The Cove

Idag var jag och Krille på premiären av The Cove.

Detta var en riktigt hemsk film, värsta av allt är att det händer på riktigt nu idag. Varje år i september dödas 23000 delfiner i Japan.

Delfintränare åker till Tajji i Japan för att finna sin delfin. Helst ska den se ut som delfinen Flipper. Resten av delfinerna som inte väljs av tränarna runt om i världen till deras anläggningar masslaktas.
Har Kolmorden valt sina delfiner där ifrån?

Köttet ger dom till barnen i skolmaten. Man paketerar delfin kött som vanlig fisk utan att kunden vet om det. Det är känt att fisk innehåller väldigt mycket kvicksilver efter som delfiner är högts upp på näringslistan så innehåller dom ca 20000 milligram kvicksilver normalvärdet för ätbar fisk är 0.4 milligram.
Vi människor äter väldigt mycket fisk, och får i oss detta farliga ämne även från all konserverings mat. Detta är väldigt skrämmande efter som det inte går ur kroppen förens vi dör, men även förs vidare till våra nästkommande barn. kvicksilver

Var hemsk att se alla delfiner som masslaktades. Filmtimet riggade upp kameror i skogen för att kunna bevisa detta, och visa dom korrupta politiker som finns, men även dom människor som inte vet.

Delfiner är väldigt fredliga djur och otroligt intelligenta varelser. Man fick höra ljud från delfinbarnen när deras föräldrar masslaktades. Kände nästan hur tårarna kom då, tror även det gjorde det på många andra o biosalongen.

Här är trailern för filmen

http://www.stockholmfilmfestival.se/film/the_cove




Krille
http://rahlenfeldt.blogg.se/


Kommentarer
Postat av: jnk

Jaja! Hennes live-shower är ju något av de bästa som finns. Hon är en riktig entertainer, till skillnad från många andra artister. Fan, älskar hennes sönderrökta röst också. Så galet sexig!

2009-11-13 @ 00:33:21
URL: http://jnk.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen

Hejsan! nu är jag tillbaks med bloggen och har en dansvideo tillägnad till min flickvän. Skulle upskatta ifall ni kunde titta förbi :) vad tycker ni om frisyren jag har nu? tänkt klippa mig lite kortare eller?



ha en fortsätt bra kväll! :)

2009-11-14 @ 02:01:05
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0