Julklapps tipps


                                             2790Kr                                                                 3990Kr

Mitt favorit smyckes märke heter Thomas Sabo och ligger på biblioteksgatan 5 i Stockholm. Deras smycken är väldigt unika och speciella. Thomas Sabo är en tyskt smyckes designer och grundades redan på 80- talet. Dom har massa olika kollektioner av smycken för både herrar och kvinnor. Dom har jätte fina stenar på alla deras silver smycken dom tillverkar.  Detta är ett ganska dyrt märke, men dom har även billigare smycken.

Id bare minerals är ett jätte bra smink märke. Dom flesta som jobbar inom make up använder detta för att det ser så naturligt i dagsljus och på plåtningar. Har du vägarna för bi USA kan du spara massa pengar eller genom att köpa det genom internet. Sminkar du dig dagligen, så är det inte slut förens om ett halvår. så det är väl investerade pengar. samtidigt innehåller detta smink bergsminniraler som Zink, vilket läker huden. den har även solskyddsfaktor 5 i sig som motverkar solens UV strålar.


                                                                                            GOD JUL =)


Kommentarer
Postat av: MALINHE - FOTOBLOGGEN!

HEJ! Förlåt om du inte vill ha reklam på din blogg eller nått sånt, men då kan du sluta här. Men skulle du kunna rösta på mig här?: http://jsomijenniifer.blogg.se/2009/december/rosta-pa-finalisterna-har.html#comment min bild är nummer 3! Det skulle verkligen betyda sjukt mycket om du kunde rösta på mig!

2009-12-10 @ 18:04:55
URL: http://malinhee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0