Helgen

Fredags fick jag beskedet att jag får börja provjobba på Sturehof, imorgon ska jag dit och testa på det. känns redan ganska pirrigt. Ska ta och läsa på menyerna och bordsplaceringarna ikväll.

På kvällen så drog jag och Linnea till Richard på en liten myskväll. Senare drog vi vidare till Café Opera för att det var någon ny modesight som hade sin releasfest.. efter det drog vi vidare till en annan klubb i Slussen. Vart en skysst kväll måste jag säga.





Lördags var jag på Ninos Isabell Anna Ellens dansföreställning. Jag Thobias och Darius drog dit och kollade på dom. Alla var as grymma på att dansa måste jag säga. Dom hade gjort egna nummer som dom satt ihop till en. Efter det drog jag och Thobias till Treve på söder och käkade. Lite senare kom även Isabell och Richard dit. På kvällen drog jag, Richard och Marianne till Berns för det var någon fest där med under kvällen. Sen fyllde även min polare Moe 25 år där, då det blev en rolig kväll.




Idag
har jag mest bara tagit det lugnt, jag och Richard gick runt på satan och kollade. Hitta en as ball ringklocka på en buss station, som kom att visa att vara en ringklocka för blinda för att höra när bussen kommer och vart den går till. Fiffig grej... Drog till gymmet för man blir så jäkla seg av att inte få träna.




Kommentarer
Postat av: Rezzie

fina ansiktsdrag du har!



Joda dt är fint fint, sitter och svullar godis och försöker plugga men det går inte så bra vill bara se film och mysa men har mycket att göra...Är så trött på stället jag bor på, vill flytta till antingen Sthlm eller Malmö, men planerar att visita both of the cities till sommarn :D Stockholm är ju bäst på sommarn right?

2009-11-15 @ 20:06:54
URL: http://metrobloggen.se/RezzieW
Postat av: Adam

Jo jag får väl bli det^^



Det ser ut som du haft en trevlig helg iaf. Äh det kommer gå bra imorrn tror jag:)

2009-11-15 @ 20:32:03
URL: http://theblueshoe.blogg.se/
Postat av: Daniel

Om du fortsätter jobba där så ge rabatt sen!

2009-11-15 @ 21:00:01
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Emma

Javisst är den bra!!

2009-11-15 @ 22:21:05
URL: http://tjejenemma.blogg.se/
Postat av: mizthanguyen/v.

svar. awu tack så mcyket, allt bra med dig då? :D

2009-11-17 @ 10:28:55
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0