Bildbomb Lanzarote

Det har varit en fantastisk resa!
Känns som vi har gjort allt på denna Ö som man kunat göra.  Maten va väll okej. Tycker dock att den inte smaka så mycket, men de e väll för att det är just enbart ett semesterparadis för oss nordbor som vill ha lite sol.
Vi har varit och besökt lava grottorna som uppstått efter vulkanutbrottet som Lanzarote hade någon gång på 1700 talet. Dom hade även byggt resturang och nattklubb där nere i grottan. Skulle lätt kuna bli en internationell nattklubb som man fick dit bra DJs. Var riktigt coolt!
Har varit ute och åkt katamaran för första gången i mitt liv- var en riktig upplevelse måste jag få säga. Man åkte runt halva ön till en badvik där båten stannade och man kunde hoppa i och bada och åka jettski.
Där gjorde dem också årdning så att man kunde äta och dricka skumpa vin och reose.
Kan ju säga att det blev nästan sjöslag på tillbaka resan.... En Tysk brutta lekte Titanc i fören, och en jättevåg kom och svepte över henne så att hon blev topples HAHA
Jag och min bror åkte till ett ställe där man kunde rida kamel, var också en upplevelse. Har dock aldrig sett så många turistbussar på rad någon gång....
Vi var och besökte kaktusträdgården och en jätte känd designer som har betytt väldigt mycket för Lanzarote och deras enkla arkitekttur.
Var och besökte en aktiv vulkan och tittade på något som serut som hål i marken, men la man i lite gräs i hålet började de brinna.
i ett annat hål som var 400m djupt hällde man i en hink med vatten och ca 30 sek senare sprutar det upp vattenånga ur hålet med en otrolig kraft.
Vi besökte en vingård och fick prova på att smaka på deras vita och röda vin som Lanzarote producerar. Efter som att det är en vulkanö så går det inte går att odla på vanligt sett, så man använder sig faktiskt ut av lavaresterna som suger åt sig fukten på natten och gör att jorden är fuktig under dagen då solen är som varmast.
vilket gör att de kan odla på denna fantastiska Ö. Dock är det mycket dyrare och mer omständigt en den metoden som vi använder oss av här hemma.
Vi han festa en kväll med. Dansa som tokar, och tro de eller ej men Lanzarote har ett nattliv.
Marcus Andreas och Jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0