Barcelona

Tjena!

Nu är jag hemma igen från 3 dagars resan i Barcelona. Amy skulle ha en fotoutställning där nere och ville ha med mitt ansikte i den.
Utställningen handlade om jämställdhet som visades genom olika bilder på klubben SHOKO som är en av Barcelonas inne klubbar som ligger på stranden.
Blev ett jätte bra drag där med ca 800 besökare som sedan dansade in natten med oss. Var uppställt bord med massa snittar och dryck till besökarna som kom. Vi fick band som gjorde att vi hade full access till baren hela kvällen.

Träffade på 2 st killar inom modebranschen som började dra in skumpa till oss. Helt plötsligt spärrar personalen av där vi satt och det blev våran egna lilla VIP hörna. Hehe oj hur glamourit lät inte det här då…. Var en galet rolig kväll!!!
Träffade massa nya roliga människor. När dom kommer hit så ska vi visa dom runt på olika klubbar. I sommar tänkte vi åka ned ev och besöka en av våra nya vänners strand hus.

Första dagen gick vi bara runt på stan och tog lite bilder, käkade god mat och bara slappade. Hade interjuv med Barcelonas största nyhetstidning. Stranden var jätte fin! Var ca 12 grader i luften, men behövde endå ha vinterjackan.

När vi skulle åka hem så hittade inte Amy sin mobil. Sa att hon kunde ju skina den i röntgen sen när vi ska gå igenom säkerhetskontrollen. Vilket hon också gjorde. Hon hittade inte den i någon av väskorna, men vi och personalen fick ett roligt skratt. Tydligen var det ganska vanligt att folk kunde be om sådana saker.

ett bra tipps till er virrpannor, om ni skulle glömma något på resan ;)

Botten upp

Fin arkitektur

Klubben SHOKO på dagen
Buffen med små snittar


Barcelonas största tidning

Vy från planet


Fan vad kallt de är!

Nu har jag kommit hem. Vilken chock jag fick på Arlanda då och sen när jag kom in till stan.
neee vill bara tillbaka nu! var ganska kallt i Barcelona med, men inge snö ialf. Är as trött nu! la mig till och med på golvet på flygplattsen när vi väntade på att få borda planet.


En trött Daniel

Barcelona

Stockholm på söder


In Marc O´ Polo’s showroom

Visade upp Marc O´ Polos nya kläd säsong för i år. Alla butikschefer inköpare från alla olika länder var där och representerade sin butik, för att lära sig mer m den nya kollektionen och olika matreal i tyger och knappar osv.

Fick en större inblick nu i hur naturligt producerade Marc O´ polos kläder är. Man stod och visade upp kläderna medans en som var insatt i kollektionen pratade om alla delarna i plagget. I Årets kollektion hittade jag massa nya och snygga kläder.
Det bjöds på en massa tilltugg under visningen, var jätte gott!! jobbade en 6 tim vilket blir bra extra betalt i slutet av månan. 

Guldbagge galan

Det gick jätte bra på Guldbagge galan i måndags. Var med och hjälpte till på röda mattan och fick ta emot alla gästers jackor som skulle plåtas. Vi alla volontärer sprang fram och tillbaka med högar av jackor. Var jätte kul att få träffa alla filmstjärnor man bara sett på tv och få utbyta några snabba ord.

Fick göra ett PM till senare på kvällen då vi skulle dela ut 1200 goddiebags till alla gäster. När galan var slut och SVT hade släckt alla kameror begav sig gästerna till bussarna som var framkörda, där vi volontärer fått ett litet manus at berätta om kvällens efterfest som hölls på hela Cafe Operahuset alla skrymslen och hörn.


Alla vinnare:


Bästa kvinnliga biroll Anki Lidén 'I taket lyser stjärnorna'

Bästa manliga biroll Kjell Bergqvist 'Bröllopsfotografen'

Bästa film Män som hatar kvinnor Producent: Søren Stærmose

Bästa regi Lisa Siwe 'I taket lyser stjärnorna'

Bästa kvinnliga huvudroll Noomi Rapace 'Män som hatar kvinnor'

Bästa manliga huvudroll Claes Ljungmark 'Det enda rationella'

Bästa manuskript Ulf Malmros 'Bröllopsfotografen'

Bästa foto Hoyte van Hoytema 'Flickan'

Bästa utländska film Det vita bandet Regi: Michael Haneke

Bästa kortfilm Skrapsår av Gabriela Pichler

Bästa dokumentärfilm Ebbe - The Movie av Jane Magnusson och Karin af Klintberg


Rödamattan


Emma & ElinPetra mede & Ann Agerling var pratglada


Rakel Molin, Johanna Bergenstråle och Louisa Bergenstråle var roliga och posetiva inför galan

 

 

 


Stressig vecka = Lite sömn

Jobb jobb jobb…. Igår jobbade jag på Sturehof till 03. Idag ska jag jobba på Guldbagge galan, det ska bli as kul! Lite nervös inför det nu, är ett långt program och kommer att pågå hela dagen.

Richard var på Circus redan 9 imorse. Imorgon kl 9 jobbar jag på Marco Polobutiken, för att sedan springa över till Sturehof kl 18 och jobba till 24. Kl 05.40 sitter jag på ett plan till Barcelona för att göra ett modelljobb där nere. SKa träffa pressen redan på flygplattsen. Får se vad det är, har inte blivigt så insatt i det en. Kommer hem på fredag vid 11. Jobbar på Sturehof kl 18.

Tröttnat på att blogga nu så jag tänkte ta och sluta med det om ett tag. Men det är kul att endå haft så många läsare trotts att jag inte hunnigt skriva alla dagar.

Sen är jag väll lite för inspirerad av Krilleboy, en gammal vän te mig. blir för mycket glamour över alla inlägg, så som han gör. svårt att få till att avspegla mig själv i texten så som jag är i verkligheten.
Bara att jag hade La Dolce vita i hedern säger en hel del hehe 
Men nu har jag fått testa på att blogga och känner mig klar med det. Blir något enstaka inlägg till innan jag slutar. Har ialf tjänat 100spänn på min blogg, det trodde jag inte från början på alla filmer. HEHE

Roligt att fått vara med och göra/gjort ett litet avtramp i den stora bloggvärlden ialf.

Köpte ett par nya pjuks jag ska ha på mig på Guldbaggegalan. Snygga va?

Kisses 

 
Förra årets Guldbaggegala.


Shopping day

Idag hängde jag och Linnea på stan. Hitta en as snygg tröja på Zara som jag köpte.
 Lite senare tog vi en fika i Sturegallerian och prata skit. Nu blir det snart simträning =)

Kisses


 

 


Lady Gaga i ny tappning - Bad Romance best remake

Lyssna och skratta med

Bokreales för GI Gourmet

Måndags var det bokreales för boken GI Gourmet. Ola Lauritzon & Ulrika Davidsson har skrivigt denna fantastiga bok tillsammans. Använder ordet fantastiskt just för att jag blev faktiskt väldigt inspirerad och sugen på att börja laga mat hemma. Har alltid varit mamma käk ätare eller käkat ut, men nu ska det bli ändring på de. Vill laga en god middag hemma med vännerna, med något recept från boken.

Hjälpte Richard genom att stå i deras gigantiska garderob, för att ta hans om alla gästers jackor. Det blev tillslut en 100 gäster som hängde av sig. Blev utan tvekan en lyckad hemma reales fest för deras nya bok. Fick ett ex signerat efteråt vilket var jätte kul.

När vi skulle dra där ifrån ringde jag och Rike till thaien på hörnan för att få lite krubb för kvällen. Dok avbokade vi den, vände om med taxin för att sedan gå in på Golden hitts och käka. Först var det bara massa 80-talister där inne, men vad gjorde det vi skulle endå bara käka. Blev uppträdande av Schlagerfeber och karaoke framträdanden framåt små timmarna. Dock höll vi oss kvar vid vårat bord för att slippa sjunga….

Servitören kommer ut och frågar om jag och Mattias vill ha en sked till våran pasta. Var bara det att alla tyckte han sa ”nån skeeet i pastan” var jag på säger ja tack. HAHA vi alla skratta så vi fick ont i magen och tårarna sprutade.  Garderoben
Citron och salviafylld kycklingfilé och medelhavssallad


Ost och nötfyllda päron


Söndag

Hoppade i vattnet igen, var så jäkla skönt att få simträna. Har inte hunnigt med det på ett tag nu. blev alf 2 timmars träning. Var ganska trött sedan men det hindra mig inte från att åka till Richard på Cafe Opera, där han ska vara på söndagarna nu framöver.

Kom fram en tjej under kvällen på Cafet som kom ihåg mig från någonstans. Förmodligen så hade vi inte setts på 1 eller 2 år vid ett tillfälle. När jag började tänka efter vart ifrån vi kunde ha setts så trodde hag hon var ifrån Sturehof och provjobbat.

- När kommer du tillbaka till Sturehof?
- Va? Kommer du ens ihåg mig?
- Eh ja provjobbade inte du på Sturehof?
- Sorry måste dra nu…

Var så pinsamt, men senare ville hon endå plåta med mig med mingelfotograferna.

Vi blev ett gäng vänner under kvällen till både Richard och mig. Klockan började närma sig 01 så beslöt vi oss för att ta oss till båten för att fortsätta dansa in måndagen. Brukar inte vara så mycket folk ute när det är några dagar kvar till löning, men i söndags var det faktiskt drag på Patricia.

Självklart kom det fram en tjej till och hennes väninna.
- Heeeeeeeej Daniel!!
- Hej hej, hur e läget blabla… förlåt men vart har vi träffats?
- Kommer du inte ihåg det? Nagelobar med Jojje, Krille och några andra. Ni hade varit på Blogg Awards den kvällen, du var så jäkla fin!
- Eh ja juste hehe tackar!....

Sen var hon på mig hela kvällen, men blev endå lite smikrad av att hon kom ihåg mig.

Timmen senare kommer det ytligare en brud. Kände bara åh neeeeej nu börjar jag få ont i huvet av allt de här. Visade sig dock att hon bara var en random tjej som gjorde mig generad ett antal gånger med att hon tyckte jag var så snygg. Tillslut drog jag tag i Richard.

- Det här är min kille
- Vaaaa! Neeej varför ska alla snygga killar vara bögar? Om du skulle ändra dig så vet du var jag finns. Min polare gillar dig med.

Jobbiga med det hela var att hon börjar gråta. Kände mig väldigt smickrad, men jag pallade inte med okända folk för mycket på en dag… Jag Linnea och Viktoria började dansa på scenen, dom kom de fram 2 kinese som blev besatta av att plåta oss med sina kameror. Var as kul haha.
kvällen slutade så klart på Donken och sedan hemgång.
Jag & Linnea
Linnea Jag & Viktoria


Emma & Jag


Emma


Richard & Linnea

Grammisgalan

Fredags jobbade jag på Grammisgalan. Hade hand om röda mattan för att slussa vidare alla till nästa rum. Fick även vara med om att ta hand om pressfotograferna som skulle filma och plåta under själva galan.

Träffade så mycket nya och roliga människor. Trodde att dem flesta kända artister skulle vara dryga otrevliga med diva fasoner. Men jag upplevde inte en enda som var det.
Till och med Carola var trevlig mot mig och vi dansade ihop en snabbis efter galan.
Stötte ihop med en väninna till Anneli Ryde som trodde vi setts förut, så hon bjöd in mig i skaran människor som stod runt henne så jag fick prata med henne, som varit min svenska favoritartist sedan jag var liten.

Nu förstår jag hur min babe har det på jobbet, hektiskt, stressigt men jävligt roligt! Så skulle jag vilja sammanfatta det hela.

Vi alla åkte med bussarna som var beställda till Cafe Opera där efterfesten hölls.

Under kvällen fick jag en liten present… en sak jag ska hålla hårt i! Nu har jag fått tillgång till min ÄLSKLINGS, lägenhet. Älskar dig babe!!!


Genrepet


Dödarummet


En glad Leo


Richard & Hanna


Jag & Emma


Efterfesten


Nycklarna till mitt hjärtas Richards lägenhet
En dag på Huddinge sjukhus


Sjukhusen är sig lika. Dom luktar lika dant, ser lika dana ut. Huddinge sjukhus är dock enormt stort med salar efter salar och avdelningar. Var länge sedan jag var på ett sjukhus, kände lika snabbt hur fort jag ville där ifrån. Man får vara glad så länge man är frisk och mår bra. En sak jag tänkte på var att all sjukpersonal bar foppatofflor, snacka om vinst han måste ha gjort på dem.

Det jag verkligen vill dissa med besöket var hur jäkla dyrt det var att handla lite käk på Huddinges sjukhus. Så hemskt att dom tjänar pengar på sjukas och sjukas anhöriga. Blev så arg att jag nästan ville skriva en protest lapp och sätta upp utanför cafeterian. När jag stod i kassan var det inte bara jag som påpekade priserna. Okej om man är inne i stan och ska käka en lite dyrare lunch, men nu är man fan i förorten på ett sjukhus dessutom…

Har jag besökt morfar på sjukhuset. Tog ett tag innan jag dels fick tid och dels att jag kände att jag ville. Nu har han varit sjuk ett tag, men när jag såg honom ligga i sjuksängen tändes endå ett litet hopp. Det jobbiga nu blir då om det inte skulle vända… Ska ialf försöka besöka honom oftare, såg hur glad han blev.


Sthlm Fashion Market är tillbaka i April

Hittade en video på mig och Linnea från Sthlms fashion market som vi båda var med och jobbade på. Vi båda fick jätte mycket positiv respons efteråt av folk som var där och tittade, vilket var jätte kul!
Länktar redan till nästa visning.

See you there ;-)


The Cliff barnes

Igår bokade bubben bord på Cliff barnes restaurang som ligger vid Odenplan. Hade aldrig varit där, så det var kul att se något nytt.
Utsidan såg ut som en skola, men visade sig sedan var en ball restaurang på insidan.

Har ni utländska vänner på besök skulle jag ta med dom dit och käka. Vid 23 tiden börjar alla dansa på bord och stolar, helt galet. Maten var väldigt god och vin och drinkar rätt billiga. Dom spelade många gammla goa hittar.

·        Norrlands Guld 35:-
·        Glas vin 40:-
·        Glas mousserande 40:-
·        Moijito 4cl 65:-
·        Kvällens sköning skapad av nån av barflarnarna 4cl 65:-

http://www.cliff.se/restaurang-och-bar/cliff-barnes-i-stan
Ed Hardy

När jag var i NYC i somras var jag inne på Ed Hardy butiken och köpte loss på tröjor och skor. Tycker det är ett coolt märke med alla stenar. Förut var stenar och bling bling mer för tjejer, men nu är det även vi killars tur. vissa tröjor kan det vara för mycket klotter på dock kan jag tycka...

Jag var inne i butiken på

49 Mercer St
New York, NY 10013


 


Slut på mitt bidragande till tvätthögens förökande.

Lossas som att man inte ser den ständigt växande tvätthögen, men till slut måste man väll inse att det är dags att börja sortera högen för att sedan köra igång en maskin. Köpa nytt hela tiden, bidrar bara till högens förökning.
Det är inte så dyrt med en hushållerska som kanske kommer 2 gånger i månan. det är lätt värt det för att slippa tvätten.

Igår fick jag ett ryck ialf och började köra några maskiner. Nu känner jag mig rätt duktig, och tvättkorgen är nästan tom… Bra jobbat Daniel!


Avatar

Nu har jag sett filmen två gånger, första gången i Heron City. Den biografen är kanon bra. andra gången på söder som är gaska liten men mysig.
Tycker den har varit lika bra båda gångerna.

Detta är film succé och bidrar till filmhistorien med en ny revolutionerande teknik i filmskapandet. Filmen har redan dragit in 8 miljarder kronor på 17 dagar och lägger sig då in på platts 3 bland de filmer som spelat in mest pengar någonsin. Filmen kostade 1,7 miljarder att spela in och är världens dyraste film. Den film som spelat in mest är en så länge är Titanic som spelade in 13,2 miljarder kronor.

Den rullstolsburne marinsoldaten Jake Sully åker till planeten Pandora för att försöka förhandla med planetens urbefolkning om att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla som tillför mänskligheten på jorden flera miljarder i intäkter.
Jake lär känna befolkningen och deras seder och blir även oväntat förälskad.
En ljusning i vardagen

Nu har solen börjat skina igen, har saknat det enormt mycket! Jag är en väder människa, behöver lite sol i tillvaron för att känna en inre lycka och glädje. Sen är det klart att alla minna vänner runt om omkring, och min käraste får mig på topp humör med.

Idag när jag stod i rulltrappan på morgonen förundrades jag över alla människor av olika slag stod på ett rakt led på höger sida av rulltrappan. Det alla hade gemensamt var att dom skulle till sina olika jobb. Kändes som allt gick ut på att jobba igenom hela livet för att kunna betala sina räkningar och maten för dagen.
Det goda med jobbet är att man träffar så mycket olika nya vänner. Man kommer ut från sin lilla grotta och förhoppningsvis känner du att man gjort ett bra jobb idag.

Tror jag är rädd för att leva i en rutincirkel, behöver saker som bryter det mönstret lite då och då. Som tur är känns det som att jag lyckas göra det med mitt liv.

Ne nu är vi på väg mot en ny härlig sommar.

Kisses


Thanks for this New Year!

Detta nya år började jätte bra! Tror 2010 har något speciell att erbjuda, och förhoppningsvis även till alla er andra med.

Firade in det nya året med Richard Hanna Marianne och Leo, men fick även träffa nya och goa vänner. Vi alla hade blivigt inbjuda av fantastiska Marianne på en jätte trevlig trerätters middag som vi alla var delaktiga i att göra.

Jag var med i Team Turkey, men sen som jag alltid brukar bli, så fick jag vara med i team silver putts...
För mig var detta det bästa nyår jag haft! Fick tillbringa min tid på nyår med min älskade och alla hans vänner.

Under middagen pratade var och en om vad dom skulle lämna från det gamla året, och vad man vill ta med sig in i det nya.
Jag kanske satte lite för hög ribba, men man ska aldrig säga aldrig…

Vill tacka alla som var med och kunde göra denna middag och framförallt Marianne som var med och styrde upp allt.


RSS 2.0