Glöggfest

I lördags blev det glöggfest på Drottninggatan. Tog hissen upp, var lite sen som vanligt… kom på fel våning, men var inte svårt att missa vart det var fest någon stans.
Gick upp dom resterande trapporna och där möts jag av garderobskillen, som hängde in min jacka. Hanna, Richard och Marianne mötte upp mig inne i lägenheten och presenterade mig för lite folk. Lite senare fick jag även se att dom hade personal till att plocka disk. Sådan fest ska jag med ha, as smart jue!

Var massa roliga och spännande människor där. Träffa på Hasse Aro, han kom ihåg från Mälarpaviljongen då jag serverade honom där. Blev inte så mycket glögg för min det… snarare massa drinkar.

Efter festen drog vi vidare till Zipper. En stund senare stod pappsen där med sin polare i rökrutan. Lite kul att han var där. Han och Richard fick träffa varandra, och det verkade gå bra.
Drog vidare till Ambassadeur där vi stannade till dom stängde hehe


Jag och Richard


Dags att gå hem...


Dubai

Så jäkla ballt!!! Hur kom man på att göra det här. Fontänen kör tydligen en gång i timmen. Det är så vackert! Måste åka dit någon gång och kolla på det. Snacka om en upplevelse utöver det vanliga.



3 dagen på Sturehof

Måste verkligen tacka Kaj som fixade in mig! Det är jätte kul att få jobba på denna restaurang. Som jag sagt tidigare är verkligen all personal supertrevliga.
Det har varit väldigt bra att få haft Mälarpaviljongen som grund att stå på för detta arbete. Man får ta mycket skit i restaurangbranschen, men den lär en också så otroligt mycket.
Man träffar oftast vänner och människor som ev kommer bli ens närmaste vänner framöver.
Jobbade till 2.30 igår natt. Efteråt drog jag till East, där Hanna och min älskade Richard satt. Lika fulla som ett bär ur en drink…. Vi hade jäkligt kul! Var skönt och sätta sig för att pusta ut efter så långt arbetspass.

Blev så glad iförrgårskväll när jag kom hem till honom och han hade köpt en liten present till mig. Blev riktigt överraskad och väldigt rörd. Fick ett halsband jag stod och tittade på som jag tyckte var as ballt. Men jag kände att jag lägger hellre dom pengarna på att bjuda igen allt han och Hanna hade bjudigt på genom att gå på någon schysst restaurang eller dylikt.




Belive står det i ringen


bokpremiär av ”Fattig miljonär”

Igår var det bokpremiär av ”Fattig miljonär” i en as ball butik på fridhemsgatan 43. Bra tipps för julklappar! Butiken hade verkligen allt! Från heminredning till kläder till väldigt udda men balla föremål.

Butiken var fullproppad av alla människor av olika slag, blev en superbra mingelkväll! Jag och Hanna hängde runt lite, och träffa balla människor och drack Jägermaister i provrör. Man fick välfylda Goddiebags påvägen hem. =)

Lite senare drog vi till Momma på söder och käkade några av deras jätte goda rätter. En jätte mysig restaurang jag starkt kan rekommendera om man är sugen på att äta ute någon gång. Åkte dit med Richard, Marianne, Hanna och .C.O. blev en super trevlig kväll och bra avslut för kvällen.

Fattig miljonär
– Lyxliv till budgetpris
Fredrik Robertsson

I Fattig miljonär ger Fredrik Robertsson den ultimata guiden till hur du inte bara överlever – utan faktiskt kan leva lyxliv utan att ha ekonomin för det. Bjud vännerna på afternoon tea och låt grannarna betala, ta dig in på modemässor och njut av champagnen och kändisfesterna, lär dig att kopiera fashionabla heminredningsstilar som gör ditt hem exklusivt för en billig penning. Det är bara några av tipsen som gör dig till en lyxlirare fast pengarna tagit slut. Med fast hand och en portion humor levereras även en blandning av husmorstips om hur frukten håller längre och konkreta råd om hur du fixar högre lön eller förbättrar din CV, så att du blir kallad till intervjun för det där snitsiga jobbet du verkligen vill ha – och kan fortsätta att leva i sus och dus.

Källa
http://www.normal.se/1100/1100.asp?id=3641



Julsång  


Jobba

Åh vad skönt det är att få börja jobba igen! Klart det varit skönt med på ett sett att bara träna va med vännerna fika på stan bio festa, leva ett kravlöst liv… men i längden när det jäkligt tråkigt. Nu får man börja använda hjärnan igen ;)

Trivs jätte bra på Sturehof måste jag säga, Jobbade där igår. Hur trevlig personal som helst. Det är också skönt att jag haft Mälarpaviljongen som grund för detta jobb. Restaurangbranschen är väldigt tuff och hård, men det ger också mycket erfarenhet och man träffar väldigt mycket härliga människor. Några av minna bästa vänner kommer just från Mälarpaviljongen.  



Is this real!?

Åhh nu vill jag bara åka iväg!!!!!!!! Vintern i Sverige är inget för mig. Tänk att bara ligga i den där sängen och mysa med någon. Höra bruset av palmerna som vinden blåser igenom. Hoppa i vattnet på morgonen och snorkla bland alla fiskar och korallrev. Käka på mysiga restauranger. Ta en drink på kvällen ute på bryggan.

Thats life!


 


En dag på stan med Krille

Idag träffa jag upp Krille och lunchade med honom, var ett tag sen vi sågs nu. Pratade lite om allt möjligt om hur helgen hade varit osv…
Vi drog och fikade, då kom det några roliga random människor och började snacka med oss. Drog och gymmade sen lite senare. Var väldigt skönt, börjar känna mig bättre nu. Ska ta och försöka simträna imorgon.



Jul belysning


Grattis Roger

Igår var det fest för Roger på restaurang April vid kungsträdgården. Kom väldigt mycket folk dit så det blev en lyckad kväll. Skulle simtävla idag, men känner mig väldigt hängig.
Fick lämna återbud för tävlingen vilket kändes väldigt tråkigt. Har saknat att simtävla, men kan inte tävla om man är sjuk. Hoppas på att bli bättre! hata att vara sjuk, men det är ju sådana tider nu. Har tagit det väldigt lugnt idag.






Lite sjuk :(

Blev en väldigt lugn dag igår. Mötte upp Krille för en sabbfika på Tidemans café. Lite senare drog jag över till Richards kontor. Köpte med mig en kanellängd så det blev lite fika där med.
Hanna var gullig som hjälpte Ricke med tvätten, om man endå hade en sådan best friend. Fick också rycka in med en hjälpande hand. Tvätta för första gången igår, Känner mig stolt....
Vi båda två kände oss väldigt hängiga så det fick bli en lugn dag med Idol kväll framför TV och ett kilo godis….

Ikväll blir det fest för Roger! =) ska dock simtävla imorgon kl 10 så det får inte bli en allt för hård natt.  

Fick en liten film av Linnea på henne och mig. me like!!
klicka på länken så får ni se

http://www.tackfilm.se/?id=1258758216878RA31


Kisses



NK Stil

Nu har NK stil tidningen kommigt. Tycker det är en  rätt bra tidning med smått och gott, om vad som händer i varuhuset och små tipps om maträtter.


Ut på stan

Tjo! Nu ska jag dra ned på stan och träffa upp Krille. Blir väll en fika eller så, sen skulle Albin komma till Sthlm idag så tänkte kanske möta upp honom. Sen ska jag te Richard och följa med honom på en bokreleas.

Vi höres
Pöss


Söker ny Header

Jag är as dålig på det här med header!!! jag vet hur den ska se ut, men jag får inte till det :(
Någon som är bra i Photoshop? Jag skulle jättegärna vilja ha en ny header! Så om någon gullig människa vill göra en till mig så kommentera till det här inlägget! Så kan jag skicka bilden jag vill ha i headern och förklara hur texten ska vara via mail, bara att Du skickar Stilmallen i ett mail sedan! Tack på förhand! :)

Skulle kuna länka din blogg sen som tack för hjälpen =)

Linneas Blogg

Min älskade Linnea har även en blogg, med lite bilder från hennes plåtningar och hennes liv.

http://mineam.blogg.se/

Träffa denna underbara, vackra och roliga tjej i casting kön för Ford Modells förra året.

Ibörjan kunde vi tyvärr inte ses så ofta för hon bodde dalarna och jag i Sthlm. Nu har hon äntligen flyttat ned hit och vi har så jäkla kul ihop när vi ses.
Tycker om att träffa människor, speciellt människor som man verkligen får något utbyte av varandra. Såna som man kan ringa när man känner sig nere eller bara behöver lite peppning, såna som man vet att dom kommer finnas där när det är stormigt i livet.

Denna härliga pingla
har jag fått möjligheten att få hänga med i 2 veckor på en Yatch i Palma och Ibiza runt. Vi har varit på dom galnaste nattklubbarna, dansat asset av oss på VIP läktarna och blivigt tinnitus skadade. Ibland kan det gå ett tag i mellan då vi ses, men vi slutar aldrig tänka på varandra o när vi väl ses har vi så jävla kul ihop. Hon kommer gå långt, det kände jag redan på mig när vi gick modell visningen ihop i Stingsen gallerian. Så läs hennes blogd tycker jag

Dom som får chansen att lära känna henne, kommer fatta hur jävla underbar denna kvinna är! Hon är sig själv kör sitt race och hon skäms inte för den hon är.






När vi gick in på barer och restauranger så pekade folk på oss när vi kom in i solbrillor o lite uppklädda. We look like stars together


Happy!

Känner mig väldigt glad inombords just nu. Skulle väll vilja jobba lite mer, men jag har ju ialf saker att göra om dagarna. Nu har Sturehof ringt och ville att jag ska komma in igen, det känns positivt. Har varit en rätt lugn dag idag.
Hängde lite med Richard på hans jobb och hans urtrevliga arbetskamrater. Blev en sväng till gymmet sen, hann inte dra te simträningen tyvärr. Men det ska jag göra imorgon.

På lördag blir det fest för Roger, dock ska jag ju simtävla på söndan så det kan inte bli allt för hårt. Förra helgen missa jag tävlingen i Saltsjöbaden. Tänkte försöka gå förbi ett annat snickeri imorgon för att fråga om jobb där. Saknar att få använda händerna och utöva det jag lärt mig.

God natt babes
Kisses


Julshowen Videos




Julshowen i Globen

Igår var jag och familjen i Globen för att kolla på en julshow. Kan inte påstå att den var den bästa jag sett… Mark Levengood var konferenser
Kom in 2 stycken Elvis imitatörer som spelade ca 20 Elvislåtar, dom hade flugit in enda från Las Vegas. Sedan var ju även Brolle J där…. Han är rätt bra, men var så jäkla trött på och få höra mer Elvis låtar.
Men sen kom även EMD, BWO och Jill Johnson och då blev det lite bättre. Men jag tycker showen var mycket bättre förra året då det var lite fler och bättre artister.

Fick dock dom sämsta platserna i hela Globen…. C läktare så jag rekommenderar ingen sitta där om ni ska på en konsert…



Bygger muskler

Idag kom jag äntligen upp väldigt tidigt…
Drog till gymmet i 1 timme, var riktigt skönt måste jag få säga!

Känner mig allmänt glad, till och med solen sken idag.

Var knappt en kotte på gymmet så det var as nice. Skulle kanske börja träna mer på morgonen.

Ikväll är det Julshow i globen. Ska bli kul att se. Annars tycker jag Julen är ganska överreklamerad.

Förra julen firade jag med en drink på stranden i Rio de Janeiro.
Var så skönt och slippa all julstress här hemma och bara koppla av. Enda sättet att kunna se att det var jul där var på all belysning och att tjejerna stod toppless med sina tomteluvor på stranden. Men på kvällen käkade vi ett jätte julbord buffe. Så lite jul var det endå där med…  






Kristusstatyn


Ipanema


Julbuffen

 


Sturehof

Idag provjobbade jag för första gången på Sturehof. Skulle börja 10, men kände det är bättre att komma dit tidigare, så jag var där 9.30

Dan började med att jag gick runt och hälsade på alla som jobbade där. Sedan hjälpte minna 2 nya kolleger mig som jag skulle jobba med ihop under dagen. Dom visade mig runt omklädningsrum kylar och diverse skrymslen som kunde vara bra att veta.

När vi hade bytt om så fyllde vi upp massa skålar med permasanost och någon dressing. Efter det var det faktiskt tro det eller ej gemensam frukost, och koken kom till och med för att prata om dagens meny och små ändringar. Ricktig trevlig morgon måste jag säga. En av dom 2 jag jobbade med på golvet gillade inte jobba med nya nissar, för många som kom in kunde vara riktiga retads. Lyckades visa motsatsen, och under dagen kom vi faktiskt närmre varandra. Grymt gullig tjej!

Dagen blev som tur var relativt lugn, var bara bra efter som att jag var ny. Det är så sjukt mycket små saker man måste tänka på när man jobbar på en profil restaurang. Hur tallriken ska läggas ned på bordet, det dyraste mot gästen osv.

Slutade kl 17, men innan jag slutade skulle jag göra kaviaren som skulle se ut som ägg, med hjälp av varmt vatten och en sked. Det var verkligen inte det lättaste…. Men blev ganska bra tillslut.



Nu har jul belysningen kommigt upp på allvar


Godnatt babes!

Åh är as nervös inför imorgon, kan inte sova... Hoppas verkligen det går bra. Suttigt och pluggat bordsnummer och mat menyn nu ett tag. blir nästan hunrig.... tog ett glad Oboy och makor ialf hehe

Kisses


Helgen

Fredags fick jag beskedet att jag får börja provjobba på Sturehof, imorgon ska jag dit och testa på det. känns redan ganska pirrigt. Ska ta och läsa på menyerna och bordsplaceringarna ikväll.

På kvällen så drog jag och Linnea till Richard på en liten myskväll. Senare drog vi vidare till Café Opera för att det var någon ny modesight som hade sin releasfest.. efter det drog vi vidare till en annan klubb i Slussen. Vart en skysst kväll måste jag säga.





Lördags var jag på Ninos Isabell Anna Ellens dansföreställning. Jag Thobias och Darius drog dit och kollade på dom. Alla var as grymma på att dansa måste jag säga. Dom hade gjort egna nummer som dom satt ihop till en. Efter det drog jag och Thobias till Treve på söder och käkade. Lite senare kom även Isabell och Richard dit. På kvällen drog jag, Richard och Marianne till Berns för det var någon fest där med under kvällen. Sen fyllde även min polare Moe 25 år där, då det blev en rolig kväll.




Idag
har jag mest bara tagit det lugnt, jag och Richard gick runt på satan och kollade. Hitta en as ball ringklocka på en buss station, som kom att visa att vara en ringklocka för blinda för att höra när bussen kommer och vart den går till. Fiffig grej... Drog till gymmet för man blir så jäkla seg av att inte få träna.




Intar Stureplan

Nu är det klart. Måndag kl 10.00 ska jag provjobba på restaurang Sturehof. Var där idag på en liten interjuv typ och introduktion av restaurangen.

Måste säga att det värkar vara en grymt trevlig och genuin sammanhållning bland personalen. Tror det kommer bli jätte kul att börja jobba där, känner redan 2 st sedan tidigare med.
Var Kaj ”partaj” (internt Oliver och jag) som fick in mig där, vilket jag är jätte glad för att han hjälpte mig med.

Idag sken solen för första gången på länge =)


The Cove

Idag var jag och Krille på premiären av The Cove.

Detta var en riktigt hemsk film, värsta av allt är att det händer på riktigt nu idag. Varje år i september dödas 23000 delfiner i Japan.

Delfintränare åker till Tajji i Japan för att finna sin delfin. Helst ska den se ut som delfinen Flipper. Resten av delfinerna som inte väljs av tränarna runt om i världen till deras anläggningar masslaktas.
Har Kolmorden valt sina delfiner där ifrån?

Köttet ger dom till barnen i skolmaten. Man paketerar delfin kött som vanlig fisk utan att kunden vet om det. Det är känt att fisk innehåller väldigt mycket kvicksilver efter som delfiner är högts upp på näringslistan så innehåller dom ca 20000 milligram kvicksilver normalvärdet för ätbar fisk är 0.4 milligram.
Vi människor äter väldigt mycket fisk, och får i oss detta farliga ämne även från all konserverings mat. Detta är väldigt skrämmande efter som det inte går ur kroppen förens vi dör, men även förs vidare till våra nästkommande barn. kvicksilver

Var hemsk att se alla delfiner som masslaktades. Filmtimet riggade upp kameror i skogen för att kunna bevisa detta, och visa dom korrupta politiker som finns, men även dom människor som inte vet.

Delfiner är väldigt fredliga djur och otroligt intelligenta varelser. Man fick höra ljud från delfinbarnen när deras föräldrar masslaktades. Kände nästan hur tårarna kom då, tror även det gjorde det på många andra o biosalongen.

Här är trailern för filmen

http://www.stockholmfilmfestival.se/film/the_cove




Krille
http://rahlenfeldt.blogg.se/


Hej då gbg =)

känns as tråkigt , men nu har göteborgarna åkt hem till sig, saknar dom redan…. Igår var vi och kollade runt på stan. Pernilla skulle så klart köpa sitt 1000onde sko par….
Sen drog vi och fikade på ett mysigt cafe jag brukar gå till om jag är i närheten av Gammlastan. Har till och med skaffat klippkort där för att få 9 latten gratis haha

I sommar hoppas jag på att få kunna göra min Kina resa. har alltid drömt om att få gå på Kinesiska muren en dag. Vi satt igår på fiket och planerade lite. Pernilla och Markus har ju varit där förut så dom vet ju vart man ska gå osv. Dock vet jag att Viktoria gifter sig när vi åker iväg. Är ingen rojalist men skulle endå vara kul att få se brölloppet.

Fixade biljetter till biopremiären av The Cove, så jag och Krille tänkte gå på den. blir lite käk o så efteråt
hoppas den är bra, trailern var det ialf =)



Pink Globen Videos

Pinks Entre

 

Pink mellan pratar



Family Portrait



Avslutet



Pink konserten

Jag, Pernilla, Jonas och Markus drog och kollade på Pink ikväll på Globen.
Hon var grymt bra måste jag säga! Hon hade en sådan otrolig scennärvaro med publiken och hon spelade as bra låtar. Hon bjöd både på Rock ´n Roll och glamour på samma gång där hon stod på scenen. Hennes röst var fantastisk live måste jag med få på peka.

Egentligen är jag inget Pink fan, ville mest se hur hon var live. Var tydligen bara en enda show hon spelade i Sverige så jag hade tur med andra ord som tog det här tillfället.
Scenen var fantastiskt bra, dock inte så stor som man skulle kunna tänka sig efter som det endå är Globen. Hon sjöng alla låtarna live, dessutom när hon satt uppe i luften och snurrade runt. Gillar henne as mycket nu.

Efteråt drog vi hem till Magnus och Samir igen för vi tänkte ha en filmkväll. Hade dock ingen film att se så det blev frågesport istället, dock utan alkohol den här gången hehe… sen började klockan springa iväg och jag kände att jag var tvungen att dra mig hemåt igen.




Pernilla & Jag


Markus Jonas Pernilla




 

 


Filmkväll?

Ja igår trodde jag det skulle bli en myskväll med minna goa Göteborgare.. jag började ialf med vatten… sen under kvällens gång skulle vi så klart börja spela ”jag har inte” och självklart kom vin och Baileys in på bordet… sen blev det ju bäddat för utgång på Viktoria…
kvällen var endå väldigt trevlig och mysig. Inte så ofta dom är här uppe, så får väll skylla på det då…

Vi alla hade en jätte mysig frukost på morgonen hos Magnus och Samir, och nu gör jag mig i årdning för Pink ikväll.
så roligt att alla är i Sthlm igen!

Kisses


Pernilla & Marcus


Pelle


Tjo!

Idag var jag lunchade med min polare Thobias som jag träffa på Sthlm Fashion Market. Satt och pratade väldigt länge om framtidsplaner, mål och resor i världen. Har funderat väldigt länge på bla att köpa aktier, på honom lät det som att det inte är så svårt bara man tycker det är kul.
Jag har faktiskt funderat på det enda sedan jag va liten konstigt nog hehe

Nu har äntligen Gbg gänget kommigt till Sthlm, vi drog och fikade på det där mysiga cafet på Ömalm jag brukar gå till. Imorgon blir det konsert i Globen. Tänkte vi skulle gå och kolla på Pink Men nu ikväll ska jag dra te gymmet och sedan vidare och träffa upp polarna på en myskväll.

PussiPuss <3



Party

Igår skulle jag och Ninos gå till Scandic Malmen, men när vi kom dit så var det inte så mycket folk såvi tänkte gå tillbaka lite senare. Så vi drog till Richard Hanna, Arwen Roger och hans polare Linn som hade en liten mysig hemma fest.

Lite senare kom även min babe Linnea och hennes ena tjejpolare dit. Satt och snackade vi alla om hur vi kände varandra, och alla hade nästan setts på något sett tidigare.
Hehe Sen drog vi till Zipper där de var trångt som vanligt… hade as kul där måste jag säga. Lite senare drog vi till Ambassadeur idag igen, träffa lite nya roliga människor där.

Nu är det ju fars dag så ska gå och fira honom med lite fika hehe.


Ninos & Jag

Linnea

Taxin

Förfesten


 Linnea och Ninos


3 ställen på en kväll

Igår var jag på innestadsfesten inne på Clustret.
Alla som kom dit var faktiskt på party humör.
Många hade kommigt dit efter båtresan på östersjön.
Jag och några polare drog dit vid 23 tiden och var där ett par timmar.

Lite senare drog vi vidare till Ambassadeur, var ganska bra drag där, men sen började folk försvinna därifrån så vi drog vidare till Berns. Var trångt som fan, som det alltid är där borta…
 
måste säga att det blev en lyckad kväll. Hade as kul med Linnea och minna nyfunna vänner. Funderar på att snart skaffa öronproppar, kommer se helt mongo ut. Sedan jag och Linnea var på Ibiza så har det börjat tjuta i öronen….




Vinka av Jossan till Thailand

Igår vad jag och vinkade av Jossan. Vi var och fikade på Centralen innan hennes resepolare kom, Hon kommer vara borta i en hel jäkla månad. Var så sugen p att sätta mig på Arlanda express och haka på tjejerna, ta en sista minuten o bara fly ifrån kalla Sverige.

Men skulle fortfarande inte ha något jobb när jag kom tillbaka och det är mitt mål just nu, så jag måste tänka framåt.
Sen träffade jag upp Valle och Krille på NK som satt och lunchade. Drog runt på stan en stund o kolla runt. Sen begav jag mig till gymmet, måste ju träna bort kladdkakan. Haha

På kvällen tog jag och Rickard en bio på söder. Vi kollade på Bröllops fotografen. Den var faktiskt väldigt bra. Vekar som filmen inte hade så stor budget, men trotts det lilla så var handlingen väldigt bra.  Men kändes lite som en mysig hyrvideo egentligen.




Resa i Thailand

Ett häftigt minne jag har från Thailand var när jag för två år sedan skulle åka till Kolanta och hälsa på några kompisar som bor där. Tog flyget över dit som landar på vattnet.
Roliga var att det igentligen bara skulle vara att flyga upp och sedan landa, för det ligger så nära Phuket. 

Det visade sig snart att dom andra passagerarna skulle få gå av först innan jag fick gå av, så jag fick åka upp o ned på alla platserna.
Jag klagar inte, väldig bra valuta för pengarna om man säger så. Dock blev vi tvungna att flyga igenom ett as stort åskväder. Trodde aldrig det skulle gå att ta sig igenom det, men med skickliga piloter gjorde vi faktiskt det. 

 




En dålig Video men ett fint minne för mig


Time to grown up





Nu är det dags att växa up och ta tag i mitt liv… inte för att jag klagar på de jag har, men jag är fan 22 bast nu… come on Daniel!!

Festa som om det vore det sista man gör i livet, sitta på stan och fika och shoppa, springa på premiärer och dricka gratis sprit, det är inget liv! Vill använda tanke knölarna jag faktiskt har fått, och använda dem till något vettigt.

Så idag besökte jag faktiskt Arbetsförmedlingen för första gången i mitt liv. Det var lite speciellt måste jag säga. Hon som hjälpte mig att skriva in mig, behandla mig som om jag aldrig suttigt vid en data förut och som om jag vore helt hjärndöd… Tittade mig runt omkring och tänkte vilka losers som satt här, den ena såg konstigare ut en den andra.
Men sen tänkte jag, vad fan jag är precis lika stor loser som alla andra här inne i rummet…

När jag fyllt i alla 1000 frågor och svar, fick jag träffa en handläggare. Han var faktiskt trevlig, jag var tydligen den första som kom in och skratta på arbetsförmedlingen, så vi börja skämta och skoja där inne i båset. Rolig prick… tycker dock inte jag kom så långt, skulle tillbaka på en introduktionskurs om 2 veckor. Får se vad den har att erbjuda.

Lite senare blev rätt hungrig så jag drog te donken. I kassan stod våran gamla ”Prinsessa” från lågstadiet…. Kommer så väl ihåg när hon skrev ”Minna 9 år i skolan” och framtiden för gymnasiet. Hon skrev bland annat att det ska bli så skönt att få börja hänga med dom ”Rätta” människorna. Tänkte fråga om det var dom på donken hon menade, men hon skämdes nog tillräckligt som det var… och just nu känns det som jag också kommer stå där en dag....

Jag och Krille Rahlenfeldt kanske skulle göra en bloggvideo om arbetsförmedlingen där vi båda söker jobb HAHA

 


Träningsdag och styrelsemöte

Idag kände jag mig riktigt rastlöst så jag har varit ute och sprungit en slinga här hemma. Sen drog jag till snickeriet för att snacka med dom om jag kunde få börja provjobba, men det gick inte som jag hade tänkt mig…. Dom skulle ialf höra av sig, det brukar ju heta så…
Tänker inte ge upp endå, har lite andra jobb på g. Men hör dom nu motförmodan av sig så väljer jag helst det, efter som det är möbelsnickare jag vill jobba som. Alla polarna är ju på jobbet eller i plugget, Krille log och sov, satt jag fick dra till gymmet sen.hehe

På kvällen var det styrelsemöte med simningen. Det gick faktiskt väldigt bra måste jag säga. Ska försöka få in lite sponsorer till klubben nu. Vi skulle behöva lite nya träningskläder, simfötter och paddlar. Även ett planerat utomlandläger måste finansieras.


Fest videos



Modevisning White Room

I juni var det modevisning på White Room i Sthlm. Det var en jätte rolig visning inne på denna nattklubb. Visade upp kläder smycken solglasögon från olika designers. Så kul att gå visningar för man får en sådan adrenalinkick av det. efterfesterna brukar också alltid vara roliga hehe.

Kommer vara en ny visning nu på White Room den 13 november kl 21.30. Dock ska inte jag gå denna gång. Men ska vara med och kolla och sedan blir det som sagt efterfest. Hann inte med förra gången efter som jag drog till NYC på morgonen dagen efter, så nu ska jag ta igen det jag missa haha!

blev många frågor om vart man kan köpa tröjorna. det kan man göra på http://www.freddieg.se/ 




Här är en liten film från visningen som Meg har gjort


Locman made in Italy

Detta är en klocka jag skulle rekommendera att köpa. den är tillverkad i Italien och man kan välja om man vill ha den i ormskin eller stål län, sen om man vill pimpa upp den så finns det även med diamanter som tillval. Jag har köpt 2 st klockor där ifrån. En orange och en grön. Har fått jätte många fina kommentarer om klockorna när jag burit dom. Deras kännetäcken är att dom är väldigt färgstarka och att det är tänk att dom både ska vara ett smycke och en klocka på samma gång.

http://www.locman.it/home_eng.asp


RSS 2.0