Heldag med Sofia

Blev en mysig söndag igår. Jag och Sofia prommenerade till Tantolunden på söder och tog en glass och satte oss längs vattnet.


Dags att sola ser jag för min del HAHA!Vi hittade ett mysigt hak vid Liljeholmsbron. Här tänkte jag hänga i sommar. Skönt att det inte var så mycket folk där.Vi hamnade senare på Kungsgatan och käkade på Pacha delli, ni vet där alla brukar sitta och röka vattenpipa.... Dom har GRYMMA wraps där!! Dessutom kostar dem bara 55kr. =)
Efter vi käkat, gick vi runt på stan och kollade i olika butiker. Hittade snygga kläder på nyöppnade COS Som jag skrev om för länge sedan, ligger butiken i den gammla Armanibutikens lokaler på Biblioteksgatan.


Lunch hos mormor på balkongen


Idag åkte jag hem till mormor och luchade med henne.
Var så länge sedan jag träffade henne. Var jättemysigt! Vi både käkade och fikade på balkongen i solen. Bäst att passa på medans den e framme om dagarna.

Skönt att komma ifrån stan


Så fort man kommer utanför tullarna, så blir allt mycket grönare och vackrare. Eller alla kan ju tycka olika om vad som e vackert.
Här ute har det slagigt ut både vitsippor blåsippor prästkragar och tusselagon. Nu kan man väll säga att sommaren e här? Medeltemperaturen har vart en 10 grader nu i ett par veckor va?

Ball tavla


Tavlan föreställer stureplan, när miljöpartiet har tagigt över med egen mariotet.
Ne jag skoja.... visst är det roligt att konstnären har målat en älg åvanpå svampen?

Pampigt va?


Nu har jag fått jobba med det senaste inom LED belysning. Var riktigt ballt med att lysa upp stukaturen på detta sätt. Vad tycks?
Jag skulle kuna tänka mig ha något liknande hemma. Man kan dimmra och få det att blinka i takt med musiken om man vill, Man kan även programera in satt man kan ha andra färger med.
LED belysning drar betydligt mycket mindre el en glödlampor spottlights och energilampor. Dock kostar det en så länge ca 3000kr metern. La även upp en bild på hur LED listen ser ut.

Minna egendesignade tavelramar


vad tycker ni om minna tavelramar? Jag gillar dom verkligen!
Hoppas jag kan få ut dom på marknaden en dag.

Nu har jag även en robot i fönstret


Kärt återseende

Njutigt av solen tillsammans med Linnea i Nytorgsparken. Har inte träffat henne på jätte länge, så nu blev det dags.
Vi provsmakade nya daim glassen med päronsmak. Tyckte den inte smakade så mycket mer en den gammla, jag kännde ialf inte av päronsmaken.
När solen börjat lägga sig gick vi hem och gjorde pasta m tomatsås o mosserella.
Var Marianne som visade mig denna enka och goda rätt. Så jag tackar henne för de tippset. =)


TvättmåndagIdag har har jag stått i tvättstugan från .13-17.30 typ. Mellan tvättarna körde jag ett 45 min pass på gymmet.

Känner mig ganska duktig endå.


Söndagsmys på mälis


Efter att ha suttigt på trottoarkanten i typ en timme som två lodisar bestämde vi oss att ta bilen till Mälarpaveljongen och sätta oss i kvällssolen. Sofia kom sen lite senare till oss.
Blev en riktigt skön vårdag med Jossan o sofia. :-)

Lunch och fika på underbara söder

Jag o Jossan käka på 100lappen. En grekisk resturang vid södermannagatan. Satt o parata om allt mellan himmel o jord o bara mös. Självklart behövde jag en kaffe o dessert efteråt så vi begav oss till medborgarplattsen.
Hitta en ny grekisk resturang med stor uteservering. Blev då såklart kaffe o en grekisk dessert för min del haha

Jossan parkering


Jossan kom o mötte upp mig utanför dörren. Vi ska käka o fika någonstans. Måste bara berömma hennes underbara parkering. Men hon flytta om bilen sen när jag påpeka att den kanske stod lite snett.

im so lonley

Jag ville hitta på något idag innan jobbet. Orkade inte dra till gymmet, var endå där igår. Varför är alla upptagna när man e ledig? Alltid så! Aja jag kom ialf in 2 timmar tidigare till jobbet. Satt och läste lite mode tidningar och lekte med min kompis Sabo. Han är så rolig, han tycker om att byta färg på frisyren haha. Han kan välja mellan rosa grönt och gult.


Nya pjuks från Rizzo


Köpte nya skor som jag tänkte ha till jobbet och om man ska vara lite mer uppklädd. 1899kr Rizzo store Bibleoteksgatan.

Mer en bara ett gymkort

Jobbade över till 19. När jag kom hem 21.15 och bara länktade efter att få komma innanför dörrarna, upptäckte jag att jag inte hade några nycklar på mig. Dessutom hade mit cp batteri dött på telefonen och jag hade ingen laddare me mig så jag kunde ringa Richard. Tänkte igenom dagen och hur nycklarba skulle kunnat ha försvunningt. Kom till sist på att jag glömmde ta med mig dom i morse. Richard var på bio så jag fick helt enkel sätta mig och vänta i trappan tills han kommer hem. Då händer de man absolut inte vill ska hända vid sådana här tillfällen. blev så satans kissnödig. Kan ju inte direkt gå ut o kissa på trottoaren liksom. Vad gör man? Kom på att jag kunde gå till gymmet och gymma, hade ju endå sakerna med mig o dom har öppet till 22, så då gör jag två flugor i en smäll. Sen kanske richard kommer hem tills dess. Dock blev det inte så, satt jag gick över till Marianne. För att ladda mobilen och kunna ringa. Tack o lov att hon var hemma! Puss på henne o ett stort tack!


Man får ta de man har

Sitter på tåget påväg till jobbet. Brukar aldrig göra såhär, att ta kort på folk man inte känner. Men jag kände att jag va bara tvungen o ta denna bild. Antar att de e Freddie som lärt upp mig med denna beteelse...haha. Måste vara ganska jobbigt att både hålla upp förstoringsglaset och hålla i tidningen. Hur gör han när han ska kolla bussnr på bussarna satt han inte tar fel

l.

Hemma söndag

Var riktigt seg idag. Vaknade vid 15 tiden. Sen har jag och Richard har bara legat o degat i soffan och tittat på tv. Kollat på bland annat Gossip girl och Big Brother. Enda gången jag kom ut var när jag skulle gå en snabbis till thaien för att handla lite käk och frulle inför imorgon. Ser för taskig ut men men....vad ska man göra....


Utgång

var riktigt trevlig dag igår. Först jobbade jag med Sara i butiken. Efter de åkte jag hem till Isabell och Peter för att hjälpa dom att slipa ett bord och lacka om det. Senare träffade jag upp några vännerar och vi gick till Torget och käkade i gammlastan. Sen bar de av till kolingsborg i slussen för att festa vidare. Danny uppträdde under kvällen. Såg att han bar sina smycken från Thomas Sabo, vilket var kul o se. Han hade på sig samma som han hade under melodifestevalen.


RSS 2.0