Blogg Awards är Sveriges svar på Hollywood

Idag var jag på blogg galan och såg prisutdelningarna osv. var en riktigt ball tillställning som jag kan tänka mig att komma tillbaka till nästa år.

Alla vackra människor samlas på samma ställe för att få en glimt av rampljuset. Vad är det som har gjort Kisse, Kenza, Blondin Bella till så framgångsrika och ideal personer?
Tycker att Kisse kan vara riktigt otrevlig så jag förstår inte vad folk ser hos henne. Eller också har hon bara inte velat visa sin riktiga sida. Kenza verkar vara en ödmjuk tjej. Och Blondin Bella verkar vara väldigt snäll trevlig och väldigt positiv. Foki tycker jag var as ball igår! grymt trevlig tjej med fötterna på jorden.

Det är häftigt att man kan bli känd på att skriva om sitt liv eller en nisch man riktat in sig på.
Men för vissa stiger den här kändis skapet lite över huvet. Jag förstår det, inga av dom här är ju speciellt gamla, och vem hade inte ändrat beteende när alla tittar på en och foto blixtrarna blixtrar så man får epilepsi.

Låter som en gammal gubbe kanske, men vart tog ödmjukheten vägen? Är man lite tjock eller ser lite annorlunda ut så ser man ned på denna person. Varför det? Värkar som dom som är lite annorlunda endå står emot det här och vill slåss tillbaka och mun hugga, men till och med jag får ett litet agg emot dom då. Varför puttar text Amir på mig när jag inte gjort honom något.

Har man fått en kändis status så vill alla stå bredvid och pousa framför kameran tillsammans. Det är lika dant i ”riktiga” kändisvärlden med… Men måste säga att Blogg Awards ger en också möjligt het till att träffa alla vackra människor och få nya och bra kontakter som kan leda till ett och annat.
Personligen tycker jag om att stå i spotlighten och framför kameran, men jag skulle fortfarande vara den jag är och behålla min ödmjuka sida.


Innestadsliv.se


Kommentarer
Postat av: emma

tack du :)

2009-10-18 @ 12:32:48
URL: http://ebolmgren.blogg.se/
Postat av: Mikala Urbom

Foki var så värd att vinna :D

Kram

2009-10-18 @ 13:07:32
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: JOHNNY

Foki är bra! :D

2009-10-18 @ 13:21:07
URL: http://johnnyponken.blogg.se/
Postat av: Du vet vem..

Daniel...gå o jobba lite!

2009-10-18 @ 14:51:09
Postat av: Danne

Haha nej vem är det? ;)

2009-10-18 @ 20:49:14
URL: http://danielnyback.blogg.se/
Postat av: Daniel

Du är riktigt ambitiös i alla inlägg :)

Borde skärpa till mig lite ;)

Blog award var riktigt kul framförallt att se människorna..

2009-10-19 @ 18:16:32
URL: http://innerstadsliv.se
Postat av: Markus

Hade varit sjukt kul att gå på Blog awards! :)

2009-10-19 @ 18:38:00
URL: http://bxb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0