utser de 125 mäktigaste kvinnorna i Sverige.
Camilla Wagner på Vekans affärer var konferansier för galan och gjorde verkligen ett toppenjobb under kvällen!
Anledningen till att man gör denna gala, är att uppmärkasamma kvinnor i styrelserummet. De går bättre och bättre för varge år. Nu går de bara 10 Johan på en kvinnlig ledarplatts. men måldet är alltså att det ska bli varannan man och kvinna på VD posterna i Sveriges näringsliv.
 
Detta år vann Malin Frenning som med 40 miljarder kronor i omsättning inom företaget chefar för bredbandet på Teliasonera.






Richard & Emma



Inför minglet



Tråkigare och mer livlös cesarsallad kan man väll inte hitta som jag köpte i Radissons resturang...


Måndag

Imåndags fick jag uppleva något väldigt roligt! Fick vara med att jobba på kvinnogalan 2011. Förra året jag jobbade på kvinnogalan hade jag hand om Amanda Bergman, som även kallar sig för "Hajen" på youtube.
Nu i år fick jag ha hand om Sara Varga som är aktuell nu i helgen till Melodifestevalen 2011 med låten - Srpring för livet.

Hjälpte henne till hennes genrep, fixade så hon var på platts där hon skulle vara och årdnade med hennes bild också fixade jag så hennes maneger kunde titta på framträdande.
Älskar hennes text! den träffade mig som en blixt i bröstet när jag hörde den första gången. Frågade henne hur man skriver en text som denna. skriver man texten eller gör man soundet först? jag trodde texten kom först, men just till denna låt var det tydligen soundet som kom först. Kanske onödigt vetande, men jag har alltid tyckt om att lyssna på musik och texter. Var faktiskt så jag började förstå engelska.

Sjunga släpper verkligen lös en. Jag är väll ganska konstnärligt laggd, efter som jag tycker om att göra mycket estetiska saker som får mig att må bra. Sara frågade om jag kunde sjunga, för hon tyckte jag såg ut som en artist eller skådespelare. Mitt svar var på den, nej sjunger inte mer än i dushen. hehe men de hade varit fantastiskt kul att kunna sjunga och stå på scenen framför massa människor som lyssnar på ens stämma.



Genrepet i Sthlms waterfront building



Målardag m Jenny

Lördags jobbade jag på TS butiken 12-16. Träffade upp Isabell och hennes Peter på en snabbfika innan jag skulle träffa upp Jenny. Var och fikade på ett cyckelkaffe nästan bakom East. Var ricktigt bra bakvärk där! det kan jag rekomendera till er.

Efteråt åkte jag och mötte upp Jenny. Vi skulle ha en hemma mys lördag m ommålning av hennes lägenhet och titta på melodifestevalen.
Men innan vi börjde måla var vi tvugna att få i oss något att äta. gick in på någon skabbig pizzeria, men måste säga såhär i efterhand att den var ricktigt bra. sen hade vi pizza kartongerna som underlägg för färgen, så det var perfekt val av krubb för kvällen.

När vi målat klart, blev det faktiskt en snabbis utgång på Vapiano där Isabell Peter och en kompis till dom satt och drack lite drinkar. Blev en drink för Jenny och mig med innan hemgång. Måste säga att lördan blev ricktigt bra! Sen är jag glad att Sara Varga gick vidare till finalen i helgen!



Jenny i sin snygga outfit.



Vårat proffsiga underlägg ;)


Fredag den 13 eller?

Jäfffla skitfredag!! I know nu är det tisdag, men jag har inte hunnigt skriva det här än. Kanske lättare att släppa denna dag om jag ältar det i min mupp blogg...
Det började med att jag vaknade på morgonen med världens magont. Skulle springa upp på toa en snabbis o göra mitt. Påvägen dit så kännde jag mig jätteyr i huvudet. Sprang tillbaka till sängen när jag gjort mitt klart på toa och la bena högt för att jag inte skulle tuppa av.

Tänkte jävla skit kommer jag att kuna jobba idag? ville verkligen inte sjukanmäla mig, så jag tänkte jag kunde vänta ett tag. kl var bara 9 och jag började inte förens 14. Vid 12 vaknade jag igen och mådde bättre.
Gick upp och fixade i årdning frukosten. VAD HÄNDER DÅ?  jo jag ska öppna en ny youhurt förpakning med skruvkort. Det är bara det att flärpen man drar i till locket lossnar, så jag får ta kniv och stjära upp skiten. 

Vad händer sen? jo jag ska hälla upp mjölk till thet, men då lyckas jag på något jävla vis till det att de kommer mjölk i sidan av koppen i stället. Fick ställa mig och torka upp de som hade runnigt ut. 

när jag käkat frullen och är klar för att gå, går jag ned till bussen. Ja vad händer då? Jo då är ju självklart hela min plånbok borta med busskoretet i. Springer upp i lägenheten och letar igenom den efter min plånbok. Kommer på att sist jag använde kortet var på thaien dagen innan som jag då förmodligen hade blivigt magsjuk av. Springer ned till thaien och frågar om dem hade fått in den där, men de hade de så klart inte. :/

Fick sms biljetta till bussen, men det är inte klart där... när jag sedan kommigt till Östermalmstorg med tuben, ja då halvvägs i rulltrappan upp stnnar den JÄVELN så jag får gå resten. 

Efter jobbet går jag Sofia och Jenny till resturang Momma på söder och tog några glas vin och pratade innan vi drog till Peridise. Dom var nog rätt trötta på att höra om min plånbok den dagen. När skulle hem så hade självklart mobilen dött. Snälla Samer som han heter följade med mig till Max på centralen så jag fick ladda mobilen. han var även gullig som bjöd mig på en hamburgare. STORT TACK TILL HONOM!

På bussen hem sen lyckades jag somna för första gången. Dock vaknade jag upp tack och lov två stationer senare en den jag skulle gå av. Resensserar min dag som sådan att de här var nog grädden på kladdkakan över min cp dag som varit!

Men det var väldigt kul att gå ut med minna kära vänner, det var det som förgyllde den dagen tack och lov!



Sofia



Jag & Samer



Jenny Jag & Sofia



Någon som hittar min plånbok kan ju höra av sig, skulle bli jätteglad! men det lär ju inte hända.

Alla kort är spärrade och jag hoppas den som hittade den hade kul m pengarna och de 2 veckors busskortet som var kvar i den....


Halvdag :-)

Gud vad skönt! Idag är det halvdag på bygget. Vissa stannar kvar och guter golvet i hallen och korridoren. men jag o elektrikerna är lediga. Imorgon ska jag jobba på Thomas Sabo butiken kl 14 vilket betyder sovmorgon för lilla mig :-) idag byte vi ut alla spottar i taket på övervåningen, för ljusarkitekten gillade inte de lampor vi hade nu. Så de var bara att ta ned allt o byta ut till dom nya lamporna. Jippi...

Saknar Göteborg

Vad är det som får mig att känna så starkt för gbg? Dialekter år ju något av d mysigaste som finns. Speciellt ricktig götteborska. Sa det till en tjej som kom in till Thomas Sabo butiken, hon blev så himmla glad, att hon tyckte jag hade gjort hennes dag. Men sen är människorna så mycket gladare i gbg. Är det för att de ligger på västkusten och i o med de har mer sol en i Sthlm? När jag försöker m min gbg dialekt låter de bara på klistrat. Gbgare är något man föds till... men jag brukar klämma in ett gött i stället för bra, de låter mycket roligare. Hehe. Saknar dig Pernilla och alla ni andra, ni vet vilka ni e där nere vid Sveriges baksida haha PUSS!

Är våren påväg nu?

Nu e det 1 plussgrad ute. Hör hur det droppar från istapparna längs hustaket och byggställningen. Idag e jag riktigt trött, syns kanske på bilden. Klunkar i mig en stor latte just nu påvägen till sigtuna. Så trött på denna evighetsväg. Ev kommer jag jobba m en lägenhet på östermalmstorg sen. Då blir det mycket närmare till jobbet. O andra sidan kan man powernappa på tåget.



Nu har elskåpet kommigt på platts

Igår hade vi sol enda fram till 17. Har grävt ett spår där vi ska lägga ned alla kablar som ska gå in i huset. Hoppas att vi kan få igång elen nästa vecka. Vi gar kopplat in alla kablar osv. Nu e det bara vattenfall som måste komma och godkänna allt och få in sinna kablar i skåpet, så kan vi lägga igen gropen.


NK stil

Jaaa nu har NK tidningen kommigt! Tycker den kan va riktigt bra m repotage o vad som händer i varuhuset på vissa avdelningar. Nya saker som kommer in osv och lite skyssta erbjudanden. ikväll ska jag ta och gymma efter jobbet. Nu hoppas jag på att vi närmar oss lite varmare dagar. Solen skiner idag ialf o de är -4 ute.

Maria Montazami

I söndags träffade jag upp Leo B på en fika. Fick en nyckelring hon hade fott av Maria Montazami från något mingel.Tydligen så kommer den att kunna köpas sen när hon släpper sin väskkollektion. Hade tänkt att köpa ett LV nyckelfodral i veckan, men tyckte den här nyckelringen var rätt ball, så nu hänger minna nycklar på den. Sitter på tåget, påväg till Sveriges ende känns de som (Sigtuna) har två tyskar brevid mig som pratar så högt att jag kommer få ryck på dem snart.... okej nu bad jag dem faktiskt prata lite lägre o dem bad om ursäkt. :-)


RSS 2.0