Vart ska ni fira nyår?

Förra året hade jag en middag med familjen hos mammsens vänner. Men när det började närma sig 12 slaget drog jag till Sthlms slott för att möta upp Sofia och Bo där inne.

Vi hade tänkt fira in det nya året på slottets tak. Var ett enastående vackert fyrverkeri den kvällen. Kan det bli bättre med den utsikten över stan?

Sedan fick vi en liten rundvandring bland alla rummen. Luktade väldigt gammal där inne, men var en häftig upplevelse. Har aldrig sett sådan stor julgran som deras. Vi gick ut vid utgången mot vattnet och de körde förbi folk därnere på gatan och skrek Carl Philip. Var lite roligt haha Vi drog vidare till nyårsfesten på Cafe Opera där minna Gbg vänner väntade.


Måndag - Tisdag

Måndags hade jag, Marianne och Hanna en mysig kväll hemma hos Richard. Marianne hade ont i ryggen så hon fick lägga sig på golvet och bli masserad av lilla mig.
Vi ringde Daniel som satt hemma med sin lilla söta hund. Beslöt oss för att åka över dit och ta några drinkar hos honom. Han hade en urhärlig lya!

Senare när klockan började dra iväg drog vi till Soap Bar . Där det var as bra drag, men ingen garderob att hänga in ytterkläderna i. Toppen…. Varför har man ett barhak öppet om man inte har någon garderob, dessutom var det bara det stället och Labbet som var öppet den kvällen. Vi drog vidare till Labbet där det från början inte var så mycket folk men välde in senare. Träffa 2 as goa tjejer och det blev ett shott race…

Tappa så klart mitt jävla busskort, så nu måste man köpa ett nytt. Har nog ältat det hela dan idag, så Majkel och björn är nog rätt trötta på mig. Ikväll drog vi till Le Rouge och tog en fika, men senare drog vi in lite drinkar. Rekommenderar Mitch Martinin, den var as god!



Soap Bar


Labbet




Ny klocka

Idag köpte jag mig min första svarta klocka faktiskt. Är as nöjd med den. Den är helt i stål och vattentät så klart. tråkiga är att den inte har datum visare, men islt finns det visare för vad det är för dag. Jag som alltid blandar ihop dagarna är detta jätte bra. Hehe

Visst är den snygg?


En oförglömlig helg

Detta var ett tag sedan, Majkel och Björn kom ned från Gävle över en helg i Sthlm. Vi fixade en hemma fest med några polare som blev jätte lyckad. Vi drog till Torget och sedan vidare till Ambassadeur under kvällen
Bilderna får väll tala för sig…




Ville inte vakna

Hade en sådan skön dröm inatt. Låg i sängen på hotellet och mös under det sköna mjuka duntäcket. Solen lös in igenom mitt fönster, såg ut och såg alla vackra palmer och den vackra parken utanför. Gick upp för att käka frulle som stod klar på bordet, för att sedan göra mig i ordning för poolen.

Sen vaknade mena ju såklart….. :/   Saknar Thailand




Fred är så jäkla galen, diggar honom HAHA


God Jul =)

Då blev det den 24 Dec i år igen. Idag kommer morfar hem lagom till jul efter en operation sedan en tid tillbaka. kan inte bli en bättre julklapp en det. Finnas inget bättre en att kunna få träffa sina nära och kära under julafton.  Det är ju endå det jul går ut på? skiter i alla precenter, man får inte med sig dom till andra sidan ialf.





Linnea

Nu har min Nea intagit månadens ex av tidningen Frida där hon visar nyårskläder i olika varianter.

Läs hennes blogg: http://mineam.blogg.se/




Trött

Vad seg man blir när det blir vintertid... dagarna blir bara kortare och kortare. men snart kommer det att vända mot ljusare tider.
Hoppas jag och Richard kunde dra iväg te Thailand i februari eller till LA i april. Sen har jag min andra planerade resa med gbg gänget till Kina i sommar. En drömresa jag velat göra länge.



Julklapps tipps

Nigellas julkokbok är ett bra tipps på om du missat att köpa din sista julklapp. Boken har väldigt smarriga recept och fina bilder som får en att vattnas i munnen bara av att kolla på dem. jag är extra svag för desserter....


Twilight, New Moon

Igår var jag Richard och Hanna på bio för att kolla på uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon.

Bella har nu återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna och ska fira sin födelsedag med sin pojkvän, vampyren Edward och hans familj.  Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen inte kan hålla sitt begär tillbaka ...  Bella ska rädda Edward från att begå självmord för att han inte kan leva utan henne.

Första filmen var kanonbra! Men den här hör till en av dom sämre filmerna jag har sett. Klart det är kul att man kan göra en bra romantisk kärleksfilm så här i vintermörkret, men man hade lätt kunnat trappa ned lite på det temat och endå få in samma känsla. Hände inte alls så mycket i filmen. Den började bra men slutade rätt dåligt.

Trailer
http://summitent.vo.llnwd.net/o25/twilight/media/video/hd/NM_Trlr3_720.mov

http://www.twilightsweden.se/page/2/  



Sthlm by Night


Gammlastan

Regeringen



Sergel

Stureplan


Bonde söker

Nu är jag så trött på detta väder! Sitter och kollar på sista minuten resor. Min moster kom hem från Dubai förra tisdagen. Blev extra sugen på att åka dit nu. Hon var och kollade på fontänen jag la ut förut i ett inlägg. Ser verkligen as häftigt ut! Alla jätte gallerior med inbygg skidbacke, skridskobanor osv. jag måste åka dit någon gång!

Saknar sommaren i Kumla med pappa och hans vänner. Har inte varit där på 2 somrar nu pga tidsbristen. Men nästa år vill jag ta en sväng förbi dom en vecka. Hjälpa till och renovera husen måla om, sola och bada osv.

En rolig bild för 2 somrar sedan.



Design by me



CFashion

I fredags gjorde jag och Katariina Mäkinen en plåtning, som nu publicerades i CFashion Magazine. Var riktig kul att få stå framför kameran igen och prova sig fram. Det är svårare en vad man tror att stå framför en kamera. Man måste kunna utrycka sig på olika sätt, samtidigt ha en levande blick med levande ögon. Jag lyckades få till väldigt många bilder, så det blev svårt att bestämma vilken bild vi skulle ta.

Nu kommer jag även att börja blogga för deras Magazine. Det kommer bli en blogg med mer inriktning på mode för killar, och nyheter inom modevärlden.





Julklapps tipps


                                             2790Kr                                                                 3990Kr

Mitt favorit smyckes märke heter Thomas Sabo och ligger på biblioteksgatan 5 i Stockholm. Deras smycken är väldigt unika och speciella. Thomas Sabo är en tyskt smyckes designer och grundades redan på 80- talet. Dom har massa olika kollektioner av smycken för både herrar och kvinnor. Dom har jätte fina stenar på alla deras silver smycken dom tillverkar.  Detta är ett ganska dyrt märke, men dom har även billigare smycken.

Id bare minerals är ett jätte bra smink märke. Dom flesta som jobbar inom make up använder detta för att det ser så naturligt i dagsljus och på plåtningar. Har du vägarna för bi USA kan du spara massa pengar eller genom att köpa det genom internet. Sminkar du dig dagligen, så är det inte slut förens om ett halvår. så det är väl investerade pengar. samtidigt innehåller detta smink bergsminniraler som Zink, vilket läker huden. den har även solskyddsfaktor 5 i sig som motverkar solens UV strålar.


                                                                                            GOD JUL =)


Vart tog ni vägen?

Träffade två helt underbara tjejer från biopremiären av ”Trubbel i Paradiset” hur hittar jag er? hör av er på Fejan eller här.

För övrigt var filmen väldigt mysig, och festen var galet bra efteråt!



 


Supermodel of the world –Sweden

http://www.supermodel.se/index.php?id=48

Idag avgjordes finalen till svenska uttagningen av Fordmodels tävlingen i Brasilien. Tjugo nya lovande modeller, 10 tjejer och 5 killar, från hela Sverige medverkade i netcastingen som var i november.
Tjejerna tävlade om en plats i den internationella finalen, där den slutliga vinnaren får ett modellkontrakt med Ford Models till ett värde av 250.000 dollar. Tyvärr finns det inget för killen en så länge, men ju större denna tävling blir så kanske killen ochså får ett bra pris.

Jag var själv med förra året, vilket var jätte kul och lärorikt för att få en liten bild av denna hårda bransch. Träffade Linnea i castingkön och sedan dess har vi förblivigt vänner. Detta år tycker jag var lite tråkigt, för när vi tävlade höll vi på i 3 dagar med catwalk träning plåtning osv.
Träffade på lite gamla ansikten idag. Tydligen har jag en tindens att bli ihågkommen av människor, trotts man bara setts en snabbis vilket är jätte kul! =)

Finalisterna, dom 2 i mitten vann


Plåtningar




Jag från förra året


Chanel Watches

Chanel har lyckats göra en sportklocka i unisex modell som är gjord i keramik, reptåligt glas och är automatiskt självuppdragande, vattentät osv. Finns även i vit färg. jätte vacker klocka som passar till dom flesta tillfällen. Kostar mellan 30.000-80.000 kr beroende på utförande och modell.





 

The Birka Cruises

Ja då kom man hem från den minst sagt spektakulära resan på Östersjön. Denna resa skulle utan tvekan kunnat blivigt ett avsnitt ur ”Färjan”.
var en salig blandning av människor, allt ifrån gubbar och tanter med rullatorer till 40-talister med takig stil. Slutar man ta hand om sig själv efter en viss ålder eller?

Richard hade fixat världens bästa hytt! Har alltid velat testa sviten på båten men ingen som velat det. klart 4 mans hytt funkar med, men nu kunde ju alla sitta i våran hytt utan att trängas in i en hoppfällbar viksäng…

Det som hände på båten tycker jag får stanna på båten, men det bjöds på det mesta under denna resa. Naken lucia tåg i bara täcken, Bortsprungen Emma, Krister Peterssons gudson som förföljde oss i korridoren, raggande gammal tant på dansgolvet (stackars Mattias) och dålig karaoke….


Ibörjan av kryssningen




Nu dom roliga bilderna



Carola Hade varit stolt med ny tolkning av "Evighet"



BLING BLING

Säg vad ni vill, men jag diggar dom som fan! Real dimonds and 18 carat gold ;)

http://www.jacobandcojewelry.com/collections_new.php


EM Möbler

http://www.em.com/web/mobler.aspx



Snygg soffa 12995kr Bra till hemmafester



Soffbord 1495Kr


Tv bänk 5495Kr

Soffa med liten förvaring 26740Kr


Le Rouge

Första gången jag var på detta ställe, fattar inte hur jag kunnat missat det. Var hur cool som helst! Skulle vilja göra en plåtning här med Linnea någon gång om det går. Skulle kunna få så balla bilder!

Denna restaurang/bar Ligger på Österlonggatan  17 i Gamlastan verkligen värt ett besök.

http://www.lerouge.se/#/en/home 


Lady Gaga

Var och kollade på Lady Gaga på grönalund i somras. Hon var sjukt bra vill jag bara säga! Hört att hon ev kommer till Sverige och spelar på Globen. Gör hon det så kommer jag verkligen köpa biljetter dit! Hon satte publikrekord på grönan och fick hela publiken att dansa. Hon hade inte så mycket rekvisita men det behövde hon inte häller, för hon rockade!


Möbelbutik

En as ball möbelbutik på internet. Här kan man hitta stora och små paket till jul.

http://www.wohnzimmer.se/se/

Här är några av minna favoriter


Barockfåtölj finns i olika utföranden 9995kr

 

Mysig Plädd 1095kr

Smart pallbänk i hallen med förvaring 3595kr


NK Jul skyltningen

Nu börjar det närma sig jul. Det kan man se på alla Sthlms gator och i NK skyltningen. Varje år har dom ett nytt tema med nya figurer. I år måste jag säga att dom verkligen har lyckats in i de minsta detalj.
Gick där igår sent på kvällen, när det var helt folktomt ute. Det var som att komma in i en mysig saga man bara ville slukas in i.

Varje år kommer tomten till NK i ljussalen. Kommer ihåg när jag var där med min moster när man var liten, för att lämna önskelistan. Saknar den perioden ibland…


Garderoben

Igår jobbade jag i garderoben på Sturehof. Var as soft jobb måste jag säga. Var i och för sig ingen rush precis, så blev lite långtråkigt i längden. Men fick 500 spänn i dricks. Me like!!


Donkeyboy på Obaren

Igår var det uppträdande på Obaren med den norska gruppen Donkeyboy. Måste säga att dom gjorde riktigt bra gigg ifrån sig på scenen. Tror definitivt på att dom har en kommande stor framtid i musikbranschen.

Bandmedlemmarna heter Cato Sundberg, Kent Sundberg, Peter Michelsen, Thomas Drabløs och Alexander Garlborg Ångedal.
Många höjdare inom musikbranschen var där och kollade på dom. Dom bjöd på sig själva, många gånger kanske man bara gillar 2-3 stycken låtar, men här var alla låtarna riktigt bra.



Spelade in lite från framtränandet


 


Tack Ida!

Tackar http://idacarolinabackstrom.blogg.se/  för att hon hjälpte mig med min nya header!
Gillar den as mycket!


Tack för att MMS finns!

Hur glad blir man inte när man vaknar på morgonen och får ett sånt här mms?

Miss you babe


RSS 2.0