påväg till den sjunkande staden Hammarbysjöstad.

Åkte till Sickla idag för att köpa spottar, gångjärn och mässingskruv. Tänkte jag skulle fixa mitt skåp jag tillverkade i skolan för 3 år sedan. Får ta en bild sen när jag e klar så får ni se hur de ser ut. Höll på att sälja de för 15000 kr men jag kunde inte skilja mig ifrån det så jag tackade nej till erbjudandet.
När man lagt ned så mycket tid på något och som man själv gjort så blir det svårt att släppa iväg det. Någon dag kanske jag kan få de skåpet i produktion.



Grattis mormor!

Nu e jag hemma hos mormor och firar henne på 75 årsdagen. Några av släckten är här med. Tycker de kan vara lite mysigt med att träffa dem. Man är ju en liten familj på något sett. Min syssling Therese är verkligen sjukt snygg och vi är lika gammla, lite kul. Känner dock att jag börjar bli ricktigt trött nu. Gick upp aldeles för tidigt idag.



Ansiktsbehandling 8.15

Bokade tid på brasnygg som ligger på bondegatan. Det fanns ingen annantid jag kunde ta denna vecka, så de fick tyvärr bli 8.15. Men det var ruskigt skönt! Dock inte portömmningen och brynplock, då måste jag sett ut som en gråtande unge. Men när ansiktsmassagen kom, somnade jag en stund. Funderar på att boka in en helkroppsmassage imorgon. Ska åka till mormor snart o fira hennes 75års dag.


Nu kommer nya klock kollektionen

 

Ikväll blir det VIP mingel för nya klock kollektionen och nya charms som kommer. Kommer att komma speciellt utvalda personer, som kommer att bli bjudna på snittar och dricka. Känner att denna kväll kommer bli jätterolig. Just nu skyltar vi om butiken, med det nya sakerna. Wiiie!!!


Drömmer mig bort till en strand

Varit och solat nu. Skönt med lite ljus och värme för en gångsskull... var -19 idag, nu har temperaturen sjunkigt till -8 wii... :-) hur länge ska det behöva vara såhär! O andra sidan kanske det blir mindre mygg till sommaren.

Vilken skilnad.

Nu börjar de på att hända saker. Känns som de kanske finns ett slut endå på denna renovering.


vackert det kan vara på morgonen.

Fasiken vad kallt det är att jobba utomhus. Men det kan också vara vacker på morgonen när solen är påväg upp och fåglarna börjar kvittra från träden. Även luften här ute i Sigtuna är så mycket bättre! Imorgon jobbar jag på TS. Så kul med kontrasterna från att byggsnickra till att jobba med smycken..

Träffade Oksana igår på en fika

 
Igår träffade jag upp Oksana som jag träffade på Panosvisningen. Första gången som vi planerade ihop en träff. Tycker hon verkar vara en rolig tjej, jag kommer att fortsätta att umgås med. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men mycket om de vi har gemensamt. Modellandet.
Hon frågade om jag har spelat teater någon gång, vilket jag har. När jag var 11-13 spelade jag teater på ala cart teatern i Huddinge och spela in en låt från rasmus på luffsen hehe. De var då det...
Oksana frågade om jag var intresserad att köra igen. Tänkte varfõr inte, så jag gick med henne och träffade teatergruppen som håller på att sätta upp en cabare. Dock ska dem ha premiär på måndag, så jag bõrjar känna att jag tagit vatten över huvudet.... mitt chema e redan så tidspressat som det e. Men jag tackade med ett halft ja och hoppas nu att kanske kunna hitta nya sidor hos mig själv.

Katy Perry är det första ansiktet utåt för Thomas Sabo


Sångerskan Katy Perry, 26, är smyckesföretaget Thomas Sabos första ansiktet utåt.

Den nya kollektionen som kommer nu heter POP NOW och lanseras nu ordenkligt till helgen. Stilen kommer att vara rockig med mycket starka färger. Jag har redan hittat lite gobitar som jag gillar. Tråkiga är bara att jag märkt att denna kollektion är lite dyrare en tidigare kollektioner. Det beror mycket på att silvret har stigigt nu i värde, och att Thomas Sabo har blivigt ett starkt varumärke nu. Idag är det världens 10e största juvelerar företag.

Tycker att Katy Perry var ett bra val att ha som ansiktet utåt för Thomas Sabo. Hon verkar vara en självsäker och stark person med en rigäl färgklick. Jag kan faktiskt inte se någon annan en henne just nu. Möjligt vis Pink, men hon är mer rockig.

Katy Perry säger.

– Jag ser fram emot att göra Thomas Sabo poppigare. Jag är ett stort fan av allt som är sött och går att samla på, så därför älskar jag Charm Club.

 

 

 


Dom två snyggaste killarna på denna jord jobbar ihop!

Andre Bentzer och Oscar Spendrups jobbar ihop för nya H&M kampanjen. They are to die for!!!




Andre Bentzer




Oscar Spendrups

 


Pizza med Richard

Tjo! sköna söndag!

Blev hemma kväll igår för min del, vilket bara var skönt. Idag träffade jag upp Richard. Vi tänkte vi skulle laga spagetti och köttfärssås, så vi drog till ICA och köpte det. När vi på hemvägen gick förbi Pizza express kände vi båda två att det kanske var lite för överambisköst att laga mat idag, så vi köpte oss en varsin pizza istället.
Vi gick hem och käkade och mös framför TVn.

Vid 18 tiden träffade jag upp Sofia och tog en fika med henne. Var skönt att få prata av sig, vi båda behövde nog det. Fan vad livet är svårt ibland och komplicerat....




- 20 grader!

Hur länge ska det vara vinter till!!!? för två veckor sedan var det endå okej. Trodde våren var intågande och nu är det som om december månad är här igen....

Sitter varje dag nu och kollar på sista minutenbiljetter till brorsan på Lanzarote. Skulle vara skönt att komma bort från allt. Hoppas på att jag kan åka i början av mars. men vi får se, en tjej har tyvärr slutat nu på jobbet så det kanske bli mer jobb nu i butiken. Vilket i försig jag alltid velat, men en solsemester hade varit bra just nu. Annars får jag väll ta en innan sommaren i Maj.




Popacabana Rio 2008



Svensk sommar 2009
Linnea jag & Andreas min bror





Mingel på Pure

Igår jobbade jag på TS.
Sara frågade vad jag skulle göra ikväll. Jag sa att jag skulle gå på ett mingel som skulle hållas på Pure. Då sa hon, jaha vad kul! jag prukar kalla det för purre.

Daniels öron hörde jaha jag ska laga pure ivkäll.
Låter inte alls likt för fem öre, men vi fick ett gott skratt ialf. Fick till och med damen framför oss att skratta när hon hörde det.
Inte vet jag, vissa kanske tycker de är kul att göra hemma gjord pure en freda kväll. hehe

Jag och Jenny drog till Pure vid 23 tiden. Var jätte mycket folk där, och väldigt många från panosvisningen. Jenny och jag gick loss på goodiebagen, så nu har vi nog hårpodukter osv för ett helt år framöver hehe. Blev en väldigt rolig kväll. åkte sedan vidare hem till Jenny o laddade moben en stund o lämnade goodiebagen. Efter det drog vi till Scandic malmen, fråga mig inte varför... men dem skulle stänga vid 02 så vi drog vidare till Peridise i slussen och festade resten av tiden som var kvar.


Tack Jenny!

Asken har legat nu i snart två veckor sedan jag köpte hårfärgen med Mike. I torsdags fick både jag och Samme ett ryck. Vi tänkte ha hemma kväll hos jenny, tillsammans med Micke ochså.

Jenny hjälpte mig med att färga håret och Micke hjälpte Samme. Vi höll på från 20 till 12 på natten. Kollade lite på karate kid och käkade lite chipps medans vi väntade på färgningen. Blev en ricktig mysig kväll!

Nästa vecka tänkte jag och jenny ha en hemma kväll och dricka lite fin och måla om hennes lägenhet. Tror det kommer bli ricktigt kul... ;) hehe som tur e ska de bli vitt. vilket e bra om vi skulle råka bli allt för dragna. hehe



Blekfis.... dags att sola nu asså!


Skivsignering Åhlens city

 

Idag kör hon ett gigg kl 17 på Åhlens city och signerar sin nya platta. Hade jag varit ledig idag hade jag med stått o köat bland alla andra September fans och fått min skiva signerad

Lunch med friiitchen

Åkte in och laga Richards LV nyckelfodral som han fick i julklapp av mig. Det var apsolut inga problem, bästa var att dem kunde göra det direkt ibutiken. dock inte just igår då.... för dem var tydligen bara två stycken som jobbade. Men jag behövde inte ens visa upp kvittot. Han kollade bara om jag bodde kvar på samma ställe osv, roliga var att han kännde igen mig från i julas. Men det var nog för att det var i normala fall en månads väntetid och jag bokade mig på den två dagar innan. hade sån jäkla tur att jag fick den! Så jag tackade för god servise.

Sen drog jag till Freddies jobb. Han skulle straxt gå på lunch, så jag kom i precis lagom tid så att vi kunde lunch tillammans.
Vi gick till kulturhuset och käkade uppe på terassen. Var väldigt fin utsikt där uppe! och nu när det ä vinter så slipper man alla turister. På sommaren kan det vara helt galet med folk där.
Vart en snabbluch för Freddie hade bara 30 minuters rast. Så efteråt bokade jag upp mig med Jenny F som jag gick och tog en fika med vid gallerian.



Tog hokie file m potatis.


Varit hos morfar idag.

Idag har jag och mamma hängt hela dagen.
Vi började m att käka frulle ihop. Tänkte att vi skulle gå ut på en prommenad, men de visade sig att de var aldeles för kallt så vi tog bussen. Vi hade tänk att åka till morfars grav och skotta fram den, efter all snö som kommigt. På bussen säger mamma. - vi åker till farsta islt o käkar. Så vi gjode det. De var mysigt att göra något bara hon o jag.

Efter vi käkat kollade vi runt lite i butikerna innan vi åkte vidare till morfars grav. När vi kom till morfar började det mörkna. Folk hade varit där tidigare på dagen och tänt ljus för sinna anhöriga. Var så mysigt när det började mörkna med alla ljus och lugnet på kyrkogården.




Alla Hjärtans dag

Ja som sagt, Linnea o jag var o bubblade. Senare på kvällen träffade jag upp Jenny.
Vi tänkte ta en bio och kolla på filmen Burlesque. Vi båda var lite sena, men det var bara bra, för vi slapp se tråkreklamen som alltid e typ 20 min innan filmen börjar.

Vi fick oss några härliga skratt tillsammans. kan verkligen rekomendera denna härliga film. Skulle lätt kuna tänka mig se den igen om någon skulle vilja de. hehe

Efter bion kännde både jag o Jenny att det kändes tråkigt att bara åka hem. var ju trotts allt alla hjärtans dag... så vi drog till Voctoria i kungsan o partade. Drack skumpa med guld i för att få en extra tatch på den "speciella" dagen, för dem som har pratner. Tänkte se om dem har den på systemet, den var riktigt god!.

Lite senare kom Samme o Magnus och lite andra härliga vänner jag inte träffat på länge. Hanna S var dock kvar uppe o norr i plugget. Länktar tills hon kommer ned till Sthlm igen!!

Träffade på Oksana som jag gick ihop med på Panos visningen i torsdags. blev väldigt glad och överraskad! verkar vara en jätte rolig härlig tjej! Kul att träffa nya människor.
Dock ibland kan jag känna att jag önskade jag kunde ge alla mer tid. Kan ringa alla minna vänner om det behövs och jag vet att dem finns där för mig om det skulle behövas. men jag har igenligen ingen jag umgås dagligen med. men behöver jag verkligen de? Blir kanske lite bortsämd, så minna vänner anpassar sig när jag kan träffas. fast o andra sidan ställer jag verkligen upp, om dem skulle behöva mig vid något tillfälle.

När vi gick från vican så kom det fram några sura tjejer till Jenny. Dem frågade henne om hon var stureplan. vad dem mena med det vet jag inte. Jenne svarade snabbt - NEJ det är jag som är svampen.
Asså jag skratta så tårarna började rinna. bakrgunden i detta var att Jenny stod i baren o skulle beställa av en bartänder hon kände. Tjejerna som var sura på henne hade försökt trängas före i braen. Då hade Jenny sagt att ta det lungt, ni kommer också att få beställa, men bartändern känner mig så ni kommer endå inte att få gå före mig.

På kvällen träffade jag upp min kärlek. Det var ju endå alla hjärtans dag trotts allt. Saknar dig faktiskt varje dag!



Bubblat på Eriksdalsbadet m Linnea

Igår var det -25 grade ute! Så kallt tror jag inte det varit på många år. Valde att stanna hemma från jobbet för att det går inte jobba utomhus när det är så kallt ute. Är 23 bast och vill inte få köldskador nu hehe.

jag och Linnea vade då att åka till Eriksdalsbadet. Var ju alla hjärtans dag igår, och vi båda två har blivigt nysinglar nu. Vi låg och pratade i jacuzzin i 3 timmar, snacka om att vi såg ut som russin efteråt.
Kom fram till att vi var väldigt lika varandra på många sätt. Kanske just därför vi klickar så bra. Vi är som syskon för varandra.
Det var jätteskönt och välbehövt att komma bort lite från vardagsrutinerna.
Glömmde dock ta kort, så det fick bli en semesterbild istlt från Ibiza för två sommrar sedan.




Alexander Mcqueen





Sjukt snygga ringar från Alexander Mcqueen. Dom finns i silver och guldöverdrag. Stenarna är från swarovski. och biet har emalj på sig.
Ringen är inte så dyr so jag trodde den skulle vara. 280 dollar för den i silver. 310$ för den i  guld. Men jag gillar den i silver mer. Tycker det är snyggt med lila stenar. Man behöver inte åka enda till NYC för att köpa den, för den finns på NK nu.


Bilder från visningen

Panos Emporio firade på torsdagen 25 års jubileum. För festen stod Skugge & Co Det bjöds på stor fest och givetvis modevisning ute på Skeppsholmen. Utöver modevisning, bjöds gästerna på mat och dryck, för att sedan fortsätta festen vidare på Café Opera. Modevisningen arrangerades av Finest.se och bland modellerna fanns bl.a Åsa Vesterlund, Mikaela Lauren, Meral Tasbas, Lorenzo Alessandro och Filippa Berg. Modevisningen gjordes i samarbete med Carrera Solglasögon, Disp, Aptit, Scorett genom Star PR och Witamin Water. För hår stod Natasha Stockholm och Bobby Oduncu samt Kate Lee på Svartensgatan 7. För koregrafi stod Joachim Staaf. Projektledare för visningen var Alexander Erwik i samarbete med Jessica Karlsson.



Jag  & Mike


Jessica




Lorenco Mettemarit o jag hehe


Citty o jag

Panos






Sista förberedelserna

Fan vad nervösa vi var innan vi skulle gå upp på scenen. Allt var väldigt påkostat med ljud ljus och bild. Maten vet jag inte hur den var, men vad jag hörde så var den bra. Dem hade bjud på vin hela kvällen, så många var ju på gasen den kvällen bland publiken. Fått endel nya vänner här ifrån. Viste knappt vilka alla var men de var endel bloggare med som gick med i visningen och vissa kända från tv.

Nu e vi påväg till Kate Lee

Vi har haft genrepet nu och vi klara det galant. Vi sitter nu i en taxi och är påväg för att fixa håret. Efter visningen ikväll, ska vi efterfesta på cafe opera där årets Rookies fest hålls.

Nu är det snart dags.

Vi går igenom det sista bitarna iför visningen. Nu tränar vi på att gå på catwalken. Känner lite hur adrenalinet kommer och jag får ett litet lyckorus ikroppen. Det e det här jag vill göra! så som många andra.... Tänk att få åka världen runt på olika visningar. Well det e väll bara fortsätta drömma...

Rep inför imorgon

Då var det dags för träningen inför imorgon. Koregrafen var faktiskt väldigt bra. Kul att jobba med riktiga korografer till en visning som säger hur man ska gå. Idag började vi kl 13. Imorgon börjar vi kl 10 o kör hela dan. Tror denna visning kommer bli väldigt bra.

Förändring

 

Känner att jag vill göra en förändring av mig själv, mitt liv. Eller behöver jag bara åka bort ett tag?

Känns som att ingenting kan göra mig glad längre... tittar på sista minutenresor. Har inget som håller kvar mig här hemma.
Hittat biljetter där man inte köper en returbiljett hem. Ska jag våga ta detta steg o fly bort från detta land ett tag?
Bara släppa allt o alla bekymmer. Kommer jag må bättre efter de?
Just nu har inte jag några problem att bara va ledig. Kanske de e nu jag borde passa på o göra detta innan de e dags att växa upp på riktigt. Eller e detta ett försök till att inte göra de.

Sushi med Majkel

Igår gick jag på stan. letade inte efter något speciellt, var bara skönt att komma ut en stund.
Gick förbi Freddie då han stod och jobbade i sin skobutik. Han hade tydligen tagit på sig extra pass den här veckan.
Nu börjar jag själv känna att jag vill komma igång. Det är så långt till Sigtuna och jobba där ute med huset bara. Sen är det så kallt så jag tänkte jag skulle ta det lungt så min förkylning helt går över.

Majkel ringde och frågade om vi inte kunde hitta på något. Var hungrig och han med så jag bjöd honom på en Sushi buffe. Det var grymt bra sushi men det andra hade jag kunat hoppa över. Sen trodde vi att efterrätten ingick för hon kom bara och frågade om vi ville ha banan och glass. men men, nästa gång ska jag fråga innan jag beställer. gott var det o det är väll huvudsaken. =)




Flatan & Fjollan kan!


Sofia sätter ihop hyllan.


Jag gör hålen i väggen för väggfesterna.


Sofia med vattenpasset


Fransesca hade gjort jättegod mat.



Igår var jag hemma hos Franceska och Sofia. hjälpte dem att sätta upp sinna hyllor som Franceska skulle ha sinna 1-miljon böcker på ;)
Tänkte på en sak, varför har inte jag så mycket böcker? har hon läst alla dessa böcker? ärligt talat verkade det som det. för hon ville ha vissa böker på speciella ställen osv. Sen utbildar ju hon sig till advolat.

Franceska hade en ide av hörselskydd. stoppa i toapapper i öronen det brukar jag göra sa hon, och det funkade faktiskt! hehe
Hon bjöd på mat som tack för hjälpen. var super mysigt måste jag få säga. Det är kul att man kan hjälpa sinna vänner, och tvärt om när det behövs.
I helgen fyller hon 28, och då blir det party!!!! =)


Terapiarbete.


Ser ut som något hunden släpat in... Men här e jag


Förkyld och eländig!!!! Tänk vad skönt det är att bara stänga in sig och måla.
Igår var det ganska lungt på jobbet, så jag kolla med dem andra om jag inte kunde fortsätta och måla nere på kontoret så överaskar vi vår butikschef när hon kommer på måndag =)

Hade varit roligt att se hur hon reagerar när hon kommer ned till kontoret och tänder upp lamporna på morgonen hehe. Fast vi har pratat om att måla om tidigare och nu fanns det ju tid till det, hon blir nog bara glad att Daniel varit i farten igen.


The singer Danny wearing jewelery from Thomas Sabo



Grattis Danny till finalplattsen





Keramik klocka och stål. 9590 sek


2390sek
Ringen Danny bar hade en turkos sten. Dock finns inte den kvar i sortimentet.
Thomas Sabos smycken tillverkas bara i ett begränsat antal.

Vill se filmen Burlesque



Skulle verkligen vilja se denna film. Sett lite klipp från den, och bara det att Cher är med i filmen får mig att vilja springa till biografen.
Vet inte vad det är som får mig att känna så starkt för henne. Mamma lyssnade på henne väldigt mycket när jag var liten.
Tycker hon är lite mystisk och häftig på samma gång.

En låt som alltid har varit väldigt speciell för mig med henne heter, If i cold turn back time. När den speöas och jag börjar sjunga med med min dåliga stämma så går det som ett rus igenom kroppen och håret på armarna reser sig. Har gårtigt väldigt mycket till den med. Och det gör jag nu med....

Ja vem sa att kärleken skulle vara lätt på något sätt...?





Bild från Grammisgalan på mig och Robyn



Bild från Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8424580.ab

Fick ta hennes jacka medans hon gick på rödamattan. På slutet sa hon att hon tyckte jag verkade vara en jätte trevlig kille och berömmde mitt Thomas sabo halsband jag hade på mig.
Det var roligt att få höra av en världsartist.

skitdag!




Det värsta som finns är att vara sjuk! Idag har jag legat sängliggandes hela dan och knappt kunnat äta något. Bodar dock gott för nästa vecka då jag ska gå badbyxmodell för Panos Emporio. Hoppas jag blir bättre till imorgon då jag ska åka och prova dessa kläder inför visningen. På fredag ska jag jobba på TS och jag har verkligen länktat dit hela veckan, så jag hoppas nu att jag bli bättre. Sovigt hela dan, från ca 15 till nu ikväll. Svettas så jag tror jag ligger i en simbassäng snart :-(

Åsa Nisse

Höll på att dö när jag såg detta första gången,trodde han använde en sticksåg.

Lykke li - I follow rivers

En bra låt hon uppträdde med på Grammisgalan

Bilder från ODEUR visningen igår




Linnea


Nu börjar Sthlms fashion week.

 

Min Linnea ska gå visningen för Odeur, så jag ville komma och titta på henne när hon går på catwalken. Visste att hon skulle bli modell när vi träffades på castingen för 3år sedan. Så kul, trotts att hon bar en speciell huvudbonad, kunde jag se att det var Linnea på gångstilen.

Avfrostning av frysen

 

Hela frysen hade fryst igen av is. Såg ut som ett isblock, som man använder till skulpturer. Knappen för att stänga av frysen på hade fryst in. När jag tog denna bild hade det gått 6tim sen jag drog ur kontackten. Så ni kan ju bara tänka er hur den sett ut innan. Hehe. Det tog sitt lilla tag men nu e det klart ialf.

RSS 2.0